Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc matki mojego faceta

mam dosc matki mojego faceta

Polecane posty

musze sie wyzalic bo juz nie mam sil. jestem z moim facetem od prawie 5 lat kochamy sie i myslimy o wspolnej przyszlosci slub dzieci itp ale jak pomysle o jego matce to mnie krew zalewa i stwierdzam ze nie bede z nim jak sie to nie zmieni.ona wscibia nos po prostu wszedzie. wystarczy ze sie zasmiejemy u niego w pokoju to bez pukania wpada do pokoju i sie wypytuje co sie stalo. jak z nim rozmawiam to tez przybiega i pyta: a co? a co? kiedy idziemy do kuchni zrobic jakas kolacje czy herbate to ta przylatuje i juz musi wszystko wiedziec. grzebie bez jakiegokolwiek pardonu w jego szafkach, mowi co ma gdzie stac w jego pokoju. ostatnio musiala jechac na wakacje z nami bo jak to powiedziala ze ona chce miec dzieci przy sobie (chlopak ma 24 lata) i do tej pory roztrzasa ze jej sie nie podobalo. a najgorsze jest to ze ta baba to prostactwo w czystej formie. po prostu nie mam sil. rece opadaja.

Gość wyprowadżcie się

ale my nie mieszkamy razem. takie sytuacje sa u niego w domu.

Gość gadzina jakich mała dzis
ja Ci powiem tak- tez mam podobnie- moze gorzej bo moja już niestety teściowa mnie nie lubi- w kazdym razie masakra jest jakasa, i też sie zastanawiam cyz sie nie rozwieśc z mezem bo dłużej psychicznie nie zniose tej zoły,Nie wyobrazam sobie wspólnych swiąt, i tego ze byłaby babcia mojego dziecka- ze by go dotykała. Sa,ma spowodowała to ze jej nienawidze. No a moja rada- postaw przed chłoipakiem sprawe jasno co myslisz o jego mamusi- i wyprowadzcie sie daleko- serio

wspolczuje. ale ja czuje ze po slubie mialabym tak samo. chore to wszystko. w sumie nie powinnam sie wtracac ale mowilam mu co lepsze on mowil jej ze to sa nasze sprawy ze sie puka jek sie wchodzi itp a tu nic jak grochem o sciane. a najlepsze jest to ze zgrywa wialka dame z miasta a jest tak prosta i tak tepa ze az boli. moj but ma wiecej IQ. moze nie powinnam tak mowic ale ona doprowadza mnie do szalu.

Gość blisk
ło....matko............

Tez mam taka wredote.. to jeszcze PRZYSZLA tesciowa wiec obca mi baba ale wkrotce sie to zmieni bo planujemy z narzeczonym slub.. wtedy to dopiero bedzie jazda.. Moja sie nie wpieprza w takie drobiazgowe sprawy tylko w te wiekszego kalibru czyli np nie podoba sie jej nasze mieszkanie, to ze je wynajmujemy a nie splacamy swoje, to ze ja nie wiem jeszcze jaki chce kolor sukni na moj wlasny slub i ze nie chcemy zakupic juz garnituru i wodki (slub w maju 2011)

nie wiem ale powinni cos robic z takimi babami. znalezc im jakies zajecie. kopanie rowow czy cos. moja to chyba z nudow sie wpi#%#. kobieta poza sprzataniem nie ma zadnego zainteresowania. no moze jeszcze kolorowe gazety typu co gdzie z kim i kiedy. a najukochansza rozrywka jest chodzenie i obrazanie sie na mnie kiedy mam z facetem ciche dni (chociaz nie klocimy sie przy niej). ja juz dawno sie pogodze z moim a ona jeszcze. wtedy ograomna trudnosc sprawia jej odpowiedzenie mi dzien dobry. po prostu noz sie otwiera:/

Gość POchalik
A ja musze pochwalis moja teściowa bo jest jak narazie super, bardzo mnie wspiera ,daje rady zawsze doradzi i wysłucha :0 Cudowna kobieta nie to co moja matka

Gość ehhhhhhhhhhhhh
a ja mam taką matkę jak właśnie opisujesz a do tego teściowa też do bani.. przez taką super rodzinkę wyemigrowaliśmy z kraju, rozmawiamy niezwykle rzadko a i to podczas rozmowy np na skypie scyzoryk w kieszeni mi się otwiera w tym roku zawitamy na święta, pierwszy raz od 4 lat..już się boję

ja nie mam problemow z wigilia. troche to przykre bo moj facet byl u mnie co roku od samego poczatku na wigiliach a ja jeszcze ani razu nie zostalam zaproszona. tak jak z nocowaniem. moj facet spi u mnie dosc czesto a ja u niego jeszcze ani razu. kiedys jego mamusia powiedziala ze ja mam swoj dom i ja mam gdzie spac jak sie mnie zapytal czy moze nie chcialabym prznocowac u niego. to bylo wszystko na temat. no ale trudno sa ludzie i ludzie.

Jesteście dorośli-idźcie do pracy i żyjcie na własny rachunek... To jest jej dom więc ma prawo decydować np,,kto w nim śpi,,

przeciez nie mieszkamy razem. tylko jest z nia taki problem ze zeby jej cos dac czy zrobic to nie ma problemu ale jak ona to juz bron Boze.

Na te jej wścibskie zaglądanie bez pukania do pokoju: sprowokuj gorącą sytuację, pocałunki, itp. No i zacznij go rozbierać, głównie chodzi o zdjęcie mu spodni i majtek i zabranie się na pieszczenie mu penisa. Ale (to ważne) Ty musisz być cała ubrana. No i jak już będzie mu stał, to wydawaj odgłosy zachwytu. Wpadnie jego matka, zobaczy tę sytuację - będzie siara na całego. On i ona czerwoni. Myślę, że to nauczy ją pukać albo unikać wchodzenia do Was. :) A wspólne zamieszkanie możesz sprowokować poprzez sugerowanie super seksu - w odpowiednich warunkach - no bo przecież u niego w domu tego nie ma. :)

witam w klubie ale moja jest gorsza, serio już nie jeden raz pisałam na jej temat Miss M nawet jak sie przeniosą na swoje to problem nie zostanie rozwiązany bo zawsze ale to ZAWSZE znajdzie sie coś o co można sie przyczepić

o to tez nie podziala. juz nie raz bylo tak ze sie np calowalismy czo on lezal na mnie i jego mamuska wpada i tak: o nie wiedzialam co robicie:/ ani przepraszam ani pocaluj mnie w du*e. nic. a o zamieszkanie razem myslimy tylko tego sie tez obawiam w przeciagu 2 godzin kiedy on jest u mnie to ona potrafi zadzwonic 4 razy pierdzielic o niczym i sie pytac co robimy. a jak u mnie spi to dzwoni juz o 7 rano budzi nas i sie pyta czy jeszcze spimy:/ to jest ciezki przypadek.

Ja też jak bym miał taką matkę to niezapraszał bym cię na noc do domu bo i po co ? żeby spać w osobnych łózkach ? ,albo spędzić noc we 3jke ? bo tak to by pewnie wyglądało.

zapewnie tak. albo co chwila krazylaby kolo pokoju jak to ma w zwyczaju. najgorsze jest to ze do niej nic nie trafia. moj juz jej mowil 1000 razy a ona nic tylko o co ci chodzi, czepiasz sie bla bla bla. a ja sie nie moge odezwac bo nie wypada.

Gość będziecie z nią mieszkać po
ślubie?

jak nas nie bedzie przesladowac to sami:D moze na poczatku u mnie bo mieszkam w domu

Gość eqo
czy można wiedzieć w jakim celu twój chłopak odbiera telefony od mamusi z taką częstotliwością?

No to cieżki przypadek. Jeśli Twój facet nie będzie całą sobą za Tobą (za Wami), to Wasz związek się rozpadnie. Sama musisz to teraz ocenić, czy warto (i on podoła), czy lepiej dać sobie spokój i nie tracić zdrowia na te chore relacje. P.S. Zbyt wiele się o takich maminsynkach i nadtroskliwych mamuśkach naczytałem, żeby wierzyć, że Wam się uda. On jest jedynakiem i ona go sama wychowuje? Gdzie jest jego ojciec (a jej mąż)? Pewnie się rozwiódł - trudno wytrzymać z taką babą. :P

maz jest i jeszcze siostra jego. ale on staje za mna mowi ale ona nie rozumie. a lopata nie da sie nalozyc. jak on nie odbierze to dzwoni do mnie:D juz nie raz byla awantura o jej zachowanie i to taka lepsza ale co z tego? jst poprawa na pare dni i potem znowu.to jest typ takiego nadzoru (osiedlowego tez). bojcorz pospolity:)

No to jak on jest u Ciebie, to wieczorej wyłączcie WSZYSTKIE telefony (komórkowe i stacjonarne - wyjąć wtyczkę z gniazdka lub wyciszyć/wyłączyć dźwięk).

no tez tak robimy:D mnie nie przeszkada jak ona dzwoni kiedy faktycznie ma jakas sprawe ale czasem to przegina. i tak on nie odbiera kazdego tel. ogolnie problem jest z cala jej osoba nie tylko z jej wscibstwem. ale tego nie moge zniesc najbardziej. i tego ze robi z mojego faceta chlopca 10 letniego ktory nic nie umie:/ to jest taki typ mamusi synka ( nie mylic z synkiem mamusi:)

i jeszcze to ze wszystkich wyzywa od wiesniakow i glabow a sama jest ze wsi i nie grzeszy inteligencja. wielka \dama z maista a sloma z butow wystaje. albo smieje sie z takiej babki ze mowi sulwester a sama jak mowi poszles lub wyszles to jest spoko.

wiem. dletego moje rozmowy ograniczaja sie do niezbyt trudnych tematow:D generalnie da sie z nia pogadac ale tak zeby nie wymagac od niej za wiele:)

generalnie to dzieki ze moglam sie wyzalic. i popsioczyc na to babsko;D