Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zieloneeeeejablkooooooooo

Moj facet nie potrafi mowic do mnie po imieniu

Polecane posty

Gość zieloneeeeejablkooooooooo

z czego to moze wynikac??np gdy kilkamy w necie to zwraca sie do mnie uzywajac mojego nicka internetowego a jak sie spotkamy to czasmi powiem mi po imieniu ale nigdy nie mowi zdrobniale tylko np Aska!!a nigdy Asia :( czy on jest normalny ??pytam powaznie!!

Gość lalalkalaka
nie lubi twojego imienia, ma złe skojarzenia. Zapytaj go wprost, czemu tak robi?

Gość kosiarka z rosporka
to tak jak mój mąż,jak powie do mnie po imeniu,to jest święto,zwracałam mu uwagę,czasem użyje mojego imienia,ale przważnie mówi jakieś czułe zdrobnienia typu-misiu

Gość blisk
no moj tez jedzie jakimis myszeczkami, jak sie go zapytalam wprost to stwierdzil ,że wten sposób wyraza uczucie...ehh..zrozumiec tu ichD::D

Gość Karinaaaaaa
To Was ciężko babki zrozumieć....jak za mało czule mówią to źle, jak za dużo jeszcze gorzej...i weź tu zrozum kobietę:P Poza wszystkim....poważniejszych problemów nie macie tylko bzdurami sobie głowy zaprzątać:)) Uśmiałam się:)

Gość blisk
a nieprawda.....jak chce to dogodzi..:D:D

Gość zieloneeeeeeejabluszkooooooo
ale z czego to wynika? my juz rok jestesmy razem !! dodam ze moj facet ma prawie 30 lat!

Gość nie ka pe wu
Ale jak do Ciebie mówi? I co to znaczy "rozmawiamy na necie"? Przez komuniator jakiś czy na czacie? Jak się zarejestrujesz na czacie jako "zielonnnejabłkooo" to zamiast Asia mówi do Ciebie zielonnnejabłkooo? :O

ale z czego to wynika? my juz rok jestesmy razem !! dodam ze moj facet ma prawie 30 lat!" NIe KOCHA CIE Rzuć go !!! :P