Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swawolny Dyzio

Kobieta, która miała ponad 20 partnerów powinna pracować jak prostytutka

Polecane posty

Dopasowują się tylko Ci co uprawiają seks przedmałżeński, jak się wczoraj dowiedziałem. Pewnie dlatego wśród takich par nigdy nie dochodzi do rozwodów. 🖐️

ale dla zera zazwyczaj definicje są proste i jednoznaczne, a może ci, którzy się już zbrukali :( też chcieli by jakiegoś twierdzenia, by nie być zbytnio zagubionym ? bo czy na przykład dla kobiety w granicy 2ch gdzie liczba stosunków dąży do nieskończoności pasuje mężczyzna w granicy 4c przy liczbie stosunków dążących lewostronnie do 7 ?

Gość prawiczek20la-student
zarowno prawiczek jak i dziewczyna ktora miala wielu partnerow na milosc zasluguja, ale niekoniecznie razem

Kobieta, która miała ponad 20 partnerów powinna pracować jak prostytutka jestem za A w ogóle to kobieta mająca więcej niż 2 partnerów seksualnych jest mocno zdemoralizowana i nie zasługuje na miłość. Ciekawe ciekawe...w takim razie ponad połowa kobiet nie zasługuje na miłość🖐️

Gość loleczka12345
prawiczku, znajdź więc sobie dziewicę i żyj z nią długo i szczęśliwie, czego z całego serca Ci życzę. ale powiedz mi proszę, czy nie-dziewice i nie-prawiczkowie są gorszymi ludźmi od tych nieskalanych seksem?

Gość loleczka12345
zarowno prawiczek jak i dziewczyna ktora miala wielu partnerow na milosc zasluguja, ale niekoniecznie razem a to już chyba indywidualna sprawa pary. mam jeszcze pytanie. jak poznajesz dziewczynę, to od razu pytasz, czy jest dziewicą? tak na wszelki wypadek, żeby nie ulokować źle uczuć?

nie sa gorsi - nie dziele w ten sposob ludzi. dziewictwo nie ma nic do wartosci czlowieka

Gość Heeee.
, heheh. mam znajomą która ma 16 lat i przeleciało ją już ponad 50 facetów.; d słaboo.?; d

na razie nie poznaje dziewczyn w ogole

Gość loleczka12345
a więc Twoje wypowiedzi to czysta teoria. poczekaj na zderzenie z praktyką.

Gość zolta sciana
tyle sprzecznych opini ;) 16 latka az tak bardzo aktywna sexualnie... musi miec jakies problemy, zapewne w domu. dojrzala kobieta uprawiajaca sex, nie mogaca ulokowac swoich uczuc, moze szukajaca nowych doznan. doprawdy... duzo nas takich. jeden jest fakt: sprzeczne to z religia chrzescijanska.

Gość kobieta która miała ponad
20 partnerów na pewno nie zechce zostać żoną, kogoś tak normalnego jak autor, więc nie ma obawy :).

ale wiem, ze jak kolezanka nie jest dziewica to dla mnie wtedy staje sie absolutnie aseksualna i nie widze w nie interesujacej dla mnie kobiety

Gość loleczka12345
ale chyba nie każda ma na czole napisane: nie jestem dziewicą. jak je rozpoznajesz? rozumiem, że koleżanki znasz, ale nie znasz przecież wszystkich dziewczyn.

Gość do kobieta która miała ponad
bo takie to tylko zonami gangsterow i dziwkarzy zostaja :)

Gość zolta sciana
na pierwszy rzut oka cholernie ciezko powiedziec czy dana kobietka jest czy nie jest. Mam wiele kolezanek po ktorych bym sie nie spodziewala ze robia 'te rzeczy'. najlepiej poznac, jak ci sie spodoba kontynuowac znajomosc, z czasem sie dowiesz. ale czy to naprawde takie wazne.... albo upic ja i siebie na jakiejs imprezie i przeprowadzic powazna rozmowe w formie zartu...

Gość loleczka12345
a ten post to mnie normalnie rozbroił. a jeśli rozmawiamy czysto teoretycznie, to wyobraź sobie taką sytuację: jest para, zdarzyło im się współżyć przed ślubem. na krótko przed tym wielkim dniem on umiera.no to ona jest już niegodna, tak? czysta teoria, oczywiście...

Gość do kobieta która miała ponad
poza tym co mialy wielu partnerow nie zawsze sa atrakcyjne. czesto to zadne pieknosci

nie wiem, bo nie podrywam dziewczyn, ale wyjdzie w rozmowie i sie okaze, ze dobra przyjaciolka nie jest dziewica, to jakos mi sie smutno robi i lekki niesmak czuje

Gość loleczka12345
ok, rozumiem i przyjmuję Twoje argumenty i życzę Ci szczęścia i spełnienia w Twoim przyszłym związku. pozdr

na szczecie ze zadna z nas kobiet nie ma zamontowanego licznika na plecach............buahahha

Gość nieśmiały -D
"""flakiem wstuł może tobie się kojarzy,a mi się kojarzy z k**wiarzem facet który przespał się z jedną bez miłości""" jesteś p i z g n i ę t a ? to niby laska co miała 30 dydolów w sobie każdego kochała? jeśli laska tak się wali to jest dupodajką, a nie kobietą o wielkim sercu :-D a czy to coś złego mieć tyle? po co kłamać partnera? najlepszy związek to związek bez tematów tabu, partner nas nie akceptuje to nara jeśli kiedyś będę miał podejrzenia że moja kobieta okłamała mnie w tym będę zdradzał ją z wszystkim co się rusza! :-)

Gość loleczka12345
a może prościej będzie zakończyć ten związek, niż zdradzać, bo wtedy stajesz taki sam jak ona.

a dlaczego taka liczba 20 ma być wyznacznikiem przydatności do takiego zawodu. Żeby być prostytutką to trzeba mieć powołanie i charakter, więc autorze nie trywializuj poważnej sprawy.

Gość owszem a męzczyzna
który miał 20 lub więcej kobiet nadaje się już tylko na żigolaka

a moim zdaniem kobieta powinna miec przebieg w oczach wypisany

Gość loleczka12345
no to teraz się pokazałeś prawiczku, he

Gość nieśmiały -D
prawiczek20la-student po co przebieg, jak ci powie że miała dwóch to znaczy że kłamie, wtedy sam sobie dajesz zezwolenie na koorwienie się raz w miesiącu

prawiczki po prostu wola dziewice

Gość loleczka12345
tego nie możesz wiedzieć. mów więc tylko w swoim imieniu