Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość probabbbbly

ZATKANY NOS ALE BEZ KATARU I NIESWIEZY ODDECH

Polecane posty

Gość probabbbbly

To jest chyba ze soba powiazane,od kiedy mam dziwnie przytkany nos na obie dziurki odczuwam tez dyskomfort jesli chodzi o oddech. Myje zeby 3 razy dziennie,i wiem,ze to nie to. CZY TO MOZE BYC PRZEZ ZATOKI????? CO ROBIC??

Gość bardzo możliwe
że to zatoki. zrób prześwietlenie. też tak miałam. niestety konieczna była operacja

Gość probabbbbly
zeby operacja zaraz? to tak z dnia na dzien sie zaczelo. OD palenia nieswiezy oddech czy chore zatoki??

Gość probabbbbly
bo faktycznie palilam zawsze rano 1 papierosa. Ale to juz od dawna,a te zatoki i dziwny oddech od niedawna,co jest?

Gość poeeeeeeeeeeeee
????

Gość ueeee
ueeeee

Gość bardzo możliwe
ja miałam operację po wielu latach chorowania. tym bardziej idź do lekarza- może leki pomogą jak dopiero niedawno sie zaczeło. zresztą może być to coś innego. na pewno nie zaszkodzi wykluczyć lub potwierdzić te możliwość u lekarza

Gość do probably
Kup zakraplacz w aptece i sodę oczyszczoną w sklepie spożywczym. Zwykle leży na półce obok proszku do pieczenia. Pół łyżeczki sody rozpuść w ćwierci szklanki ciepłej wody. Zakraplaczem zakrapiaj roztwór kilka razy dziennie, tak aby roztwór przez nozdrza wpływał do gardła. Płukaj tym roztworem także gardło. Obowiązkowo zakrapiaj przed spaniem i rano. Ponieważ roztwór nie drażni błon śluzowych nie powinieneś mieć z tym problemów aby stale to robić aż do skutku.

Gość marta33lato
Na mnie dobrze wpływa inhalacja. Mogę naprawdę szybko wrócić do żywych zwłaszcza przy bólu gardła i tego typu infekcjach. Urządzenie mam o nazwie Pro Sanity. Nie wiem, czy ktoś kojarzy? Markę znam, bo Sanity też robi ciśnieniomierze a moja mama często sobie musi mierzyć ciśnienie i ma właśnie tej marki aparat. Także nie był to taki zakup w ciemno.

Gość marek

Ja osobiście nie korzystałem, ale wiem, że znajomi kupują ostatnio nowość u nas na rynku za około 30 złotych mini inhalator Clip, podobno bardzo dobrze się sprawdza w trakcie przeziębienia do udrażniania nosa. Bardzo mały rozmiar, wprost do nosa się go wkłada i pozytywnie ma działać na udrożnienie.