Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachna12345

Ile trzymają się Wasze tipsy?

Polecane posty

Gość Kachna12345
do: Pazurka: a ile czasu trzymają się zrobione przez ciebie Tipsy? tylko szczerze,bo chyba zmienie firme, u mnie nie ma activa,ale moze przez internet da sie zamowic.

Gość pazurki
szczerze klientki przychodza co miesiac na odnowe ze wszytskimi czasem bez jednego - uderzenie mechaniczne kup przez neta

Gość Kachna12345
KUPIE,WIDZE,ZE CENA PODOBNA DO MOICH,A POWIEDZ ktory jest najlepszy? bo widzialam tam rozne rodzaje

Gość pazurki
ja kupuje deep C mleczne z dluga kieszonką ja daje za 250 - 60 zl

Kachna wydaje mi się,ze Twój problem jest zależny od budowy paznokcia. zbyt słabe krzywizny, jeśli dzieje się tak jak pisałaś to właśnie dlatego,że paznokiec jest źle zbudowany. zwróc uwagę na bki paznokci które robisz tj.na tą część masy z boku na części z naturalnym paznokciem. kolejny bład przyklejanie zbyt dużych tipsów. nie dopuszczalne są odchylenia ani w jedną ani w drugą stronę.

zgadzam się z poprzedniczką źle zbudowany paznokieć - zbyt mała ilość żelu w linii stresu czyli inaczej źle wyprofilowana krzywa C paznokcie nie wytrzymują i się po prostu łamią Ktoś jeszcze napisał że paznokcie się niszczą bo nie oddychają - to prawda, niszczą się ale nie dlatego bo nie oddychają!! paznokieć to martwy wytwór naskórka nigdy nie oddycha! a co do przedłużania na formie to i owszem dobra metoda ale można ja stosować tylko wtedy gdy klientka ma choć minimalnie odrośnięte paznokcie poza opuszek

Gość pazurki
ja na formie przedluzam nawet obgryzione paznokcie nie musi byc za opuszek daje zelu na skorke - 1 , 2 mm i odklejam zel od skory i pod sam zel nakladam forme paznokcie sie trzymają.

Może poprostu dajesz za mało kleju? Mi trzymią ponad miesiąc i tak było od początku robienia paznokci. Lub za krótko trzymasz w lampce