Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon123

zwiazki

Polecane posty

Gość mon123

Wiele sie mowi o tym ze kobiety maja zawsze byc takie uciekajace kroliczki i / czy "zolzy"; nie narzucac sie ,itp. Prosilabym o przyklady kiedy to bylo juz zle , facet zaczal olewac a wtedy kobieta sie zmienila jak powyzszo i nastala zmiana u mezczyzny. Czy moglybyscie podac szczegolowe przyklady czy to od siebie czy zaobserwowane (np. kolezanki).

Gość mon123
mysle ze to ciekawy temat, prosze pisac

Gość polnykwiat
prosze pisac

Gość constantine rrr
mam ta pierdolona ksiazke o zołzach i sadze ze tam jest milion porad jak stać się rozkapryszona,egoistyczna księżniczką która ma w dupie uczucia innych to jest śmiechu warte te bzdety i założenie że faceci to myśliwi bez uczuć i sentymentów.Prawda jest taka dziewczyny jak chcecie założyć poważny zwiazek to najpierw musicie popracowac nad soba a nie tylko widziec wady i niedociagniecia u facetów a czesto te ich winy sa spowodowane waszym złym zachowaniem.Jak człowiek chce być z drugim to się oboje muszą zmienic w taki sposób aby udało im się zgodnie żyć.Zero egoizmu i księżniczkowatości-tzn.ja jestem zadufana w swojej piękności a Ty lataj za mną i na odwrót to dziala w obydwie strony.

Gość lalalkalaka
jak mój mnie wykurz, okazuje za mało zainteresowania to umawiam się z koleżankami do miasta na kawę i pogaduchy, czasem potańczyć i on momentalnie znów zaczyna się o mnie starać...jest zazdrosny jak cholera;)

Gość lalalkalaka
wkurza

Gość mon123
ja tylko podalam te ksiazke jako przyklad. Wiadomo ze ksiezniczkowatoscia nigdzie sie nie zajdzie. Prosze o przyklady.

Gość kkkkkkkkkhiuiui
..

Gość a moje zdanie jest takie
facetowi nie można dać wszystkiego czego oczekuje. Zakaz i kaniec! gdy poda mu się wszystko na dłoni to przestaje się starać, osiada na laurach - zdobył i ma wszystko gdzieś. Ja uważam się w moim związku właściwie za zdobytą bo jest to czego faceci oczekują najbardziej - SEKS. Ma go. Niemal zawsze kiedy tylko chce - i na tym koniec. Nie można robić wszystkiego czego od nas oczekuje. Trzeba mieć własne życie. Funduję mu adrenalinę w różnej postaci. Mocno się wtedy bierze w garść i czuję, że walczy o mnie jak na początku. Jeden problem jest jednak. Facetowi musi zależeć bo w przeciwnym razie odkręci się na pięcie i spieprzy. Zaden co prawda jeszcze mi nie zwiał ale nigdy niz nie wiadomo. Trzeba mieć coś w sobie aby przyciągać faceta. Wygląd i uroda to jednak nie wszystko bo lalek na ulicach pełno :p