Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUZYNIKAA

JEstem w ciazy

Polecane posty

Gość DUZYNIKAA

mam 20lat od pol roku mam wspanialego chlopaka i dzisiaj wyszedl pozytywny test:)ja sie ciesze ale boje sie powiedziec rodzicom:(

Gość ffrrr
a to i tak przetrzymałas 2 lata ,maja po 18 dzieciaczki

Gość DUZYNIKAA
wiem...ja juz czuje instynkt matczyny:)ale nie wiem jak to powiedziec rodzicom:(

Gość ja tez mam 20 lat
i jestem w ciazy, ale z chlopakiem jestem ponad 4 lata... rodzicom powiedzialam od razu spodziewalam sie gorszej reakcji a oni sie jednak ucieszyli:)

Gość 20 - - - - - - latka - - -
Też mam 20 lat i jestem w ciąży, z chłopakiem jestem prawie 5 lat (od 3 lat mieszkamy razem) ale nie bałam się powiedzieć rodzicom, przyjeli to normalnie, nawet sie ucieszyli w przeciwieństwie do mnie :( Mimo tabletek wpadłam a nie chciałam mieć dziecka :( :(

Na miejscu rodziców to bym się troche wkurzyla na ciebie! Masz 20 lat... gdzie studia, życie zawodowe? Czy wszystko do czego teraz aspirujesz to ciąża i zostanie matka polka? Nie masz perspektyw wiekszych niz tylko dziecko? Bedziesz miała jakas prace za wiecej niż 1000 zł? Poza tym spójrz na to ile się z ojcem dziecka znacie. Pół roku ... to jest nic. Moja droga... przegrałaś życie!!

Gość DUZYNIKAA
akurat na studia nie pojde bo nie mam kasy ,musze pracowac i pracuje za 900zloty niestety w miejscowosci w ktorej mieszkam nie ma pracy ....a chlopak z ktorym bede miala dziecko mam nadzieje,ze sie nie zawiode... zobaczymy...wiem,ze to za wczesnie ale stalo sie ,nie pojde sie powiesic przeciez,trzeba poniesc konsekwencje swoich czynow

Gość dwudziestolatka z dzieckiem
do powyższej wypowiedzi - przecież studia moze skonczyc a po tym znalezc prace. Ja jestem na drugim roku farmacji, nie zamierzam rezygnowac, oprocz tego pracuje, zarabiam niewiele bo 1400 ale studia skoncze mimo małego dziecka. Nie mamy nikogo kto moze nam pomoc w opiece, sami dajemy sobie rade. Gdy ja jestem w pracy to moj facet zajmuje sie dzieckiem a gdy on jest w pracy to ja to robie, oprocz tego ucze sie. Jest ciezko ale dziecko to nie koniec swiata

Nie stać się na studia a na dziecko cię stac? Wiesz ile to kosztuje? Ty nie licz na becikowe 1000 zł, że za ciebie wszystko załatwi. Życzę ci szczęścia ale bedzie ciężko.

Gość DUZYNIKAA
oj facet dobrze zarabia i powiedzia,ze dziecku nic nie zabraknie bo pragnie dziecka... a na studia tez pojde

Gość a wczesniej pisalas ze na
studia nie pojdziesz :o rozdwojenie jazni czy co? :o

Gość DUZYNIKAA
kiedy urodze dziecko,pojde na studia napewno bo teraz nie moge sobie pozwolic na to,bo musze pomagac rodzicom... ja nie czuje,ze przegralam zycie to bedzie moje dziecko ktore bede kochac nad zycie

Gość gratuluje
nie ma nic piekniejszego

Gość DUZYNIKAA
3 miesiące temu mialam kontakt seksualny z kolegą z Zambii,a zaraz potem ze swoim chłopakiem :-p jak myslicie czyje nasienie przewazy ?