Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna baba

ludzie tu sa podli

Polecane posty

Gość smutna baba

zamiast odpowiadac na pytania, to odpowiadaja tylko na marne prowokacje,albo gadaja miedzy soba o niczym,pomocy tu sie nie uzyska:(

Gość uzyska się uzyska
a co się dzieje?

Gość smutna baba
do bogatych nie naleze i mieszkam w dziurze, jednak chce sie czegokolwiek nauczyc na wlasna reke co potem pomoze mi w zdobyciu pracy,jednak nie wiem jakie umiejetnosci sa wazne i ktorych mozna sie nauczyc samemu w domu w miare malym kosztem.

Ja ci moge przekazać moją wiedze na temat niskobudżetowego przedsiębiorstwa! Sama zaczęłam od zera, zrobiłam przetapialnią tosterów w warunkach domowych i zarabiam kokosy!

Gość ggaadd
uczenie sie czegokolwiek w domu nic nie da, wszedzie i na wszystko trzeba miec papier i najlepiej doswiadczenie niestety. nikt cie nie zatrudni na stanowisku ksiegowej kiedy powiesz, ze nauczylas sie paru programow komputerowych w domu

Gość smutna baba
ale np jezyki obce moze daloby rade nauczyc sie w domu a potem dopiero jak juz beda solidne podstawy isc na kurs ale juz na wyzszy poziom przez co szybciej papierek dostane no tak tylko czy da sie jezykow uczyc samemu w domu bez praktycznie niczego poza komputerem i slownikami?

Gość nieprawda da a jak niektorzy
zaczynali? laski gdfzies podpatrzyly robienie bukietow z ubranek, kupily pare i w domu same robily, teraz maja preznie rozwijajaca sie firme. nawet taki hewlett packard zaczynali w garazu!znajdz nisze, poducz sie czego trzeba i do dziela!

Gość nieprawda da a jak niektorzy
oczywiscie ze jezykow da sie tak uczyc!!! jest nawet w internecie mnostwo stron z pomocami! wystarczy poszukac! jakmasz odpowiednio duzo zapalu to się uda!

Gość ggadd
gramatyka i slownictwo czemu nie, zawsze sie przyda, ale znajomosc jezyka to swobodna umiejetnosc komunikowania sie, w mowie i pismie, a z tym w domu juz ciezko. mozesz zawsze 'za darmo' zaprzyjaznic sie z obcokrajowcem:P w necie mozna pisac, moze ktos w stylu penfriend. polecam kursy lub tansze korepetycje ze studentem

Gość smutna baba
o z pisaniem z obcokrajowcami swietne, nawet nie pomyslalam bo wlasnie w jezykach mam zawsze problem z mowieniem wiec skype tez by byl dobry. zapal wlasnie mam bo siedze w domu, ucze sie zaocznie wszedzie daleko mam i chce chociaz wykorzystac ten czas,poza tym im wiecej obowiazkow mam na glowie tym wiecej udaje mi sie zrobic a tak to ciezko. zdolnosci manualnych raczej nie posiadam,raczej umysl scisly,wszelkie pamieciowki itp hmm myslalam jeszcze nad kursem szybkiego pisania czy pisania bezzwrokowego itp znacie jeszcze takie malenkie umiejetnosci ktore mozna zdobyc w domu?

Gość programowanie
jak masz dostep do neta, obsluga programow np photoshop, graficznych programow, muzycznych, cada czy co cie interesuje

Gość smutna baba
no tak dostep mam tylko myslalam ze z tymi programami to ciezko jest,do komputerowych glow to nie naleze ale zawsze mozna sprobowac:)dziekijeszcze jakies propozycje?aha i jakie jezyki oplaca sie znac, naturalnie poza angielskim bo to podstawa.

Gość rosyjski hiszpanki francuski
niemiecki, to sa takie najpopularniejsze, albo odwrotnie, jakis b. rzadki, czy rzadszy, estonski, niderlandzki, szwecji, norweski, duński - to daje ew. mozliwosci wieksze w razie wyjazdu. mozesz uczyc sie gotowania tez, moze to byc malowanie, rysowanie, rzezba, fotografia, moze szycie? masz maszyne do szycia?

Gość no neistety tak to jest
Zbieraj PUNKTY i odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Weź darmowe zaproszenie i ciesz sie nagrodami! Sprawdź jakie to proste!

Gość rosyjskiego sie nauczysz
bo jest mnóstwo rosyjskich filmów na you tube, sa tez rózne blogi i fora tytpu nasza kafeteria

Gość smutna baba
hah maszyny nie posiadam ale wiem ze szyc nie umiem bo probowalam juz kiedys.gotowac potrafie calkiem niezle, ale ucze sie ciagle, jednak to juz spory naklad finansowy. wiecej rzeczy typowo biurowych chcialabym umiec bo wiem ze sama niczego nie otworze bo finanse niestety zerowe no i miejscowka niezanadto interesujaca. angielski dosc dobrze umialam ale trzebaby sobie przypomniec,mam podstawy poki co francuskiego i niemieckiego wiec chyba da sie cos zrobic. a jakie ciekawe tym razem kursy mozna ukonczyc?bo bede miala mozliwosc przeniesc sie do miasta i wtedy ukonczyc ile sie da.

Gość mozesz zamowic jakies kursy
ESKK (nie to że kryptoreklama, ale nie znam innej firmy organizującej tego typu kursy ;) ) jeśli chodzi o naukę programów to i tu nie ma problemów, bo w necie jest mnóstwo tutków

Gość smutna baba
o super dzieki bardzo:) dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi:) jak sie na was poskarzyc to potraficie pomoc🌻;)

Gość ludzie wszędzie są podli
dlatego nie mam kolegów ani przyjaciół.

Gość ludzie do nas lgną tacy
jacy my sami jesteśmy, koleżanko/kolego z postu wyżej