Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola_999

facet to inna płeć /

Polecane posty

Gość Karola_999

Zmienilam prace,na troszeczke mniej oplacalna finansowo od poprzedniej ale doslownie niewiele. Plusy: bede wczesniej w domu,z poprzedniej wracalam dzien w dzien o 20( praca od 8 rano) . Teraz bede mogla jak czlowiek wrocic o normalnej godzinie,ugotowac obiad czy zwyczajnie miec czas na rozne inne zyciowe sprawy. Problem jest nastepujacy: otoz moj wspanialy narzeczony zareagowal wrecz zaskakujaco. Jest bardzo niezadowoly ze bede mniej zarabiac mimo ze nasza kondycja finansowa jest naprawde ok. Oczekiwalam ze ucieszy sie ze wreszcie bede pracowac w normalnych godzinach i bedziemy miec wiecej czasu dla domu i siebie a on mi mowi ze nie ukrywa ale kasa jest dla niego w zyciu najwazniejsza i koniec dyskusji. Jak ja mam to rozumiec? Chyba powinnam sie zastanowic nad przyszloscia... Zabolało mnie to bardzo i...rozczarowalo:(

Gość a dlaczego zaraz
Cóż za epokowe odkrycie. :O Ja bym raczej powiedziała, ze inny gatunek.

Gość Karola_999
To tez... cholera,jak mozna mowic ze sie kogos kocha ponad zycie a tak naprawde miec w dupie jego potrzeby.

Gość Karola_999
Najgorsze jest to ze mamy juz date slubu i jesli powiedzialabym swoje watpliwosci jemu to umarlby z zaskoczenia;p jemu sie wydaje ze juz mnie zdobyl na zawsze. Faktycznie jak czytam samą siebie to sie zastanawiam...masakra:(

Gość dobry duszek 35489774897
Świnia!! jeśli kasa jest dla niego najważniejsza, to co z Tobą? Gdzie jest Twoje miejsce w jego życiu?? Uważasz że po ślubie, będzie kochającym mężęm, wspaniałym ojcem i będzie wpierał Ciebie? Zastanów się jeśli pieniądze są najważniejsze to nie wiem czy na dłuższą metę to dorze rokujące plany

Gość doodry duszek 326546878
Ja też jestem zaręczona, mamy wszytko dosłownie, tylko sukienka mi została:) ale to nie znaczy, ze jeśli zrobiłby mi jakieś świństwo, to dalej bym z nim była!! Trzeba znać swoją cenę:) Popatrz w lustro i zastanó sie na co zasługujesz:)

Gość Nie tylko kasa
ale też perspektywy w pracy są ważne. Może on myślał, że po paru latach będziesz zarabiała 5 razy tyle co wcześniej a w tej nowej pracy najwyżej 15% więcej - gdy praca mało stresująca to i minusy muszą być.

Gość hahahehe
a ja z innej paczki... kto zmienia prace na mniej platna ? chyba jakis idiota ja mysle ze nie jest zadowolony dlatego ze powiinnno sie isc do przodu a nie cofac w tyl..

Skoro pracuje o połowę krócej, to za godzinę dostaje tyle samo lub nawet więcej. W dodatku nie dla każdego liczy się tylko kasa. Są też inne elementy składające się na poziom życia.

Gość Karola_999
Hahahehe napisalam przeciez wyraznie ze roznica jest niewielka a nasza sytuacja finansowa MIMO to pozostanie bardzo dobra. Dodam tez ze paradoksalnie mam w tej nowej robocie wieksze szanse na rozwoj i awans. Ale to i tak nie zmieni jego podejscia do zycia...