Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bedzie synus... mama

Jakie imię dla chłopca ?

Polecane posty

Gość mi się podobaaa
Brajan i Kewin :)

Oj jak ja nie lubie imienia Pawel...ale to dlatego, ze kazdy Pawel jakiego znalam pozostawial wiele do zyczenia...:o p.s. W sumie jak tak sobie mysle to gupie to, ze imie czesto kojarzy sie z osoba / postacia i na tej podstawie czlowiek ocenia czy mu sie dane imie podoba czy nie :D

Gość Mikolaj nie wołaj
nie zaczepiaj kaczek, przyjdzie matka z pola upiecze ci placek śmiechu IMIE WARTE!

moj synek Hubert jak by sie trafił nastepny to by był Gabriel lub Mikołaj podobają mi sie jeszcze ale siostra już je zajeła to Mateusz, Kacper, krystian a bratanek Maciuś

Jeżeli już jest mowa o krzywdzących imionach to moja sereczna koleżanka ma na imie Stefania i już w ogóle nie lubiła tego imienia, ale cóż musiała się przyzwyczaić:) No i moja przyjaciółka miała mieć na imie Scarlet-Żanett, ale jej mama się na szczęście na to nie zgodziła i do urzęu poszła sama ją zapisać, bo ojciec pewnie by dał tak jak on chciał:) Ja jak kiedyś będę miała synka to mam takie typy: Dominik\ Dawid Michał Ale to jeszcze troche czasu:) No i mąż też musi zdecydować:)