Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzacy ideal.....

jest tyle tematow o dziewczynach a ja wam powiem jak powinien wygladac facet ide

Polecane posty

Gość chodzacy ideal.....

facet idealny. (piszcie sobie co chcecie ale wiem ze podobne zdanie ma 90%kobiet) otoz moj idealny facet (z wygladu) powinien : --miec okolo 185cm wzrostu --piekne ciemne wlosy(blad tez moze byc) i fajna fryzurka czyli nie za dlugie nie za krotkie takie w sam raz... --ładna cere (najlepiej sniada) --ładnie wyzezbione miesnie (nie zaden paker :o)ale taki wiecie w sam raz) oo np taki http://i25.photobucket.com/albums/c100/PinkLatinaGoddess/chris_evans.jpg --mało włosow na ciele (nie mowie zeby wygladal jak kobieta ale jak wilkolak tez nie :o ) --członek powyzej 18cm --jesli chodzi o twarz to regularne rysy twarzy wszystkie garbate nosy ,male oczy ,waskie usta odpadaja i co otym myslicie ???jest taki facet na forum???

Gość zdzirson orencz
jak znajdziesz to poznaj mnie z takim🖐️ jeszcze niech odkurza, zmywa i sprzata lazienke a bedzie :classic_cool:.

Gość dorotexs
ja tez takich lubie tylko zeby palke mial wieksza taka z 25 cm.Ten na fotce jest owlosiony,a Ty piszesz ze ma nie byc zarosniety?

ja bym chciał mieć taka sylwetka jak ten koleś na zdjęciu, pewnie ze dwa lata na siłce trzeba siedzieć żeby takie efekty były

Gość dorotexs
zeby jeszcze gotowal:)

Gość zdzirson orencz
gotowac nie musi:classic_cool:

Gość chodzacy ideal.....
wymienilam tu tylko cechy wygladu zewnetrznego ..a tak szczeze to znam nawet takie 2 egzemplarze ....szkoda ze tylko z widzenia :( jeden blondyn a 2 brunet wszystko sie zgadza z moim opisem ylko ni ewiem jak z pkt 6 bo nie sprawdzalam

ale powiem ci że twoje wymagania to spełnia pewnie 1 facet na 100 wiec na forum to raczej trudno o takiego

Gość chodzacy ideal.....
dorotexs--ten na fotce to przyklad na idealna figure dla faceta a nie na wlosy (chociaz ogolnie u niego nie sa jeszcze takie złe)

Gość ja spelniam Twoje wymagania
ale nie dla psa kielbasa.Od zawsze wiedzialem ze jestescie puste i prozne,dlatego wykorzystuje wasza naiwnosc i korzystam z tego.🖐️

Gość kurcze spełniam tylko
myślniki numer 2,3,5,7 jestem załamany:(

najgorsze jest to że z 1 i 6 nic już się nie da zrobić:(:(

Gość gdfgererfwer
twoj facet idealny nie do konca sie zgadza z moim: nie znosze sniadej cery, kojarzy mi sie z zigolakami:O ten na focie to wlasnie paker:O zbyt umiesniony lubie włosy na ciele, jak dla mnie facet bez nich to nie do konca facet czlonek sie zgadza, rysy twarzy zgadzaja

Gość chodzacy ideal.....
kurcze spełniam tylko--a ile masz wzrostu? moze nie jes tak zle ;)

175 to raczej mało jest jak na facta:O:O

Gość chodzacy ideal.....
sory zigolaka zle przeczytalam :D

Gość chodzacy ideal.....
no 175 to jak dla mnie troche za malo ale byc moze dlatego ze jestem wysoka mam 171cm :) nie martw sie moze jeszcze urosniesz:)

Gość neev
...a ty zmądrzejesz

Gość chodzacy ideal.....
".a ty zmądrzejesz" niby czego uwazasz ze tak nie jest bo mam swoje idealy ?chyba kazy czlowiek jakies tam swoje ma .. a dlaczego nie piszecie do facetow zeby zmadrzeli jak np.mowia ze bardziej im sie podobaja blondynki albo odwrotnie???

Faceta z "bląd" włosami raczej trudno znaleźć, co najwyżej z blond. A członek powyżej 18cm przebił by mi się do jamy brzusznej, więc dziękuję bardzo. Kolejne pierdoły z głębokiego odbytu, jak nie facet, to baba. :O

Gość chodzacy ideal.....
A członek powyżej 18cm przebił by mi się do jamy brzusznej, więc dziękuję bardzo---- co??haha na 100% by ci sie nie brzebił ;) moj facet ma 20 cm i jest b.fajnie na poczatku myslalam podobnie do ciebie ,ale jak sprobowalam szybko zmienilam zdanie :)

Gość szronex
jaka Ty jestes?171 cm wysoka?Buhahahahahahaha

O jej, dziewczynko. Skoro chcesz się odwoływać do własnych doświadczeń: byłam kiedyś chłopakiem, który też miał dużego i nie miałam przyjemności z seksu. Jeśli ciebie zadowalają tylko takie pythongi, to twoja sprawa, ale jeśli wyrażasz się procentowo (90% kobiet), to mogę podobnie zaryzykować stwierdzenie, że grubo się mylisz. Poza tym, to naprawdę temat z dupy, więc więcej nie będę się produkować.

Gość chodzacy ideal.....
ok to sie nie produkuj :) a przy okazji okropny tatuaz w twojej stopce jak sie tak mozna oszpecic???

Gość rhrhrhr
misiowaty co to znaczy????