Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooto_ja___

Facet ma grypę i się obraził, że do niego nie przyjadę.

Polecane posty

Gość oooooooto_ja___

Witajcie. Mój facet ma grypę i chce, bym przyjechała do niego autobusem o tej godzinie. Mieszkam w miejscu, w którym jest ciemno jak ... i niebezpiecznie, bo ktoś mógłby mnie obserwować i zgwałcić. Dołączę do tego fakt, że ostatnio jak on mnie kilka razy odwoził to mówił, że miał wrażenie jakby ktoś nas obserwował i mnie ostrzegał. A dziś biedny źle się czuje, bo głowa go boli - złapał jakąś grypę, i mówi, że mam przyjechać. Ja mu mówię, że nie przyjadę, bo widzę jak on się baaardzo martwi, że tak naprawdę ma mnie gdzieś. A on się obraża.. jakie dziecko. Ma 25 lat i widzę jak śmieszny jest. Ale może to ja dziwna jestem? Kiedyś bym przyjechała do niego.. jednak rodzina uświadomiła mi, że jestem nienormalna, że tak latam za facetem niezależnie od wszystkiego i że latam jak nienormalna. Mają racje.. a Wy co myślicie?

Gość mi się podoba
też bym nie pojechała, skoro jest chory to niech się wygrzeje, a jeszcze czymś cię zarazi........

Gość nigdzie nie jedź

Gość może mnie posluchasz
Dziś nigdzie nie jedz. Zadzwoń do niego, każ mu leżeć i dużo pić. Ugotuj zdrowotny rosołek i zanieś mu jutro. Zapomnij, że był obrażony, to przez chorobę. Powodzenia :D

Gość uuuuuuuuup____

Gość nie pojechalabym
ale nie dlatego, ze ciemno, daleko czy cus tam. Tylko po cholere Ty masz sie od niego zarazic, a potem jeszcze zarazic innych domownikow. Jak czloweik ma grype to lezy trupem, goraczka rozwala i nawet sie nie ma ochoty na odwiedziny. Cacka sie ze soba i nie ma zadnej grypy pewnie... Wszyscy faceci to hipochondrycy ;)