Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carea666

dieta kopenhadzka

Polecane posty

witam , otóż stosuję już 7 dzień owa dietę i dopiero schudłam 1,5 kg, dodam że przestrzegam jej w 100% czemu takie marne są efekty??? dodam że moja waga początkowa wynosiła 54 kg przy wzroście 166....

Gość ło matko bosko
kopenhaSka, ty chyba na polskim spałaś :O a dieta kopenhaSka jest baaaaaaaaardzo szkodliwa

Gość a co ma polski do tego
? toż to nazwa własna

Gość kadadsrata
kopenchadzka brzmi jak schadzka !

Gość kopenhadzka słowo nie występu
kopenhadzka słowo nie występuje w słowniku prawidłowa odmiana - KOPENHASKA!!!!!!!!!!!!!!!!! a ze na necie jest mnostwo bledow to juz inna sprawa. dieta jest szkodliwa dla organizmu, dobrze ci radze, przerwij ją, bo potem bedzie placz

chciałam zrzucic 5 kg i podobno jest to dobra dieta...czyżby mój organizm się bronił przed utrata kcal???

mowie ci, ze to jest szkodliwa, wyniszczająca dieta, zmien na inną, więcej rad na to nie ma!

Gość kadastrata
co ma polski do pisowni ????? Czy piszesz może w chińskim ? No i gratuluję jak net zastępuje słownik .

Gość Weronika- weronka
tam znajdziesz wiele innych...

najlepiej zmienić w ogole sposob zywienia...

ale narazie nie moge tam tematu swojego wrzucić....pisze że trzeba odczekać....

droga koleżanko, najzdrowsza i dająca najlepsze efekty (jak i brak efektu jojo) jest dieta ok 1500 kcal dziennie. tyle, że te kcal muszą pochodzić z węglowodanów złożonych, białek i niedużej ilości tłuszczu, a nie z kawy i jajka, jak w kopenhaskiej. dobra dieta charakteryzuje się tym, że można ją stosować długo z powodzeniem, bez uszczerbku na zdrowiu, dieta kopenhaska jest tego zaprzeczeniem. po następne, dla odchudzających się, jest taka ważna zasada, która potrafi zdziałać cuda - do południa węglowodany, po południu białka. no i oczywiście sport też jest ważny, albo chociażby jakakolwiek aktywność (przy diecie kopenhaskiej nie ma o tym mowy, gdyż za bardzo wyniszcza organizm). dobrze ci radze, przerwij ją póki jest dobrze.

to co ci proponuje nie daje efektów spektakularnych, ale daje efekty TRWAŁE a to jest myślę ważniejsze. po takich dietach jak kopenhaska bardzo, ale to bardzo czesto jest efekt jojo.

i ważna rzecz - abyś pamiętała o nawadnianiu organizmu, przy szybkim "chudnięciu" utrata kilogramów to często tak naprawdę nie utrata tłuszczu, a utrata wody.

waga do której chcę dobrnąć to 49 kg ale jak nie ta dieta to już chyba mi żadna nie pomoże....