Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carea666

dieta kopenhadzka

Polecane posty

Gość kopenhadzka słowo nie występu
carea czyś ty jest tępa :O:O:O

carea, bo ta dieta jest ZŁA!!! zresztą poczytaj sobie o niej, wiele ludzi po niej wcale nie schudło tak bardzo. jeśli liczysz na wyniszczenie organizmu i chcesz schudnąć na chwilę, by potem to z nawiązką nadrobić - stosuj dalej te twoją kopenhadzką ;):O

no to się skup carea!! skąd, jeśli ze stronki, to podaj mi z jakiej masz info o tej diecie?

znam się trochę na dietach i odżywianiu, chociaż dietetykiem nie jestem, mam wrażenie że mnie po prostu nie czytasz uważnie 😭:O

do autorki-stosowałam ta diete kilka razy- efekt zawsze ten sam -chudłam 4 kilo a po diecie przybierałam 7-8rzuc puki możesz! jesli chcesz schudnąć to zacznij uprawiać sport i nie jedz kolacji- w 2 tygodnie nie zrzucisz na trwałe 8 kilo- nawet jesli Ci sie uda po 14 dniach wrócisz do normalnego odzywnianai i przytyjesz!!!

tyle że przed dieta ćwiczyłam sporo na siłowni...bo ok 3 do 4 razy w tygodniu po ok 2h...nie spożywałam niczego po 18, ograniczałam słodycze...schudłam do 53 i waga sie zatrzymała.....teraz schudłam do 52 i znów waga moja stoi w miejscu

tu jest lepsza strona http://www.dieta.pl/ tu forum http://diety.pl/ tu suplementy itp http://mmo.pl/ aczkolwiek niekonieczne... najważniejszy jest rozsądek, owszem, jeden mógł na tym schudnąć, ale ja raz tę dietę zaczęłam i czułam się przefatalnie, moja koleżanka po tym w szpitalu wylądowała. nie dla każdego.

czyli znasz odpowiedź! Twój organizm sie broni! Wiesz dobrze że Twoja waga jest prawidłowa, wiec nie bede Ci tego pisała! mozesz się katować, mozesz zagłodzić -schudniesz wymarzone 8 kilo - ale chcac to utrzymać zakoduj sobie ze musisz sie juz głodzić zawsze bo za kazdym razem gdy sobie pofolgujesz kilogramy zaczna wracac z nawiazką. nie ma innej mozliwości aby utrzymać taka wagę. Niektórzy maja taka budowę i stałą niedowagę mimo iż jedza normalnie- ty do tych ludzi nie nalezysz, wiec albo pogodzisz sie ze swoją wagą albo oducz się jedzenia- proste!

carea ile masz lat?

20 lat ...niestety z musu muszę zastosować ta dietę ponieważ menadżerka agencji mod. kazała mi schudnąć z parę kilo

miałabym inny pomysł, lepszy...

a moge na mail? czy mail obok nicka jest aktualny?

wysłałam do ciebie mail