Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katenn

mysle o smierci//

Polecane posty

Gość katennn
bo jestem nikim nie wierze ze ktokolwiek moze mnie kochac nikt w zyciu mnie nie kochał wiec z czegos to wynikało

Gość .stary prawik.
w pewnym wieku trzeba przestac sie oszukiwac i spojrzec na siebie realnie

Gość .stary prawik
tacy jak wredniak utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze samobojstwo to najlepsze wyjscie

Gość pomarńcza
... dla wredniaka ;-)

Gość pomarńcza
:-) to cudownie

Gość pomarńcza
do katennn "bo jestem nikim nie wierze ze ktokolwiek moze mnie kochac nikt w zyciu mnie nie kochał wiec z czegos to wynikało" to siedzi w Twojej głowie, a nie jest zapisane w Twojej przyszłości. Im szybciej to zrozumiesz, tym szybciej straci to znaczenie w Twoim życiu i poszukiwaniu szczęścia ;-)

Gość katenn
nic w moim zyciu na lepsze sie nie zmieni] ile lat mozna czekac straciłem nadzieje i szacunek do samego siebie jestem facetem godnym pogardy

Gość pomarńcza
uważaj co do siebie mówisz, bo przypadkiem możesz słuchać

Gość katenn
dziekuje pomaranczo za słowa otuchy

Gość .stary prawik
a co jesli nic sie nie zmieni i obudzisz sie w tej samej sytuacji za 10 lat ?

Gość 198
Wszystkie te wasze porady o kant dupy potłuc. Ja go doskonale rozumiem, bo mam identycznie tylko starszy pare lat jestem. Wiem, że nic już się nie zmieni, próbowałem, ale wszystko co udało sie zmienić zmieniło się tylko na gorsze. Jedyną moja nadzieją w życiu jest nieuchronność śmierci

ja też coraz częsciej myśle..to co było już odeszło, milość odeszła, a co to za życie bez miłości.. :(

Gość pomarńcza
trzymaj się katenn!

Gość katennn
tylko smierc moze mnie uratowac ale brak mi odwagi i tak zyje w zawieszeniu

Gość katennn
za 10 lat nie bedzie juz katenna

Gość rwerewrewr
E tam pieprzysz głupoty. Chcesz się wyżalić, to się żal, ale nie pieprz głupot. Kubeł zimnej wody by ci się przydał, żebyś zrozumiał wreszcie, że nie masz naprawdę żadnych problemów i powinieneś korzystać z życia.

No to żeby nie było, że gadasz po próżnicy - ustaliłeś już termin samobójstwa? No i czy będzie to na pewno skok do rzeki? A jak mróz skuje rzekę lodem, to też skoczysz? Na główkę, ma sięrozumieć? :P

Gość 198
"korzystać z życia" - brednie, sam(a) pewnie nie wiesz co masz na myśli.

Gość 198
to tak jakby do kaleki bez nóg powiedzieć: "idź pobiegać, pokopać piłkę"

198 - ale taki kaleka bez nóg może jeszcze siedzieć przy komputerze i dużo zrobić, prawda? Zamiast marudzić i narzekać, może stworzyć ciekawą stronę internetową, napisać wiersz, reportaż czy opowiadanie. Ma wiele możliwości. Tylko trzeb chcieć.

Gość amaranta44
Hej, hmm rozumiem, że jesteś w depresji gdyż za warunek szczęścia postawieś sobie posiadanie ukochanej, ale przecież miłość nie jest gwarantem szczęścia, chyba nie sprawi, że znikną Twoje problemy, życie to milion różnych sfer spróbuj zobaczyć inne strony życia, nie ograniczaj się i polub siebie i zobacz co z tego wyjdzie ;)

Gość dfgdfgdfgf
Ludzie ten palantunio jest żałosny. użala się nad sobą i tyle. Ma dach nad głową, jest zdrowy a to że jest sam, to już jego wina.

Gość Randman
Domyślam się że podobne posty piszą kolesie którzy uwzięli się, że koniecznie muszą mieć superlaskę by być szczęśliwymi w miłości. Pocieszę cię kolego, ze w przeciwieństwie do paskudnych kobiet facet zawsze ma szansę by cos zdziałać. Po pierwsze można mieć sporą kasę, nawet jak nie uczciwa praca to zawsze mozesz wziąść duży kredyt na lewe papierki. Kupisz BMKę, ekstra ciuchy i mozesz wyrywać "księżniczki". Na pewno lepsze to od samobójstwa, nie? Jezeli gardzisz lecącymi na kasę lachonami mozesz zacząć ostro trenować. Po roku - dwóch z zera powinieneś zrobic bohatera. Tylko trzeba mieć troche jaj i charakteru.