Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobazałamananerwow

powiem wam jak ja NIENAWIDZĘ nauczycieli to się opisać nie da

Polecane posty

Gość osobazałamananerwow

od stycznia tego roku chcę wyjechac do pracy za granicą. Ja nie wiem - dobra - środowisko jest straszne to miałam kłopoty, wyleciałam. Osobiście nie uważam, że nauczycielstwo to kupka kasy, ale tak jest. Dobra to wyjadę i mnie nie ma. Jeszcze wszystko przeżyję do tego momentu. I tak miało być 4 lata temu. Nie jestem z rodziny nauczycielskiej, poza tym szkołe srednią uważałam za niewypał jak dla mnie - przynajmniej tę w której wtedy pracowałam. Dobra. No ale to już koniec. Stało się i koniec. I CO DALEJ? Toż cholera tu gdzie mieszkam środowisko jest takie, że zamiast mnie już olać z tym zwolnieniem dyscyplinarnym to za mną dzwonią słuchajcie i UWAGA - to stanowiło dla mnie zagadkę największą - ZMAWIAJĄ SIĘ NA MNIE ZE STARYM BRATOWEJ MEJ - rozumiecie coś z tego? i na mnie poprzez niego (leśnik) - i do tego dołączyła jeszcze moja uczelnia - zamiast mi napisać papier, że jestem dobrą studentką to na mnie ruszyli bo... bo właśnie nie wiem o co poszło. Że mi ojciec umiera. Czuję się tak zdegustowana i mam normalnie taki odruch wymiotny po 4 latach tego stręczycielstwa, że pojęcia nie macie. A już wróciłam do tej szkoły bo byłabym uwazana za Bóg wie jaką pchłę szachrajkę dosłownie. Dobra - mnie życie zniszczono, ale se popatrzcie jacy wy jesteście święci. Tylko o to BŁAGAM. Anioły dosłownie :( PS. o ile macie coś czym można widzieć trochę więcej niż pół litra bo przecież tego trzeźwy w życiu nie pojmie. Boże - po co ja tu przyjechałam? 4 lata mniej - no zawsze coś. A tak? A rodziców jakich mam ohydnych? Też bym się może do śmierci łudziła, że są coś warci. No to sami niech się pogrzebią i tyle. :( Ludzie nie dajcie się zwariować i ogłupić pijakom i bandyckiej mafii :(

Gość moze odwyk a moze psychiatra

Gość osobazałamananerwow
To są 4 lata dalszego STRĘCZYCIELSTWA i po 2 procesach jestem tak zaszczuta, że nie mam tego juz ZUPEŁNIE gdzie zgłosić, jak kogo ukarać. OBRZYDLIWOŚĆ, OHYDA, zniszczone całe życie. To są nauczyciele. Dziś uważam, że jedyne do czego są zdolni oprócz świnienia to KOPULACJA. I oby mieli po 10 dzieci każdy tak jak stary bratowej bo po prostu juz nie mogę. W spokoju normalnego człowieka nie zostawią - nasrają na maksa, zmówią się jak wszy ostatnie, coś OHYDNEGO, OBRZYDLIWEGO, I ODRAŻAJĄCEGO W STOPNIU NAJWYŻSZYM jak dla mnie i tyle oni umieją. I chlać :(

Gość osobazałamananerwow
Od STYCZNIA TEGO ROKU PRÓBUJĘ WYJECHAĆ BY ZAROBIĆ za granicą. Słuchajcie - a jak będzie propozycja by przeszukać konta w Polsce to najpierw profesorom na wyższej uczelni i dyrektorom szkoł średnich. I to koniec jak dla mnie. Reszta nie istnieje. No jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, nie? :( Jest coś innego w ogóle? Co za świnie - STRZEŻCIE SIĘ MŚCIWYCH I AGRESYWNYCH NAUCZYCIELI SADYSTÓW, POTWORÓW, GŁUPKÓW I MANIAKÓW WSZELAKICH oraz TŁUKÓW, NIEROBÓW, KŁAMCÓW, OSZCZERCÓW i zgredów. To właśnie są nauczyciele polscy - rozwydrzona zgraja bez rozumu :(

Gość naight-w
też nienawidzę tych bydlakow najbardziej na swiecie i zYcze im by ich jakas epidemia wyzarla podludki bleh

Gość bjtut
a za co ci zwolnili? tak bez powodu? hmmmm..