Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakuopotannyyy

czy facet 180cm 130kg moze byc atrakcyjny

Polecane posty

Gość zakuopotannyyy

w zamian za to inteligentny z dobrym poczuciem humoru czuly opiekunczy zz ambicjami p.lanem na zycie i zarabiajacy jakias 40to krotnodc sredniej krajwoej.

Gość małgorzacie brak mistrza
moze jasne. Wygląda się zmienia, charakter zostaje na całe życie.

Gość dfgdfgdfgf
Wygląd się zmienia - dupa rośnie ;)

Gość t6tphj
czyli przegralem z kretesem . Zostaje mi samobój

Gość t6
jasnd źe moze . Tylko ktora mnie zechce . Nawet wziasc sie za siebie nie moge bo nie mam ź kim

Gość dfgdfgdfgf
Jak masz tyle kasy palancie to zrób sobie operację zmniejszenia żołądka i odessaj sobie tłuszcz.

Gość zakuopotannyyy
ale ja juz jestem po takiej operacji

Wiele osób mówi,że wygląd się nie liczy. Niektórzy mówią sobie od tak,a dla niektórych naprawdę się nie liczy. Dobrze czujesz się w swojej skórze? Bo jeśli jest Ci źle ze swoją tuszą to zrób coś z tym, nie dla kogoś... Dla siebie.

Gość grzejniczek
a ja choć jestem szczupła, podobają mi się takie miśki ;) to zależy od gustu ja lubie jak jest vsię do czego przytulić

Gość t6
mam dosc nie mam juz nawet ochoty na zycie . Ide spac

Gość t6
21 lat . Nie mam z kim nawet wyjsc na basen lub silownie mimo ze byhm chcial

To sam wyjdź. Nie jesteś małym chłopczykiem,którego trzeba prowadzić za rączkę. Wybierz się do lekarza... Niech da Ci jakąś dietę... Potem trzymaj się tego, ćwicz... Ruszaj się... I wytrwaj w tym. Można! ;) Trzeba chcieć.

Gość t6
samemu sie wstydze . To spoleczenstwo wywarlo na mnie presje mimo ze wazylem 80kg w szkolnyxh czasach i wpadlem w bledne kolo po ich docinkach unikajac ciezkich sytuacji . Zebym wtedy utrzymal swoja wage to nie mialbym problemow . A tak....

Co do spoleczenstwa to... kazdy wie jak jest, kazdy wie jacy ludzie sa teraz :) Ale coś musisz zacząć robić... żeby było lepiej. Trzeba nauczyć się nie patrzeć na ludzi, być głuchym na to co mówią... Chociaż czasami trudno... ale ludzie... oni zawsze beda gadać.

Gość ja najpiekniejsza z pięknych
A skąd jesteś?? ja mogę z Tobą pochodzić na basen lub siłownię lub na jogging :D

Gość t6
jestem z gdanska . A wy . Chyba gdzies daaaaaaleko wylece na drugi konttynent np na rok . Tam gdzie kazdy jest zbyt zajety swoim zyciem i kazdy zorrientowany na robienie pieniedzy . :o

Gość t6
ps ostatnio pewna osoba powiddziala mi ze jestem idealem jesli pominac moja wage . Chyba musze wziasc sie za siebie bo duzoo trace :o

ooo to nie pochodzimy na basen. Łódź. nie wyjeżdżaj. tam jeszcze bardziej przytyjesz :(

jak zarabiasz tak dużo, to sobie zrób odsysanie :)

Gość t6
odsysanie jest jedynie pol srodkiem . Nota bene bardzo szkodliwym z dluga lista efektow uboocnzych . Niestety tluszczzyk sie latami gromadzil to teraz trzeba bedzie sie go powoli i zdroowo pozbyc :o trrfzeba likwidowac dkutki . Nie przyczyny

Pewnie, że się da :) przykładem jestem ja :D zawzięłam się i już 10 kilo schudłam :D mniej żreć + ruch :D

Gość t6
aktualnie to nawet nie mam motywacji i checi do dzialania. Calkowicie pochloniety jestem tym co mnie pasjonuje - czyli praca i nie widze ostatnio swiata poza tym co jedyne daje mii wzgledne szczescie i spelnienie. Troche zrezygnowany jestem . stracilem kontakt z przyjaciolka z ktora robilo sie niby cieplej . I tak by mnie nie zaakceptowala .

Gość t6
dzieki za motywacje . Rusze z kopyta niedlugo . Tylko dlategoo aby zobaczyc mine tych ktorzy teraz mnie odrzucili. Jesem ateista ale czasem mysle ze stworca sobie ze mnie tak specjalnie zakpil . Dal mi wszystko o czym marzylem i utalentowal ale zapomnial o jednym .... Moze to po to abym poczul wartosc milosci i w przyszlosci byl silniejszy ? :o

Gość z takimi zarobkami jasne ze
tak, naet wazac 150

Gość t6
w moim przypadku lppieniadze szczescia nie daja . Co z tego ze ciagle pracuje zarabiam i jednoczesnie utrzymuje sie ze sporych odsetek od kapitalu . Moglbym rzucic dzis prace i samych odsetek mialbym ok 10krootnosci sredniej krsajowej . Ale nie o tym. Nie satysfakcjonowaloby mnie zeby dla kogos byl atrakcyjny moj portfel . To zadne osiagniecie. Eh tak juz zycie jest skmonstruowane . Ci co maja milosc nie maka pieniedzy . I na odwrot . Choc to nie regula

Nie możemy Ci w kółko powtarzać,że wszystko w Twoich rękach bo Ty dobrze o tym wiesz,prawda? Pomysl sobie jakby to bylo gdybys mial normalna sylwetke... Jesli teraz jest to dla Ciebie problemem to pomysl jak pozniej by Ci bylo latwiej :) Przemysl sobie wszystko, postanow... nie jestes sam :) Zaloz nowy temat i zdawaj relacje jak Ci idzie. Chetnie bede obserwowala to :) I 3mała kciucki.

Gość t6
oficjalnie to jestem bezrobotny :p ale pracuje u siebie i na siebie. ale jak juz cos to rozmowa na priv...