Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakuopotannyyy

czy facet 180cm 130kg moze byc atrakcyjny

Polecane posty

Gość t6
dzieki za wsparcie . Naprawde pomaga . A to ze moj los w moich rekach . Ja to wiem i Wy to wiecie . A najgorzej jest zaczac :o ale sobie przysiegam ze osiagne co tylko bede mogl ...

Gość ja najpiekniejsza z pięknych
ehhhhhhhhh, czemu niektórzy ludzie mają tak niskie poczucie własnej wartości??? Chłoooopie, weź się w garść, bo z takim nastawieniem, to nigdy nie będziesz szczęśliwy :( idę spać. pa :)

Gość t6
jesli wmawia ktos tobie pewne rzeczy przez x lat to w koncuj przyjmujesz sobie to do wiadomosci rezygnujac z niektoorych rzeczy . Tak to dziala . Dzieki . Spoleczenstwo !

Gość t6
dzieki jeszcze raz za wszystko . Bede tu czasem jeszcze popisywal jako t6 aby nakarmic Was aktualnymi sensacjami z mojej teleenoweli :o

jak to się robi zeby zarabiać tyle kasy i to jeszcze w takim młodym wieku? zajmujesz się importem heroiny?" można, można ... Można nawet mieć w zwodzie 35 cm ... offerma na kafe wszystko można ;)

Prawiczek a jak chcesz ? Na kafe to ci moge zrobić nawet z saltem :P

No jasne, że może być atrakcyjny. Zauważyłam, że wiele dziewczyn lubi misiowatych facetów :P Są w tym względzie bardziej wyrozumiałe. Bo niestety grubemu facetowi łatwiej kogoś znaleźć niż grubej dziewczynie.

Gość pep
i jak tam majster poszło?