Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkkka

o co mu chodzi? czy wyglądam wulgarnie?

Polecane posty

jeżeli to nie prowokacja a fotki są twoje to nie dziwie się, że faceci się za tobą oglądają :) zresztą też bym się za tobą obejrzała- fajne ciuszki ( oprócz panterki) , figura, lśniące włosy tylko jest jedno co cię szpeci i to baaardzo - chłopak cham. Nie przeszkadza ci to, że mówi do ciebie szmato? kurwo? jakoś trudno mi uwierzyć, że kobieta taka jak ty , lubiąca czuć się atrakcyjnie może pozwalać sobie na coś takiego. ps. poka twarz

Gość kobietkkka
mojaopiniajesttaka- noszę szpilki bo jestem mała. dodają mi pewności, czuję się w nich dobrze, nie lubię płaskich butów. serduszko- myślę, że mnie rozumiesz. nie lubię być szarą myszką. lubię się podobać. nie przeczę. i uważam, że to hipokryzja jeśli kobieta mówi, że tego nie lubi

Gość bla bla bla blanka
zgadzam sie z cukieraskiem- jesli tylko fotki sa twoje wygladasz naprawde super. Zadbana dziewczyna, podkreslajaca swoje atuty, bardzo kobieca i pewna siebie. A twoj facet to zwykly cham , zakompleksiony ktory nie potrafi docenic co ma

Myslalam,z na tych zdjeciach bedzie dziewczyna spalona solara,w mini tak krotkiej,ze widac tylek i w bluzce ze zbyt duzym dekoltem...Generalnie styl nie moj (zwlaszcza ta panterka),ale ogolnie jest ok.Masz ladna figure,ladne wlosy,a Twoj facet chyba ma zanizone poczucie wartosci/kompleksy,ze takie glupoty pitoli.Najlepsze,co mozesz zrobic,to chyba zmienic faceta.Wiem po sobie,ze ten typ juz sie nie zmieni,bo mialam z takim do czynienia w przeszlosci - wojny o nawet najdelikatniejszy makijaz byly na porzadku dziennym.Jak ubieralam spodnice na spotkanie z nim,to wg niego po to,zeby podobac sie innym facetom:O Itd. itp. A jak sie wqrwil,jak zrzucilam kilka kilo...Szkoda gadac.Wysluchiwalam podobnych rzeczy i za cholere nie dalo mu sie niczego wytlumaczyc.Najlepsze bylo to,ze bylam (i nadal jestem) spokojna,normalna dziewczyna,a on robil ze mnie niewyzyta suuke,ktora najchetniej rzucilaby sie na kazdego napotkanego faceta. To,ze koledzy po obejrzeniu zdjec na nk,nazwali Cie kurwa,mogl sobie rownie dobrze wymyslic.

Gość kobietkkka
cukierasekkk- on się tak odezwał do mnie 2 razy i to tylko opisując mój wygląd. na codzień to świetny facet, kochający. dlatego zaczęłam się zastanawiać czy to ze mną coś jest nie tak. twarzy nie pokażę ze względu na takie właśnie persony, jak jedna powyżej, ktorej celem jest niszczenie ludzi. co do panterek - lubię ten wzór i łączę go ze stonowanymi kolorami.

Gość mojaopiniajesttaka-
a moze balerinki ;) jesli wszedzie rzeczywiscie ubierasz obcasy i te obcisle legginsy no niestety ale moze to wzbudzic kontrowersje ;) jedyne co mnie uderze w twojej wypowiedzi to ,ze twierdzisz ze jestes kobieta z klasa KOBIET Z KLASA UBIERA SIE ADEKWATNIE DO MIEJSCA ty niestety ubierasz sie wszedzie tak samo ,czy to dyskoteka czy to zakupy czy spacer wszedzie szpilki i kurewski wyglad -wybacz ale nie jest to klasa ... Ogólnie nie mam nic do ciebie i nie mam zamiaru wpedzac cie w kompleksy bo uwazam ze jestes zadbana widac ze lubisz sie podobac i dbac o siebie ,ale jesli martwi sie opinia innych na swoj temat to zmien to ...

Jeszcze raz - z Toba wszystko jest ok,to Twoj facet ma cos z glowa.No i z tego,co napisalas w pierwszym poscie,to trwa od jakiegos czasu.Czyli co - na poczatku Twojemu facetowi to nie przeszkadzalo?Tylko moze od momentu,kiedy jego kumple zaczeli sie slinic na widok Twoich zdjec,a on poczul sie zagrozony?:O

Gość lalalalaaaa
mojaopiniajest taka - a co jest złego w legginasach i szpilkach?? zwlaszcza w szpilkach? co za bzdura, że ma zakladac buty na plaskim. jestes smieszna - szpilki nie sa na kazda okazje? jesli ma taki styl to jak najbardziej są.

Gość aleo
nie chce nikogo obrazac ale jak zobaczylem twoje zdjecia to uwazam ze twoj chlopak ma racje, wygladasz jak dziwka...

Gość widzę że wiekszosc tu obecnych
nie widziało dziwki na oczy :D autorko nie przejmuj się, niestety wybralas takie forum,a wiadomo jakie tu przewazaja komentarze. jestem z toba :)

Gość aleo
tylko na zdjeciu w zoltym wygladasz normalnie... gdybym cie spotkal na ulicy pomyslalbym ze szukasz klienta..

Gość kobietkka
bolą mnie opinie typu 'jesteś zdzirą'. uważam, że ich autorzy mają problem ze sobą, albo są zazdrośni. nie umiecie jak inni napisać 'przesadzasz, wyglądasz wulagrnie, powinnaś coś zmienić'? rzeczywiście dziwne forum. ludzie wchodzą tu żeby wyżyć się na innych a nie pomóc...

wg mnie wcale nie ubierasz sie jak szmata .. masz swoj styl calkiem ciekawy .. a twoj chlopak chce na tobie wymusic abys zaczela ubierac sie szaro nieciekawie bo gdy tak wygladasz podobasz sie jego kolegom intrygujesz ich a on sie wscieka bo jest zazdrosny.Nie rozumiem tylko jak mogl powiedziec Ci to w taki sposob .. skoro uzywa takich slow w stosunku do Ciebie to najwyrazniej nie ma kompletnie do Ciebie szacunku ..

Gość Laska otworz oczy
pozytywne opinie masz tylko od innych kobiet, ktore boja sie konkurencji i dlatego falszywie zapewniaja cie ze wszytsko jest w porzadku. Od facetow masz same zjebki, co cie powinno zastanowic.

Gość ladnie ladnie
wygladasz normalnie, kolor wlosow mi sie podoba ubrania tez masz fajne nie wiem gdzie tu jestes wulgarna;/

Gość nie sadziłam że az takie
mohery tu przesiaduja ;/ juz mini nie wolno załozyc albo legginsow? ludzie opanujcie sie!

Gość z innej bajki jestem
mnie się nie podoba i rzeczywiście trochę kojarzy mi się z prostytutką... ale przecież zależy kto jak się w czym czuje, a o gustach się nie dyskutuje.

Gość serduszkototylkoja
mówicie o klasie Tak, dla jednych KLASA to Nasza-Klasa (heheheh) Ale na poważnie dla jednych KLASA to dobra kosztowna biżuteria dla drugich długi płaszcz i by można tak w nieskończoność. Ważne jest to, żeby zawsze i wszędzie wyglądać ładnie, zadbanie z klasą. Jednak każde miejsce ma swój styl. Ja do kościoła nigdy nie wybiorę się w leginsach czy też w krótkiej mini, tam zawsze jestem w spodniach na kant ewentualnie w dżinsach. Ubieram się zgodnie ze stylem miejsca. A na opinie zazdrosnych zakompleksionych Pań nie zwracam uwagi :) Co do Panterki - lubię panterkę, ale bardziej ją lubiłam jak tylko ja w niej chodziłam a nie całe miasto i to na dodatek z źle dobranymi kolorystycznie dodatkami... ;/

Gość m.m.m.m.m
przeciez nigdzie nie napislaa że WSZĘDZIE zakłada legginsy.... zdjecia w kosciele tez nie wrzuciła więc....

Gość ladnie ladnie
ludzie ale gdzie ona jest wulgarnie ubrana??

Gość kobietkkka
ludzie do cholery ale to jest logiczne, że do kościoła albo do sklepu nie pójdę tak ubrana! nie popadajmy w skrajności.

Gość z innej bajki jestem
panterka moim zdaniem jest tandetna

Gość hahahehe
serio wygladasz jak dziewczyna z pod latarni i nie mowie tego zeby cie zgnoic, taka jest moja meska opinia a chyba opinia mezczyzny jest najbardziej obiektywna. ps. przypominasz mi serialowa dziwke w 13 posterunku.

Gość mojaopiniajesttaka
sama od czasu do czasu lubie ubrac tunike plus legginsy ,ale legginsy to NIE SPODNIE tylko powinny byc traktowane jako getry/rajstopy na tym jednym zdjeciu ma ona ubrane legginsy i ktorka bluzke a to juz jest kicz i tandeta bo tak sie nie powinno nosic .Jakbym ja zobaczyla tak ubrana na dyskotece w barze w pubie pomyslalabym no ladna zadbana sexowna kobietka ale na ulicy i w galerii na zakupach ...pomyslalabym dziwka... i pewnie nie tylko ja. Chcesz miec troche klasy(nie pokazuj wszystkiego i wszystkim;) i wszedzie... bo dla mnie reperezntujesz totalny brak klasy!!! Jednoczesnie chcesz zwracac uwage innych facetow ale nie chcesz byc spostrzegana jako kurwa to ubieraj sie czasem "normalnie i mniej wyzywajaco" piekna kobiete nie stroja szaty ,jak jest ladna obejrza sie na nia nawet jak bedzie ubrana w jeansy i bluze;)

Autorko, jestes sliczna! zazdroszcze Ci figury! Masz wlasny styl i tak trzymac. Podobalo mi sie zdejcie w sukience mini w panterke a takze to, jak jestes oparta o jakis mur w zlotej bluzeczce. Na czarno mi sie nie podobalas, bo zdjecie zrobione pod innym katem a i ubior niezbyt ciekawy, ale tak to pieknie! Po prostu wspaniala figura, zgrabne, dlugie nogi. szkoda, ze nie pokazalas twarzy. Piekny kolor wlosow!

Gość legginsy P
jak najbardziej mozna potraktowac jako spodnie o ile nie sa za cienkie.

Gość m.m.m.m.m
UVA - otóż to... trafne spostrzeżenie (faceci na kafe to ofermy życiowe - wiec nie dziw sie że tak piszą)

Gość frentii
Fajnie sie ubierasz, ale to raczej stroje na weekendy, na jakies wyjscia wieczorne. Nie wyborazam sobie tak sie ubrac do pracy czy nawet na uczelnie. Mysle jednak, ze ty doskonale zdajesz sobie sprawe, ze ocierasz sie o granice kiczu/wulgarnosci, a to zwraca uwage ludzi i to ci sie podoba, prawda?:)