Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złodziejski zus

kontrola zwolnienia lekarskiego- komisja zus

Polecane posty

Gość złodziejski zus

Witam Jestem po komisji lekarskiej w Oddziale ZUS i ... nie wiem czy zwolnienie zostało podważone czy nie??? Lekarka była niemiła a kiedy na koniec chciałam ją zapytać jaka jest decyzja to wyprosiła mnie z gabinetu :( Czy ktoś wie czy lekarz orzecznik ma obowiązek prosto w twarz powiedzieć, że mam iść do pracy czy to przychodzi pocztą?? Zwolnienie mam do dzisiaj i w kropce jestem

witam mam takie pytanie jestem na zwolnieniu lekarskim w ktorym mam zaznaczone ze moge chodzic.dzisiaj mialam kontrole z firmy w ktorej pracuje mieszkam obecnie u chlopaka ale byli u mnie pod adresem pod ktorym jestem zameldowana co moge zrobic i czy cos mi za to grozi ze nie bylo mnie akurat pod adresem zameldowania.prosze o odpowiedz i z gory dziekuje.

Gość a jak to wyglada z ta kontrola
? czy jesli na l4 mam napisane ze moge chodzic to przyjda do domu? czy w razie czego wysylaja wezwanie do zusu?

Gość a jak to wyglada z ta kontrola
?

Gość zusman
z chwila zakwestionowania choroby uznają Cie za zdrową. Z ta data przestajesz być chora :)

Ja byłam 2x na kontroli w zusie w sprawie zwolnienia i za każdym razem lekarz orzecznik mnie informował,że zwolnienie jest utrzymane.Kserował tylko dokument,który był związany z moim aktualnym zwolnieniem-były to wypisy ze szpitala po kruszeniu kamienia i doączał do akt,które miał w teczce