Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiekg82

pecherzyk w ciazy

Polecane posty

Gość gosiekg82

witam pisze bo bardzo sie martwie, dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ale cieszylam sie tylko 2 dni bo potem dostalam plamienia, trafilam do szpitala. poniewaz byla to b. wczesna ciaza samo usg nic nie dalo bo byl pecherzyk ale jeszcze bez zarodka. tak wiec byly robione badania na beta-hcg i okazalo sie zw ciaza dalej sie rozwija co tez wyszlo na usg przy nastepnym badaniu, pecherzyk sie powiekszyl. w dniu wypisu mialam zrobione ostatnie usg na ktorym wyszlo ze peherzyk jest juz z tarcza zarodka ale niestety ma zly ksztalk tzn jak to nazwal lekarz klepsydrowaty. powiedzial ze nie ma sensu trzymac mnie w szpitalu bo juz tu nic nie zrobia i pozostaje tylko czekac jak bedzie sie dalej rozwijala ciaza. wizyte kontrolna mam dopiero za tydzien i odchodze od zmyslow. jakie mam szanse ze bedzie dobrze ze ciaza jednak sie rozwinie??/ juz jedna ciaze stracilam a bardzo chcemy dziecka... staramy sie od 2 lat... juz nie wiem co mam robic/..

głowa do góry :) wiem ze łatwo się mowi,ale nie mozesz sie zamartwiac bo stres moze tylko zaszkodzic trzymam kciuki~!!