Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca się.....tego pierwszgo

będę miała pierwszy stosunek w noc poślubną...

Polecane posty

Czy ja mówiłem, że jestem katolikiem - wyraźnie podkreśliłem "Wasza religia" Na szczęście jestem jednym z nielicznych Polaków, którzy mieli jaja by olać tę całą kościelną maskaradę i kościelne bzdety, ciągnące się od wypraw krzyżowych! To co teraz macie to już nie jest wiara od Boga, tylko ludzki twór genetycznie zmodyfikowany - kościół ma na swoich rękach tyle przekrętów, bezeceństw i krwi, że Bóg już dawno go olał! "I Jezus powrócił i zobaczył całe oblicze Świata, roniąc malutką łezkę w kąciku oka, ścisnął swój nadgarstek i krwią zostawił napis ku potomnym: Boże-Ojcze chroń mnie przed katolikami!" Dlatego cenię tylko ludzi wiary, którzy w zaciszu, w głębi swego serca, tuląc się do myśli swoich - wierzą prawdziwie...

Gość ale jaja ty jestes
z kociej wiary

Gość sper**laj diable
diable... uwaga!!!!!!!!!!!! diabeł na kafeterii to Johnny25 > uważajcie

hehe, ale się uśmiałem - tak już z Wami jest, że jak ktoś mówi to co myśli i mówi o Was źle to od razu włącza się Wam agresor i miłość bliźniego:) poczułem się przez chwilę jak w podstawówce z tym wołaniem o kocią wiarę - masakra... A Diabła nie ma - nie wiecie?

Gość anusia24
Dajcie spokuj chłopakowi, każdy ma prawo mówić to co uważa i robić to co uważa, a jesli dobrze pamiętam to wątek tych postów byl zupełnie inny, takze spokuj chłopcy, spokuj mi tu ;)

Gość qwertynka
ok zrobicie jak dacie rady jak nie to pare dni pozniej , tylko nie zaciazajcie sie od razu jak moja kolezanka, krwawila od 1 razu no bo to jest "ranka" do zagojenia sie niestety;) a ona sie zaciazyla i musiala niestety ciaze podtrzymywac lekami

Gość tego pacanie sie nie życzam
to niech diabeł jeden nie gada o mojej wierze źle

Gość dobra dobra... juz koniec
co wy chcecie. facet jest z sekty i tyle...

Jeżeli Twoja wiara byłaby inna niż opisałem, nie czułbyś że mówię o twojej wierze... Taki z Ciebie właśnie typowy katolik - nienawiść, agresja i przemoc,,,miłość bliźniego i pokój nie istnieją:)

Jestem ateistą - to nie jest równoznaczne z sektą:) poza tym można krytykować wszystko, wiarę też...

ty chyba myślisz że nakłonisz kogoś tu do swojej sekty a potem ludzie przez sekty samobójstwa popełniają .

ale mnie nie obchodzi kim jesteś, reklamujesz sektę i koniec

hahaha! tak tak i niosę dobrą nowinę:) Dajcie spokój, po prostu mówię co myślę....

Gość anusia24
czytam i normalnie nie moge ze śmiechu, tak jest z seksty i porwie Cie przez monitor, chowaj się hehe, nie mogę......spójście ile nienawiście przez was przemawia, katolicy, pseudo chyba, ja też jestem katoliczka i nie reaguje tak na wiare innych

to swoją prawde ogłaszaj na waszych stronach bo napewno taką macie i mówicie jacy jesteście cudowni i wspaniali i jak wasza sekta jest cudowna i wszystkich udzrowiła

Dzięki anusia, człowiek mówi, co myśli, krytykuje, a tu od razu atak... taka zażartość, zawziętość i agresja to mi się właśnie kojarzy z jakimś sekciarskim nawiedzeniem, jak te babcie rydzyka, co prawie chciały zjeść żywcem dziennikarza tvn-u:):):)

moze jestes katoliczka ale nie praktykujesz jej ...

O anusia, wilki rzuciły się na Ciebie - uważaj!:) Oni bardzo łatwo potrafią oceniać kto wierzy a kto nie.... Jak ksiądz w parafii, który mówi kto jest dobrym katolikiem,wieszając rozpiskę kto dał na remont dachu a kto nie...

Gość anusia24
ty koniec siedzisz w mojej głowie? teraz nie wkurzyłeś!!!!!!!

nie, nie siedze w twojej głowie bo za głupią masz swoją głowę

ty koniec chyba jesteś w jakiejś odnowie kościoła czy coś i chcesz nas tu z anusią wciągnąć w swoją sektę:):):)

a mózgu raczej nie posiadasz wiec w sianie nie lubie siedzieć

katolicyzm to nie jest sekta

Sposób w jaki go reprezentujesz i bronisz robi z niego mega nawiedzoną i agresywną sektę:)

Gość bojąca się.....tego pierwszgo
a może ktoś odpisze na mój temat... jak sie chcecie kłócić to dajcie się inny temat

Gość anusia24
z tego co wiem, od dawna mamy demokrację, każdy ma prawo mówić to co chce, ja nie powiedzialam, że zgadzam się z moim dobrym teraz kolega johnnem, ale go nie krytykuje, widze, ze jesteś albo młody i głupi, albo ksiądz co chodzi z krzyżem, woda i czosnkiem, bo nawwet z księdzem mozna tak porozmawiac ide z tego wątku, bo tu strasznie niski poziom panuje, urażając oczywiscie końca :)

a ty mówisz o swojej jakby była najlepsza .. jakby świat miała uleczyć .. śmieszne

Gość freeeeeeeeee
haha, Johny, milo przeczytac to co piszesz. Ja uwazam, ze kk powinien dawno zostac osadzony za zbrodnie przeciwko ludzkosci i rozwiazany, bo ma na rekach krew milionow istnien, wiecej niz Stalin, Napoleon i Hitler razem wizieci.

Gość a ja wam cos powiem
moim zdaniem seks po slubem jest ok...i sie nie czepiajcie religii skes zawsze niesie jakies ryzyko zajscia w ciaze i potem sa dopiero problemy....a seks to nie wszystko wiec jesli to jest taki wielki problem ze ma za malego to zadna milosc ! to jest dopiero hipokryzja phi... najlepiej czepiac sie religii to tylko takie tłumaczenia przed samym sobą heh

to ja wrócę na tory dyskusji właściwej, do autorki tematu: ryzykowałaś z tym brakiem seksu przed ślubem, ale w sumie teraz i tak już nic nie zmienisz - mam nadzieję, że akurat wstrzelicie się w swoje standardy i dopasujecie idealnie i musisz mi coś obiecać: że nadrobicie zaległości z 5 lat... to, co obiecujesz:)?