Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca się.....tego pierwszgo

będę miała pierwszy stosunek w noc poślubną...

Polecane posty

i się bardzo tego boję... co poradzicie???

Macie zamiar się "urwać" z wesela na chwilkę? :) Bo raczej całą noc będziecie imprezować? No chyba, że nie planujecie wesela... :)

no my po weselu będziemy mieć swój pierwszy raz wiec koło 3 w nocy

Wiesz co? Tak według mnie ani nie będziecie mieli sił ani ochoty :D Rzeczywiście lepiej odłożyć ten moment na kolejną noc :)

Gość Seks dopiero po ślubie
Czy to jest mądre? Ludzie dajcie spokój!

jak to na później... czekam na to 5 lat i mam jeszcze to odłożyć???

Gość upij się
do nieprzytomności, nie koniecznie przy wszystkich, mozesz potem juz jak bedziecie sami w pokoju, przyszły mąż niech zachowa umiar aby ogarnąć sytuację, nic nie będzie pamiętać, kolejne razy będą juz łatwiejsze wszystkim bojącym polecam żel chirurgiczny LIGNOKAINA, mozna wybłagac recepte u ginekologa, koszt w aptece ok 20 zł, to jest srodek stosowany w szpitalach np. przy zakładaniu cewnika, naprawde nie czuć bólu, sama sie na nim rozdziewiczyłam

Gość eeeeeeeeeeeee.........
ja bym kota w worku nie kupiła. Muszę wiedzieć czy pasujemy do siebie w te klocki.........

chyba na to nie będziemy zmęczeni :-)

Gość somebody well known
3 rano? co to za gówniana impreza będzie?!

Gość upij się
ten żel ma działanie znieczulajace, facet musi miec gumke bez wzgledu na to czy macie inne zabezpieczenia bo jego tez zneiczuli i wtedy klapa, nakładasz czystym palcem sporo do srodka i szczerze smarujesz przy wejsciu do pochwy, czekasz kilka minut i jedziesz, nie czekaj zbyt długo po po jakis 20 minutach to przestaje działać

no a potem poprawiny oczywiście

no wiesz mam 27 lat i chce juz mieć ten stosunek... w styczniu mamy wesele i chce to mieć ale boję się bólu

no ale pewnie u was wesele jest 1 dzień a u nas 2 dni a potem jeszcze przez 3 dni

Mam pytanie do autorki: Jak można 5 lat z kimś być i tego nie zrobić, jak się powstrzymywaliście??? czy robiliście cokolwiek - sex oralny czy totalnie nic??? Nie boisz się, że jako partner łóżkowy się nie sprawdzi, to spore ryzyko?? nie wiem jak daliście radę wytrzymać tyle czasu, przecież tak się nie da, tulacie się przecież, całujecie, dotykacie...masakra!

no wiesz, jest trudno i było trudno ale można wytrzymać, ja wiem jak on nago wyglada on wie jak ja nogo wygladam, nie mam tajemnic no i musze się przyznać ze stosowaliśmy oral

Gość ufffffff
jakaś podpucha chyba....... Dlaczego czekałaś 5 lat żeby być czysta i bez grzechu??? Ale skoro oral b ył to taka czysta nie jesteś .... Niezła hipokryzja...

czy ktoś tez czekał tak długo na ten pierwszy raz

Gość anusia24
nie ja nie czekala, ale uwierz, że nie dasz rady po weselu będziesz taka zmęczona i odłuż to na później, bo rozczarowanie moze być ciut większe :) a on też jest prawiczkiem?

Dla mnie to jest tak popieprzone że masakra! nie kochacie się ale się wylizujecie - o co tu chodzi??? Skoro czynicie sobie orgazmy, co za różnica że nie uprawiacie seksu - to taki wyjątek religijny??? Myślę, że szlachetniej jest się pokochać w miłości (w świetle wiary) niż grać w brudne gierki:):):) Ta cała pseudo katolicka kultura Polska mnie dobija, jest pełna bzdur i sprzeczności, a poza tym powoduje, że Polki i Polacy są niedouczeni seksualnie, traktując sex jako coś złego, nieczystego, co w dalszym biegu wielu związków kończy się problemami w tej sferze i nie umiejętnością rozmawiania partnerów o seksie, religia zamyka seks w sferze tabu!!!

powinno być tak w waszej religii: chwalimy miłość jako wartość najwyższą, a zatem: seks tylko z miłości i naprawdę w miłości ze swoim ukochanym partnerem, natomiast chodzi o to by nie robić to gdzie popadnie, z byle kim i bez miłości - to rozumiem - chociaż to też głupota, ale ok.

Gość aniusia24
johnny dobrze godosz :D to się nazywa " OBŁUDA"

no może i jestem nie czysta przez ten oral ale nie chcieliśmy seksu tego normalnego , tak chcieliśmy.. to jest nasz decyzja i było nam dobrze... a mój chłopak jest prawiczkiem

Gość meeggi
facet to zmień religię i nie wypisuj takich bzdur...

Gość meeggi
jak ci sie nie podoba ta religia to po co w niej jestes?

Gość anusia24
mimo wszystko, że johnn ma racje, to uważam, ze to jest piękne :) powodzenia Wam życze i mam nadzieje, ze nie zapomniecie tego do końca życia, jestesmy homosapiens i wiemy co robimy :D

Gość no wlasnie to sa katolicy
-wszyscy sie tu zgodnie oburzaja, ze czeka do slubu (przeciez w mysl tego co nakazuje kosciol)\ - ona stosuje oral, ktory w sumie jest wiekszym grzechem niz klasyk I cale to obłudne spoleczenstwo bierze zgodnie slub koscielny Obrzydliwosc zakłamanie i brak honoru. Moge to powiedzic, bo ja przynajmniej koscielnego nie bralam i nie lamalam zadnych przysiąg Ten polski 90 %katolicyzm jest o d...potłuc.