Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfd43

w jakim wieku kobieta ma najwiekszą oochote na

Polecane posty

Gość gfdgfd43

sex? 16 ? 20 ? 30 ? 35 lat ?

Gość kutyska
30

Ponoć po 30tce, bo wtedy jest najbardziej świadoma swej seksualności i poziom niektórych hormonów wzrasta, a co za tym idzie ma się większa ochotę na seks:classic_cool: Jak dobiję do 30tki, to powiem czy to prawda:D

Gość ja od 17stki
ciagle mam ochote, to juz zakrawa na uzaleznienie, ale nie jest nim chyba skoro mam juz 28 i ciagle jednego stalego partnera. :)

Gość po osiemdziesiątce

kolo 30 wzrasta poziom testosteronu, a testosteron jest odpowiedzialny za ochote na seks wlasnie.

zdecydowanie miedzy 20 a 30 rokiem zycia, po 30 stce kobieta juz nie mysli o seksie tylko o rodzinie,dziecku pracy itp. Moja zona jest tego przykladem,od 5 lat ,a ma 35, seks max 3-4 razy w miesiącu ale zazwyczaj jest jeszcze rzadziej. Na dodatek już ja nie interesują pieszczoty,oral tylko szybki seks pod kołdrą i spać. Dobrze że są kochanki bo bym nie wyrobił

Gość do biednego symforiana
dobrze, ze Twoja zona mysli tak samo- bez kochanka uschlaby przy Twoim korzeniu. jest w najlepszym wieku dla kobiety!

zresztą to proste do sprawdzenia.W jakim wieku facet zaczyna szukać kochanki,zazwyczaj młodszej? Facet przed 40stką i po 40stce, czyli taki ktory ma żone po 30stce. Widze też to po moich kumplach i znajomych.

niestety nie ma kochanka bo to akurat jestem pewien,nawet na 3 tygodniowych wczasach nie było ani razu, jakby miała taką ochotę jaką niby w tym wieku się ma to by skorzystała ze mnie.

Gość dupabladazkosmosu
16-20. wiem z doswiadczenia

symforiano ale Ty gadasz glupoty. :o Mezczyzna kolo 40stki szuka mlodszej poniewaz wyczuwa podswiadomie ze jego partnerka nie jest juz plodna. oczywiscie ty nie chcesz miec dzieci ale podswiadomie kierujesz sie tymi kryteriami. mloda, ladna czyli zdrowa da ci potencjalnie zdrowe dziecko. a brak ochoty na seks u twojej zony lezy prawdopodobnie gdzie indziej! moze pomoz jej troche w obowiazkach domowych? jak pracuje a potem musi sie jeszcze domem, dziecmi i mezem zajmowac to nie dziwne ze jej sie nie chce. dbasz w ogole o to zeby czula sie atrakcyjna? prawisz jej komplementy? kupiles jej ostatnio kwiaty? radze szukac pomocy u psychologa a nie rozladowania samczego popedu u kochanki. jestes zwierzeciem ktory musi tylko zruchac czy czlowiekiem majacym wieksze wartosci? zreszta jak juz dochodzi do zdrady to naprawde bardzo zle sie musi dziac miedzy wami i ew duzo pracy was to czeka. pytanie tylko czy chcecie? rozmawiales z nia o tym w ogole? mowiles co czujesz? nie? to skad ona ma wiedziec o twoich potrzebach. sam tez daj cos od siebie, zadbaj by poczula ta aure milosci. kobieta wyczuwa ze cos dzieje sie nie tak...

hahaha,Husky ,akurat obowiazki domowe sąw wiekszosci po mojej stronie,odprowadzam i odbieram dziecko z przedszkola,robię zakupy,gotuję obiady,pracuje w ogrodku,rąbie drewno na opał oprócz tego pracuje zawodowe a w wolnych chwilach dorabiam na boku

ale huj z Ciebie!!!!!!!!!! nie szukainnego bo Cie kocha i jest uczciwa a Ty jestes zwykłym frajerem... zygac mi sie chce... nara