Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooster

czy mogę przyjść do punktu ksero z pendrivem?

Polecane posty

Gość rooster

wiem, pytanie godne debila, ale nigdy nie byłam w punkcie ksero i nie wiem jak to działa. wszystkie dokumenty mam na pendrivie, czy mogę go zanieść, pokazać facetowi czego potrzebuję i liczyć na wydrukowanie? czy przyjmują jedynie wybrane formy nośników, czyli np. tylko cd? :o

Gość możesz a kto zabroni
mozesz przynieść pendriva, czy płytę, powinni otworzyć i wydrukować co chcesz. Ja często nosiłam pendriva i nie bylo problemu. Jednak syn spotkał się z odmową, bo na takich rzeczach mogą być wirusy itp.tak więc loteria, przyjmą albo nie.

Gość drukowanie
jeżeli punkt ksero umożliwia też drukowanie, to tak.

Gość trhytfyht
teoretycznie nie powinno byc problemu ale... w roznych punktach inaczej to z tym bywa, gdyz na pendrajwach czy przenosnych dyskach czesto mozna znalezc wirusy, sama tez powinnas byc ostrozna bo to akurat ty mozesz cos od nich "złapac", osobiscie wole chodzic z dyskietkami

Ja chodzę zawsze z pendrajwami , mp3 itp. I nigdy nie spotkałam się z odmową.

Gość myslisz ze na dyskietke
albo plyte wirus sie nie nagra :D haha Nie ma to jak blondynka daje rady blondynce.

Gość gośfrancik7ać
Jeśli jest to płytka jednokrotnego zapisu to raczej nie ma takiej opcji by wgrać wirusa.Myślenie nie boli.

Gość gość
Płyta jednokrotnego zapisu ale jeszcze trzeba wiedzieć czy ma zamknięte sesje !

Gość gość
można drukowac z różnych nosników, teraz to już standard. Ja osobiście od lat zajmuje się kserowaniem, drukowaniem i laminowaniem w tej drukarni na Śląsku http://kserokopiarki-gliwice.pl/. Mają niezły sprzęt i szybko realizują zlecenia.

Gość gość
U mnie w Bielsko-Białej też bez problemów, to już na porządku dziennym ;) jeśli chcesz dobry punkt, polecam zajrzeć do nich www.pol-druk.pl zawsze tam chodzę, jak zajdzie taka potrzeba:)

Gość gość
W "moim" punkcie ksero na Bielanach, gdzie zawsze kseruję i drukuję - http://www.kopiowanie.com/ - pliki przynoszę właśnie na pendrive :)

Gość gość
Poleca zdecydowanie www.pol-druk.pl miałam przyjemność skorzystać z ich usług, zawsze wykonanie rzetelne, przyjemny kontakt, terminowość i słowność, to ich domeny. Serdecznie polecam również.

Gość gość
Oczywiście, że możesz :) Ja mogę polecić nasz sprawdzony punkt ksero na Żoliborzu, tu dokładny namiar:www.kopiowanie.com. Zawsze wykonuje tam wszelkiego rodzaju kopie i skany, także wielkoformatowe, bo czasem mamy taką potrzebę. Sprawna i miła obsługa, a do tego dobre ceny :)

Gość gość
Oczywiście, że możesz usmiech.gif Ja mogę polecić nasz sprawdzony punkt ksero na Żoliborzu, tu dokładny namiar: www.kopiowanie.com. Zawsze wykonuje tam wszelkiego rodzaju kopie i skany, także wielkoformatowe, bo czasem mamy taką potrzebę. Sprawna i miła obsługa, a do tego dobre ceny :)