Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była dupodajka

faceci to frajerzy chodzą do dziwek i myślą że

Polecane posty

Gość była dupodajka

one są czyste że kładą czyściutkie prześcieradełka a wcześniej jakiś typ turlał się po nim cóż to za problem zamiast uprać to można przeprasować bo której by się chciało prać codziennie tyle prześcieradeł hahaha te panienki są za leniwe nie brzydzi to was? sama pracowałam w agencji i wiem co się robi by ukryć pewne "brudne" sprawy. często zdarza się i grzybica i to też można ukryć a za dopłatą facet robi minetkę faceci naprawdę są naiwni te panienki mają z was tylko beke,a jak już wychodzicie to siedzą i boki z was zrywają ,że ten się nie kapnął bo posuwał ją jak miał okres czy nie zorientował się ,że ta po poprzednim się nie umyła. jesteście frajerami

Gość KAPICZKA71
wracaj do zawodu dziewczyno

Gość no wiesz wiadomo
ze czysty facet tam nie pojdzie tylko same brudasy wiec mne to akurat nie dziwi. Qurwa qorwe pozna i swoj do swego ciagnie. Jakos nie moge sobie wyobrazic ze normalny zadbany facet grzebal by malym w takim syfie???? Nie nie to sa brudasy z natury ktorym wszystko jedno bo i tak im pewnie wali z tych gaci wec co to za roznica? Jej wali jemu wali i dalej jazda, ot co. Przynajmniej sie nie krepuje bo normalan kobieta to pogonila by takiego syfiarza...a taka zasyfiala sciera przeliczy hajs i nastepny:D

Gość była dupodajka
każdy klient musiał wziąć prysznic za nim go wzięłyśmy w obroty a do zawodu nie muszę wracać dość już się nachapałam do tego mój facet mnie utrzymuje i nie muszę pracować a wie o mojej przeszłości i nie ma mi tego za złe. FACECI TO FRAJERZY chodźcie na dziwki i myślcie,że to czyste panienki nawet nie wiecie co się tam dzieje od kuchni ale jak facet przychodzi najarany to nawet nie dostrzega tych drobnych szczegółów bo wystarczy,że się jakaś wypnie i już tylko to mu wystarcza

Gość prysznic
buehehehehehe kobieto o czym ty mowisz? na trasie tez biora prysznic pod drzewami?:D W agenturach pracuja te same prostytutki co i na trasach. Zmieniaja tylko miejsca w dzien na trasie wieczorem w agenturze. Ale mi sie odbilo, chyba sie porzygam.... Same brudne swinie tam laza. Wiem bo znam takich. Nogi im zazwyczaja wala i nie podaje im nigdy reki bo nie wiadomo gdzie grzebal przed chwila ta lapa. A wo gole to boje sie syfow wiec nie zadaje sie z takim:D

Gość smażona jajeczniczka
ejjjj, to nieprawda, że sami brudni kolesie tam chodzą. Ja znam chłopaka, który ma tutaj u mnie w mieście kilka cukierni, kupę kasy, piękną kobietę i jeździ Porshe Cayenne. I zawsze taki zadbany i pachnący. No i na dziwki do burdelu jeździ. A jak sobie pomyślę, że minetę z grzybicą mógł robić. Hahahaahahah !!!

Gość była dupodajka
tirówka pewnie,że się nie myją u nas takich nie było co to w dzień pod drzewkiem wystawały a faceci a i owszem różni byli jedni zadbani a i czasem tacy co łapy od ciężkiej roboty brudne mieli bo zmyć trudno ale kazdy musiał wziąć prysznic nawet ci co to jeszcze wilgotne włosy mieli i mówili,że przed chwilą z wanny wyszli. a była u nas taka jedna co to raz dziennie się myła i zawsze wbijali się na nią nowi klienci,potem jak do mnie przychodzili to mówili,że ona śmierdzi rybami. a klientów było sporo i nie zawsze zdążyłyśmy się umyć po poprzednim ale frajerzy się nie kapnęli nigdy jeszcze mówili ,że cipka ponętnie pachnie hehehe

no wszystko ładnie i pięknie ale jak przez chociaż krótką chwilkę się zastanowisz to zdasz sobie jaki bezsens napisałaś - wyśmiewasz facetów że to brudasy bo pościel brudna i że nie byłaś umyta po poprzednim itd itp widzisz ironię swojego postu ??

Gość ooo witaj...
Carte Blanche ... :):)

Gość była dupodajka
ja to ja ja zarabiam i czasem się nie zdążyło a oni dla mnie byli czyści śmiać mi się chce tylko z tego jacy oni sa naiwni czytam tutaj różne rzeczy i myślą ,że prostytutka nie ma co robić tylko sie myć. chodzi o to,że gdyby wiedzieli to to nie wiem czy opowiadaliby kolegom o tym z takim zachwytem i dumą. czy tak chętnie wydawali by kasę na te kobiety. a to,że ja czy kumpele nie zdążyłyśmy się umyć po 2 czy 3 klientach to co? ten co przychodził i tak myślał,że jesteśmy wykąpane. a na koniec wiadomo ,że się porządnie trzeba było wymyć. naiwni byli też i tacy co pytali czy na pewno są pierwszymi hehehe a która powiedziałaby prawdę? jak by powiedziała,że jest 5-ty to 2-stówki by uciekły a tak .... żałośni Ci faceci po tem idą do żon i dają im soczystego buziaka nawet nie wiecie jaką my miałyśmy z was polewkę

Gość to chyba ty nie widzisz ironi
kolgo bo te dupodajki specjalnie sie czasem nie myja zeby zrobic klientom psikusa:D Cos na zasadzie pracownikow mc donalda ktorzy pluja do kanapek i maja z tego frajde:D Wiem bomoja znajoma tak robila. No i jeszcze inne rozne psikusy robily. Jak np. pukaly sie bez gumy i ktorys sie spuscil to nastepny to wylizal albo grzebal paluchami w tej zaspermionej cipie i jeszcze sie ceszyl ze taka wilghotna na jego widok buehehehehehehe A one mialy ubaw z takich frajerow i satysfakcje ze lizal sperme a uwazal sie za kozaka:D

Gość była dupodajka
a żadna się nie przyzna jak to jest właśnie dlatego,żeby jej o syfiarstwo nie posądzić a ja mam to głęboko nie obchodzili mnie ci naiwniacy co płacili ,że zlizują brudy poprzedniego a ja też miałam to gdzieś ważne,że dla siebie u siebie byłam zawsze czysta i zadbana

Gość ooo witaj....
jesteś jeszcze Carte?

Gość sa i take co hivem zarazaja sp
cjalnie:O Lub nie specjalnie. Ale rozne grzybice i inne syfy sa powszechne:O

Gość tomaszowaty
dlatego i prostytutki i ich klienci to jedna żałosna grupa. Prostytutka będzie się śmiała, że miała kogoś wcześniej i się nie wymyła, a z kolei facet ma niby ubaw, że za marne grosze wsadza jej fiuta do ust. A prawda jest taka, że jedno i drugie jest zakompleksione i w głębi wie, że jest na dnie. Więc nie śmiej się tak, bo ten śmiech brzmi, jak śmiech niedomytego pijaka pod sklepem - taki nerwowy i ordynarny..

Gość e takie praktyki sa normalne
trzeba byc idiota zeby myslec inaczej. Tam liczy sie iosc a nie jakosc. Czy wy widzieliscie kogos kto bierze prysznic 15 razy dziennie????? He hehehehehehe. jak by tak bylo to by im sie skora zaczela luszczyc bo to nie zdrowe dla skory:) I przescieradla, posciel zmieniaja moze 15 razy na dzien?????? to sie usmialam. gdy by tak bylo to chyba musiel by fortune na pranie wydawac i na komplety poscieli ktor z kazdym praniem sie zuzywaja, proszki plus osobe ktora sie tym zajmie.

@ ooo witaj - jestem To kto komu robił psikusa jak to tu ktoś nazwał, jak się bzykały w brudnej pościeli cały dzień i pozwalały się spuszczać i potem nie myły tylko pod koniec dnia ?? Żal mi was

Gość ooo witaj ...
pamietasz mnie jeszcze ? katrub

Gość ooo witaj...
zapomniłeś o mnie... :( i jak Ci teraz przypomnieć ...

Gość kjsdfwu
To kto komu robił psikusa jak to tu ktoś nazwał, jak się bzykały w brudnej pościeli cały dzień i pozwalały się spuszczać i potem nie myły tylko pod koniec dnia ?? Żal mi was a mi wlasnie zal takich nieswiadomych fraajerow co to uwazaja sie za super samca a tak naprawde zniza sie do poziomu szmaty co sie brudy nia czysci i jeszcze dumny jak paw bo udalo mu sie powsadzac malego do szpary :D Tam sie liczy pieniadz a ne czystosc czy zdrowie. zejdz na ziemie i spojrz na brutalnosc tego swiata ktorym rzadzi pieniadz a nie jakies tam zasady. No i w tym calym trudnym biznesie pewnie tez dziewczynki poprawiaja sobie humor takimi zlosliwosciami. No bo co im w koncu zostalo. Godnosci nie maja, wartosci jako kobiety tez nie wiec chyba im wszystko jedno czy ktos powie ze smierdzi czy nie. Aby zaplacil.

Gość sam kiedys bylem
i tego smrodu kutra rybackego nigdy nie zapomne:O Szybciej wyszedlem ni wszedlem. Stracilem 200 zl ale i cos jeszcze. Ta sytuacja dala mi duzo do myslenia jaki ze mnie prostak ze chcialem z taka kobieta uprawiac seks... Nigdy juz tego nie powtorzylem i nie powtorze. Do dzis dziekuje sobie ze tam tak smierdzialo bo czul bym sie o wiele gorzej gdybym jednak przespal sie z nia:O

Gość ooo witaj...
eee jak Ciebie nie ma to ja tez uciekam :P

Gość była dupodajka
oj tam 15 razy to przesada ale po co się myć po jakimś frajerze skoro w kolejce następny frajer. a ja nie czuje się na dnie bo potrzebowałam kasy a że te dupki żałosne płacili to co za darmo miałam dawać śmieszne!!!!!!!!!!! i nie mam kompleksów. czasem się zdarzało jak pękła guma byli tacy co sie nie przyznawali a byli tacy co jak oparzeni wyskakiwali przerażony i co miał powiedziec następny? o niczym nie wiedział przecież mógł się zarazić hivem tak jak i my to fakt ale cóż ryzyko zawodowe.

Gość zniesmaczony prostytucją
obleśne są zarówno prostytutki jak i ich klienci :O umyta czy brudna prostytutka i tak jest niczym innym jak tylko worem na spermę. warta jest tylko tyle ile tej spermy w siebie da wpompować. :( jak to jest być tylko dziurą? nie człowiekiem... nie osobą czującą... tylko dziurą na brudy przypadkowych, zapoconych frędzli. FUJ. za żadne skarby tego świata, bym cię nie dotknął. brzydziłbym się nawet stać obok ciebie.

Gość Gardze toba
''o niczym nie wiedział przecież mógł się zarazić hivem tak jak i my to fakt ale cóż ryzyko zawodowe'' Buahahahahahaa :D 🖐️ rozwalilas mnie ostatnim zdaniem kobieto :D 🖐️ ''ryzyko zawodowe'' hehe pisalas jakies CV do tej agencji? :D i smecisz tak jakbys miala wyszukiwac sie atencji po co sie zalisz jak zwykla szmata? kogo to interesuje, komu duupy dajesz?

Gość bywalecAgencyjny
Rzadko się zdarza, żeby dziewczyny były niedomyte. Jeżeli jednak się tak zdarzy, to za cholerę nie pozwolą się "tam" lizać. Mnie w każdym razie żadna nie pozwoliła, gdy była w takim stanie.

Gość była dupodajka
klient był umyty w workiem na spermę jest guma hihihi czasem jakiś frajer chciał się podlizać i przynosił perfum ,żadna go nie chciała i się spryskiwało pościel a ci się zachwycali,ze taka świeża a tak na szybko były do podmycia chusteczki dla dzieci pampersa one też ładnie pachniały tak na chwilkę dla zmylenia więc nie myślcie sobie,że tam jest taki miód