Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była dupodajka

faceci to frajerzy chodzą do dziwek i myślą że

Polecane posty

Gość była dupodajka
śmieszny jesteś bywalcze na 10 razy może kapnąłeś się raz tyle ci powiem

Gość JA TO ZNAM
u nas w agencji też takie jaja odchodzą a ten numer z pryskaniem pościeli perfumem to muszę dziewczynom podpowiedzieć ,bo my spierałyśmy tylko plameczkę jak sie ubrudziło i takie prześcieradełko z tydz. posłuży. bo komu by się chciało prać !!!gdzie to suszyć.

Gość ślizgać sie po jakimś brudasie
to jedna sprawa. Być ślizgawką- to inna.

Gość wiesek pokryfka
minete z grzybicą poprosze raz :O mam wrażenie że cały temat pisany jest przez jedną/jednego ktoś sam ze sobą rozmawia jacy to faceci są świnie itp może autorka to ta co sie dowiedziała że jej facet robi jej rogi w agenturach (czytaj chodzi na dziwki) i teraz żal dooope ściska żenua

Gość była dupodajka
jasne wiesiu psycholog się znalazł a ty może popylasz po burdelikach piątej kategorii i ty zawsze trafiałeś na cud miód i malinę hehehe właśnie jesteś jednym z tych frajerów którym się tylko tak wydaje.

Gość taki jeden kolo
kiedyś pojechałem z kumplami do takiego małego lokalu w koszaline. byliśmy po piwku i tak jakoś wyszło. było ich tylko 3 bo była reszta w terenie jedna pijana,druga naćpana została jedna a nas 5 poszedł kumpel ,wyszedł po chwili i zabrał nas stamtąd mówił że lasa była jakaś nie domyta , światło było stłumione ale on lubi jak jest jasno,laska się zdziwiła lekko i zmieszała bo gdy rozdziawiła nogi to między wargami miała sam twarożek. to była moje pierwsza i ostatnia wizyta.

nie chodzę na dziwki . i co że gorszy lub lepszy ,to chore .bez komentarza

Gość Nie rozumie tego
1- Jak mozna dziwce robic minete ? -> chyba bym sie porzygal 2- Jak mozna z dziwka bez gumy ? -> to juz musi byc prawdziwa kuurwa co sie nie szanuje, co juz ma hiva bo jej wszystko jedno. (Nie potepiam dziwkarstwa, zawod jak zawod, trzeba z czegos zyc .-) , ale bez przesady

Gość a w ogóle to kto
chodzi na takie brudne szmatławce chyba takie same szmatławce.

Gość było minęłoto był syf
to wszystko prawda,nie ma czasu na prysznice kilka razy dziennie...pościel się zmienia jak widać że jest brudna albo klient śmierdzi....grzybica,stany zapalne to normalna sprawa w tym zawodzie,a za loda bez gumy lepiej płacą.Badania obowiązkowe?W niektórych agencjach robi się testy na hiv,raz na 3 miesiące,a między czasie można złapać i nie wiedzieć....koleżanka stosowała prezerwatywę a i tak klient ją zaraził kłykcinami kończystymi...nie wie ile osób zaraziła,zanim się zorientowała i poszła do lekarza....przeważnie sami żonaci...pewnie zarazili swoje żony..Dużo facetów prosi o seks bez gumy za dopłatą,albo chcą się całować za dopłatą

Gość SEXI DRIVER
Nie wiem z czego tu się chwalić? Jesteś z siebie dumna?? Los się jeszcze na tobie zemści upadła kobieto. Uciekłaś przed śmiertelnymi chorobami żyłaś za pieniądze "frajerów" uważasz się za niewiadomo co, masz partnera który wie czym się parałaś i cię utrzymuje (to dopiero frajer) i myślisz że to do ciebie nie wróci? Ja nie wyobrażał bym związku z taką kobietą, na pewno nikt normalny nie założył by z tobą rodziny, bo jakie wartości możesz wpoić mojemu dziecku? Brzydził bym się tobą. Gdybyś jednak to zataiła i po ślubie taka sprawa by wypłynęła (a zawsze wypływa), to klnę się na Chrystusa ŻE BYM CIĘ KURWO POWIESIŁ... ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA BRUDNA ŚCIERO

Gość mam 12 lat

Gość sexi driver
a wiesz, sa faceci ktorzy wyciagja takie sciery jak ona z burdelu, ba i jeszcze mowia ze nie wazne co bylo kiedys!

Gość sexi driver jaki ty jestes
chrzescijanin pelen milosierdzia, pewnie jestes klecha co malych chlopcow niewinnych posuwa...

Gość po długim paleniu
coz...scierki byly,sa i beda... skoro nie ma tyle mozgu by nim zarabiac...trzeba zarabiac cialem. braki w mozgowi dziwek sa normalne.zadna inteligentna i znajaca swoja wartosc kobieta nie zostanie dziwką. a faceci co posuwaja te cuchnace dziury sami sobie winni i dobrze im tak.niech sie syfia, skoro sa tacy glupi. pozdrawiam autorke.wiesz,ze dla wiekszosci spoleczenstwa jestes nikim/:)

Gość ogryzek3
Przeczytałam te posty. Temat mnie poruszył, szczególnie te wyzwiska - scierwo, szmata itp... kierowane do tej kobiety. Myslę, że wiele złego musiała przezyć zanim tak zaczęła pracować. Bagaż doświadczeń , którego chyba nikt nie chciałby z przedmówców przeżyć. KAŻDA kobieta ma swój honor i szacunek, dopóki jakiś bydlak nie doprowadzi jej do takiego stanu. Układaj sobie kobieto zycie i bądź mądra i silna.

Gość no prosze ogryzku
jaka biedna kurewka... a wystarczy w dzisiejszych czasach troche poruszac glowa a nie dupa.to nie sredniowiecze i nie upadle kobiety tylko zwykle bezmozgowia i wcale mi ich nie zal

Gość pomarańczowa suczka
praca jak każda inna. nie tylko brudasy chodzą do burdeli. całkiem normalni faceci też, mający żony, dzieci, normalne zycie. co do innego zawodu - może czsami naprawde nie ma wyjscia? moze tak jest latwiej.

Gość co frajerzy

Gość Nympho
Po co odrazudo burdelu??? Wystarczy czateria i jakas godzinka bajerowania. umawiasz sie z laska, wymieniacie sie badaniami i masz zajebisty sex bed chorob wenerycznych no a i moze kochanke na stałe. kto w 21wieku płaci za sex??? Jakis niedoryp chyba:D:D:D:D:D

Gość a ja powiem tak oo
fakt, sam wyrwałem na czacie laske. Przeważnie siedzą tam zakompleksione kaszaloty ale czasem sie zdarza i kurde chciała się walić od razu - nie skorzystałem, i cholera mam z tego satysfakcje :)

Gość sjsjs
po**jeba**na jestes dziewczyno, co za syff.. jak można się bzykać z jakims brudasem,albo samej się nie myć po stosunku, przecież to nie higieniczne.. fuu brudaska!

była dupodajka ...na Twoim miejscu bardziej martwiłabym się o siebie i i zbadała się czy niemasz HPV

Gość wiśnia485
i do tego HIV w pakiecie z innymi wenerami! naiwne laski z naszej-klasy dają zada starym dziwkarzom bez żon i badań na HIV koło trzydziestki! Polska jest społeczeństwem wykluczonym cyfrowo!

Gość nienawidze frajerów
nie nawidze frajerów a takim jest twoj fact ktory się tobą opiekóje albo ma problem z mózgiem bo normalny nie wział by takiej jak ty

Gość Lalunia666
Zgadzam się z autorką. Najgorzej, że sami również nie są najczystsi. I wracają do swoich żon i nawet prysznica wziąć nie raczą! A my głupie kobiety ich jeszcze usprawiedliwiamy!