Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anthonina

facet przyjaciólki

Polecane posty

Gość anthonina

Kilkanascie dni temu na imprezie mąż mojej przyjaciólki wyzwał mnie dość mocno, ponieważ się upil i wylał na mnie wszystkie swoje żale, łącznie z tym, że nie powiedzialam mu, że kilka dobrych lat przed ślubem ona go zdradziła, o czym wydawalo mi się on wiedział. W końcu postawnanowiłam powiedzieć o całej sytuacji przyjaciółce, to odpowiedziała, że on wiedzial o tej zdradzie i mam się nie przejmować. W ogóle nie zareagowała jak powiedziałam jakimi wyzwiskami mnie obrzucił... Zignorowała to, a naprawdę nie było miło sluchać takich epitietów... :/ Czy przejmuję się niepotrzebnie? :/

Gość myślę ze przejmujesz się
bardzo słusznie... odpowiem przy okazji na Twoje kolejne pytanie które pewnie zaraz zadasz... TAK MOZESZ IŚĆ JUŻ PODETRZEĆ SOBIE DUPĘ, W ZWIĄZKU Z TYM ZE ZESRAŁAŚ SIĘ W GACIE...

Gość anthonina
Nie mam już z nim żadnego kontaktu i nie chcę mieć. Tylko ona uważa, ze nic się nie stało :/

Gość anthonina
No własnie sie nie wtrącałam i za to dostałam opierdziel :/ co za burak z tego jej meza :/ jak on moze miec pretensje, ze nie sprzedałam przyjaciolki?