Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgjhgjk

kanary mnie spisały drugi raz -jestem wsciekła!!!

Polecane posty

Gość jhgjhgjk

właśnie mam do zapłacenia 200zł, bo 2 razy wsiadłam do tramwaju na 1! przystanek ://// a zarabiam 600zł.... zaj...ście...!!!!!

Gość jhgjhgjk
z taka pensja moze daloby rade jakos sie odwolac??

Gość zacznij kupowac bilety
cepie :P

Jeden przystanek mogłaś pójść piechotą. Chciałaś jechać tramwajem-trzeba było kupić bilet. Proste?

Nie wiem czy to działa we wszystkich miastach, ale możliwe że masz 30% zniżki jeśli płacisz w ciągu 7 dni. A nie powinni chyba spisywać dwa razy w ciągu jednego dnia, dostajesz za pierwszym razem kwitek i on działa jak bilet tego samego dnia... Chyba że dzień po dniu tak miałaś, ale tu już nic nie poradzę, trzeba uczyć się na własnych błędach :) I zapłać w terminie, jak pójdzie do sądu- masz przynajmniej dwa razy tyle do zapłaty, a przez komornika jeszcze- to dwie wypłaty Ci nie wystarczą. A w MPK raczej bez problemu rozkładają płatności na raty- np. co miesiąc 50 zł. (tyle co studencka karta miesięczna- opłaca się jeździć na gapę?) :) A jeden przystanek można przejść...

Gość jhgjhgjk
no nie wierze, wszyscy kasujecie bilety na 3 minuty jazdy????

Gość kąt prosty
nie było z nimi jakiegoś zajebistego młodego ochroniarza? 😭

Gość no ból ale jakżeś gapa
to czemu się nie rozglądnęlas dobrze zanim wsiadłaś? Przecież ich można wyłowić z tlumu.

Gość troche ci opowiem
po 1: kanar nie ma prawa Cię spisać!!! tylko policja ma prawo Cię spisac!!! po 2: kanar ma prawo wezwac policję zejeżli nie dasz mu dokumentów, ale musi zapytać Cie o zdanie czy poczekasz z nim na oplicię i ni ema prawa Cię zatrzymać, bo ty masz prawo zgłosić to na polisję:D od kilku lat nie zapłaciłam mandatu od kanara bo ich nie dostaję, a bieletów tez nie kasuję:D