Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustybażdzioch

Ile palicie dziennie fajek?

Polecane posty

Gość pustybażdzioch

ile przed południem?

Gość zleży od dnia
w taki powrzedni to 30 fajek dziennie , z czego do południa ok 5

Gość pustybażdzioch
masz wrzody, albo coś z żołądkiem?

a ja pale okolo 4-5 na tydzien. przestalam palic. i teraz tylko w soboty se zakurze, b lubie a nie musze. zreszta jak zobaczylam na polsacie reklame przeciw paleniu, to jakos mi sie fajek odechcialo;/

Gość jesli chodzi o wrzody
to ja nie mam a pale 20 dziennie 13 lat.Oczywiscie zaczynam dzien -kawa,papieros.

Gość paczka na 2/3 dni

Gość tak ta reklama jest okropna
na szczęscie już nie palę, ale w "szczycie" mojego palenia (od 16 r.ż. do 25 z przerwami) paliłam ok. 1 paczki na dwa dni... Ale przeważnie mniej. Teraz się sobie dziwię, że w ogóle się w to wciągnęłam. A przestałam palić z dnia na dzień, bez rzucania.

Gość No trzeba palić
Ja spalam dziennie jakies 40 papierosów,rano czasami nawet i z 15szt,dwie kawki,a wiadomo do kawki paieroski:)polecam

Gość nie_paląca_nigdy
No trzeba palić - a poza paleniem robisz coś jeszcze ? bo wydaje mi się że na nic nie masz już czasu - zastanów się nad sobą, dokąd cię to zaprowadzi. Człowiek powinien być wolny od takich nałogów, są o wiele przyjemniejsze rzeczy do robienia.

Gość kevin30
Odświeze trochę temat. Ja pale wtedy kiedy mam ochotę wicej 2 papierosy dziennie albo czasami wcale., paczka leciutko wystarcza mi na tydzień i troszkę. A pale bo lubię palić i sprawia mi to przyjemność. A raka się nie boję w końcu i tak wszyscy umrzemy wcześniej czy później jeden hu.. :-) I tak mam nadzieję że nie dorzyje starości gdzie ledwo będę chodził i połowa emerytury na leki ma iść

Gość gjfjjfjjhh
pół paczki dziennie raka sie nie boje , moja babcia palila całe zycie od młodości jak od smok , wiecie jak umarła? Wpadła pod samochod pod własnym domem w wieku 87 lat :O

Gość Gosc

Ja nie palę, ale ojciec owszem, od ponad 30 lat. Obecnie wypala 2-3 paczki dziennie, pewnie bliżej trzech