Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinyh

Pomocy, proszę... Nie wiem co to ...

Polecane posty

Gość a paczek byl z
To smacznego :) Ja wlasnie po jedzeniu i tez nie fajnie mi sie zrobilo a do tego w ciazy jestem :/ zaraz pojde .......

Gość na moje oko
to pasożytniak bliźniaczy, chyba jest tam paznokieć

Gość to mnie jakoś ten
papier toaletowy nie wzruszył za to jak przeczytałam o pączku to usiedzieć nie mogę. Już do męża dzwoniłam ze ma mi kupić ale marne szanse bo gdzie on pączki o 20 dostanie?

Gość a paczek byl z
Ja nie chce wnikac :P wystarczy mi tyle wrazen na dzis...

zastanawiałam się, czy kiedyś doczekam się tutaj zdjęcia podpaski ilustrującej obfitość okresu. Ten dzień prawie nastał.... Teraz spodziewajmy się zdjęcia krocza z prośbą o stwierdzenie ciąży. Tak Cię czytam i myślę ze mogłaś być w tej ciąży, bo do brania tabletek trzeba jednak mieć jakiś pomyślunek. Jedź do lekarza jak najszybciej Ci się uda, a jak będziesz miała gorączke, ból brzucha, to natychmiast!!!!

Gość a paczek byl z
W Realu zawsze swieze maja ...Albo w Tesco:)

Gość nie nawidzę was
przez was mam ochotę na pączka.... :(:( gdzie ja go teraz kupię???????? Oczywiście miałam zamiar jeśc go i patrzeć na to zdjęcia, lubię ekstremalne sporty

Gość to cos na
papierze toaletowym uśmiecha sie do mnie

Gość a paczek byl z
No z reala lepsze a juz najfajnijsze z biedronki :)

Gość xyxyxyxyxyxy
Ja uwielbiam pączki z czekoladą !! Mniam.... w tesco nawet i późnym wieczorem są :D

do to coś - uwazaj bo cię w nocy będzie straszyło ;) wiem ze to obrzydliwe ale uśmiałam się z tego tekstu :):):):

teraz żałuje ze nie wziełam z czekoladą :) zazwyczaj czytam tu o śluzach, wiec specjalnie nie brałam z budyniem, nie przewidziałam jednak akcji z papierem ;)

Gość dobra już przekazałam
info że pączki są dostępne w Tesco i Realu. Teraz muszę wytrzymać do 20 a aż mi ślinka leci.

Gość trt
ja się boję to otworzyc do autorki, najlepiej jak pojedziesz do szpitala

Moja droga, odpowiedzi z jakimi spotykam się na tym forum są po prostu...masz racje tu nikt nie pomaga, każdy uważa że każdy problem to prowokacja. Na początek polecam Ci portal www.rodziceradza.pl tam spokojnie zadajesz pytania. Nigdy się tam nie spotkałam z tak nie miłymi odpowiedziami jak tutaj. Tam skorzystasz z doświadczenia innych. Teraz coś o problemie. Ja ostatnio poroniłam. Po prostu nagle dostałam strasznych skurczy które utrzymywały się kilka dni, potem dostałam dziwny okres. Po tygodniu spóźniania. Stwierdziłam że coś jest nie tak-czułam to. Podejrzewałam wcześniej ciąże ale do czasu aż dostałam okres. Ból jednak był tak niepokojący że chłopak zabrał mnie do szpitala. Usłyszałm że jestem we wczesnej ciąży, jeszcze malo widać i trudno było lekarzowi coś powiedzieć. Niepokoiło go krwawienie więc kazał mi przyjść za dwa dni jeszcze raz. Też wyleciały ze mnie takie strzępki...jak potem do niego poszłam to okazalo się, że ciąży już nie widać...także jedź do lekarza.

Gość do wszystkich
za dwa tygodnie rodzę... jak już urodzę siłami natury to karze lekarzowi zrobić zdjęcie krocza,karze mu wrzucić na kafeterię a później z Wami skonsultuje ile musi mi założyć szwów???? ok :) hahaha

Gość xyxyxyxyxyxy
A ja wam zaraz przyślę fotkę pączka z czekoladą ok ??? :d

Gość a paczek byl z
Ale przeciez udzielilismy jej odpowiedzi,a banalnie chodzi tu o inny fakt.. Pokazywania skrzepow,sluzow i tym podobne na forum...To nie smaczne i takie jest moje zdanie :(

moja droga maleno.! W jakim celu wiec na to forum wchodzisz? :) Na portalu który nam zareklamowałaś wymieniacie się zdjęciami tego co z was wylatuje? :)

Gość a paczek byl z
A ja doloze zdjecie szczoteczki z raNA bo mi strasznie dziasla w ciazy krwawia...I tez potrzebuje opini mam..Jakiej pasty uzyc?

Gość xyxyxyxyxyxy
dokładnie !!!!! Powinna "to" zapakowac w jakiś słoik i zapierdzielać do szpitala. Przeciez skąd mamy wiedzieć czy to obumarły zarodek czy też jakies skrzepy.

wole fotke pączka z czekoladą :) co do zdjęcia krocza, ja proponuję zorganizować galerię albo konkurs, która ma większą masakre ?:)

Gość do malena12
brawo....;( aż ściska serce jak się czyta co doradziłaś autorce... ona nie pyta co może jeść w ciąży, lub jak wyglądają kupki waszych dzieci....TAKICH RZECZY SIĘ NIE POKAZUJE JAK TO ZDJĘCIE I NIE CZEKA NA ODPOWIEDZI INNYCH!!!!! TAKIE RZECZY KONSULTUJE SIĘ Z LEKARZEM!!!!!!! JEDZIE NA SZPITAL!!!!!! PYTANIE DO malena12: Jeżeli przypadkiem odkroje sobie wszystkie palce na krajalnicy to czy mam najpierw zapytać na forum co mam z tym zrobić??? Żal :(

Gość magiczna noc
powinnas jechac jak najpredzej do lekarza bo mogas poronic ja tez tak miaam i musi cie lekarz zbadac a przedewszystkim oczyscic to co zostao w środku

Gość dziewczyny ten temat
spowodował u mnie to, że jeśli mi się coś stanie... urwie mi..wydłubię sobie oko.... to najpierw wyślę wam zdjęcia i spytam co mam robić.... po za tym ostatnio zastanawiam się nad tym czy mam zbyt obfity okres, może wysłać fotkę??? doradzicie czy muszę się martwić

Gość do pearlineee
krajalnica ucina palce przeważnie u jednej reki...zawsze będę miała tą drugą wolną :D no chyba że w niej będę palce trzymać