Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordi86

Wczorajszy program na żywo TVP Grypa AH1N1 niewytrzymam!!!

Polecane posty

Gość mordi86

Ktoś oglądał politycy zostali zmiarzdzenia razem z doktor wyrusologi i konsultantem do spraw wirusów kto ich zagioł nasi lekarze 1 kontaktu(nie zawsze nażekajmy na nich) bronili nas i udowodnili że w polsce grozi poważna epidemia możecie się szczepić ale to nic nie da w polsce nie ma żadnej szczepionki na AH1N1 zachorujesz umierasz!!!

Gość no i czego siejesz panikę
!!!

Gość mordi86
nic nie sieje takie fakty!wolisz nie wiedzieć nic a potem jak cie zakopią 1.7m pod ziemią raczej będzie za póżno koleś jesteś the best

Gość aniuka
po 1 nie zawsze jak zachorujesz to umierasz po 2 trzeba być dobrej myśli, że jednak cię grypa nie złapie :D

Gość ortografii się uczyć sio
bo nikt nie będzie brał poważnie twoich wypocin

Gość mordi86
aniuka po częsci oczywiście masz rację ale nie do końca nie wiem czy ten wczorajszy program jest na sieci jak jest poszukaj i zobacz to nie jest zwykła grypa jak zachoruujesz praktycznie nie dostaniesz pomocy!

Gość mordi86
jak piszę szybko to się mylę a i tak nie jestem z ortografii jakimś prymusem więc nie oceniaj mnie tylko po tym jak robię błędy!Co myślisz,że jestem mało inteligentny lub coś w tym stylu weć daj sobie spokój nie chce mi sie z takim gościem jak ty pisać

Gość aniuka
wiem, oglądałam :) ale i tak należy się pozytywnie nastawić bo inaczej będziesz się bała wychodzić nawet na chwile z domu bo będziesz takim strachem ogarnięta

Gość mordi86
tu też masz rację,ale sprawa nie wygląda za ciekawie.Na pewno trzeba omijać zatłoczone miejsca ja tak uważam.

Gość aniuka
zachować trochę środków ostrożności i nie podchodzić do tego z takimi nerwami :)

Gość dajcie spokoj nie siejcie
paniki i dezinformacji!!!! na grypę się nie umiera! świńska ma łagodniejszy przebieg niż sezonówka!

Gość aniuka
ja nie sieje paniki tylko próbuję troszkę mordi86 uspokoić :D

Gość mordi86
"na grype się nie umiera" "świńska przechodzi łagodniej niż sezonówka" widocznie programu nie oglądałeś ale bezpodstawne komentarze pisać możesz eeehhh szkoda gadać

Gość mordi86
ale tak to już jest jak ktoś jest mondrzejszy od lekarza z 15letnim starzem pracy

Gość mordi86
tak mniemam że to i tak nieprawda co piszesz w 1 osobie uwierze w 4 już nie bo jak ten test który i tak cudowny nie jest wykryje tą świńską grypę to jest potem problem z ratowaniem się lekarz z programu wyleczył swoją 2 dzieci bo miał o tym pojecie i przez to,że jest lekarzem udało mu sie załatwić z trudem to co nam szarakom nie wyjdzie!

Gość mordi86
eeeee sam wyperdalaj

Nie musisz wierzyć. Telewizja zawsze siała propagandę w takich wypadkach, aby zapełnić głowy tym ludziom, którzy od natury nie dostali w nich żadnej zawartości. Siejesz panikę, sam nie mając o tym pojęcia.

Gość LiyahHaughton
mordi86 czy wiesz że kazdego roku na świecie na grype sezonowa umiera od 500 tys do miliona ludzi??? a na świńska grypę zmarło dotychczas niecałe 7 tys. na całym świecie Jak guzik wiesz to sie lepiej nie wypowiadaj i nie strasz ludzi. Idz sie zaszczep to bedziesz szybciej te1.7 m pod ziemia :D

Co oznacza to "86" przy nicku? IQ? Wypowiadasz się w tak kretyński sposób, nie umiesz konstruować zdań, nie znasz podstaw ortografii...podstawówka czeka.

Gość mordi86
nie miałem nie mam i nie będę miał zamiaru siać paniki to już 2 osoba z taka sugestią do mnie.tylko,że w tym wypadku nie było to napisane w prostacki sposób ;) czy niemożna normalnie pogadać na ten temat czy ja podałem jakieś 100% pewniaki w moich informacjach NIE więc o co chodzi pisze o sporym prawdopodobieństwu nie o czymś pewnym

Gość mordi86
wytłumaczenie mojej ortografii masz powyrzej po co się powtarzasz i mi wytykasz.Co za gość.Jak masz zamiar to załurz temamt osobny o twoim poirytowaniu co do mojej ortografii

Gość LiyahHaughton
nie no wpadasz tu i piszesz bzdury bo usłyszałes w telewizji :D proponuje poczytaj sobie o sezonowej grypie, jest o wiele groźniejsza

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chłopczyk z bujną wyobraźnią, lepiej ucz sie ortografii bo aż oczy bolą od tych byków :P

Gość mordi86
Bez przesady chce o tym pogadać.Tyle.To już niemożna?Nie podaję pewnych informacji o tej świńskiej grypie.No wybacz ale chyba po to jest kafeteria a zaraz jeden z drugim żuca się na mnie z ryjem jak wygłodniały na suchą kromkę chleba

Gość LiyahHaughton
nie trac czasu na gadanie o grypie tylko weź słownik i sie ucz bo Twoja ortografia to porażka :o Twoja nauczycielka od polskiego nie padła czasem na zawał czytając te byki ????? :D

Gość dajcie spokoj nie siejcie
ależ możemy porozmawiać... mordi, dajesz sobie robić pranie mózgu. za całą tą "pandemią świńskiej grypy" w rzeczywistości stoi jedna z największych afer korupcyjnych naszych czasów, afera, w którą uwikłana jest WHO (Światowa organizacja zdrowia) oraz największe firmy farmaceutyczne. lepiej poczytaj więcej na ten temat, bo wiedza twa ograniczona 🖐️