Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo znudzonaa

Co byscie zrobili na moim miejscu?help!

Polecane posty

Gość bardzo znudzonaa

Problem dotyczy pracy- pracuje w prywatnym osrodku i jestem asystentka chirurga plastycznego. Moj problem polega na tym ze: mam bardzo malo pracy bo moj chirurg caly czas operuje a ja sie opierdalam, odbieram telefony ale bardzo rzadko -fakturacja sie nie zajmuje bo mamy od tego servise -zarobki nie sa spektakularne ale nie narzekam - szef jest ok ale ZABIJA MNIE NUDA I pojawila sie inna opcja bo mam propozycje pracowac z dermatologiem ktory tez jest ok ale: - tam jest zapierdol - ludzi od cholery - ale CIEKAWSZA PRACA bo bede asystowac przy roznych zabiegach - lepsze zarobki Co wybrac? nude czy zapierdol od rana do wieczora...?

Gość dzem_truskawkowy69000
Zostań przy tym swoim nudnym zajeciu, bo jak pojdziesz do ciezkiej pracy, to bedziesz tesknic za dawnym zyciem. Chyba, ze roznica w zarobkach kolosalna.

Gość bardzo znudzonaa
nagoglaszczka dzieki za konstruktywna wypowiedz! dorzuce jedna jeszcze rzecz- forsa az tak bardzo nie gra roli bo i tak dobrze zarabiam. Tylko u plastyka zajebiscie sie nudze bo ile mozna siedziec na internecie?robic glupie zamowienia itp... Natomiast u dermato napewno nudy nie bedzie ale ganianie od samego rana..I czasami boje sie czy aby dam rade ale z drugiej strony brak zajecia sprawia ze dzien sie strasznie dluzy, staje sie powolna i ospala i kurwica mnie szczela no! doradzcie plis

Gość znudzona bardzoo
dzemie wlasnie tez tego sie obawiam. Bo tu gdzie jestem jestesmy we 4 baby i wszystkie sie opieprzaja ale ja chyba najbardziej bo kazda ma innego specjaliste. Akurat moj plastyk ma najmniej pracy ale ogolnie atmosfera jest dobra no ale co z tego jesli mam wrazenie ze stoje w miejscu, niczego sie nie ucze tylko obijam , ziewam i patrze na zegarek..Co to za praca...? u dermato bedzie wiecej pacjentow, bede asystowac przy zabiegach, pisac raporty, tez fakturowac, do tego odbierac telefony, ukladac akta, przyjmowac pacjentow, itp...juz kurwa sama nie wiem no!

Gość Znudzona bardzoo
uczulona na glupote- tylko troche sie boje, ale to jeszcze nic pewego bo rozmowe z dermato mam dobpiero w sobote i dobpiero bede wiedziala co mi zaproponuje. Wiem ze zarobki sa wyzsze niz tu ale to nie gra roli. Tylko ta nuda pieprzona mnie zabija...!

Praca powinna sprawiać przyjemność i dawać satysfakcje nawet okupioną zmęczeniem. Jeśli tak czujesz to być może powinnaś zaryzykować.