Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppolliiaaaw

podpaski anionowe

Polecane posty

Gość ppolliiaaaw

hej dziewczyny słyszałyście o podpaskach anionowych?? byłam dziś na pokazie i troszkę się zachłysnełam, brzmi super, wiem że dużo w tym naciągania, ale wzięlam na probę paczkę podpasek i paczkę wkladek. czy ma któraś z was doświadczenie jakieś w tym temacie?? jeśli po wypróbowaniu okaże sie ze się sprawdzą , myślę nawet czy nie zająć się dystrybucją.

Gość ppolliiaaaw
chodzi mi konkretnie czy mają jakiś wpływ na obecność wirusa hpv w organizmie??

Gość pppollliiaaaaw
anionowe , nowość na rynku polskim, pasek anionow umieszczony w podpasce ma leczyć dolegliwości ukladu rozrodczego kobiety, różnego rodzaju infekcje, grzybice, upławy. Podpaski są biodegradowalne, super chłonne, pochlaniają nieprzyjemne zapachy, itp.

Gość a mnie interesuje
ten pasek anionów ! Bo to jakaś kosmiczna bzdura chyba!

Gość moja ciotka w wakacje
rozprowadzala to dziadostwo. Mówiła, że te podpaski można przykładać do głowy jak boli, do gardła jak boli, jak się ma anginę:D Nawet faceci mogą sobie je przykładać, jak mają problemy z prostatą. Myslałam ze padnę ze śmiechu:D dostałam próbkę i stwierdzam, ze niczym się nie różnią od normalnych podpasek i dlatego bez sensu jest wydawać 40 zł na jedno opakowanie, kiedy można kupić za 5 zł inne równie dobre. Moim zdfaniem to zwykłe naciaganie

Gość Jagna z bagna
Słyszałąm już kiedyś o tyvh podpaskach, ile zapłaciłaś za paczkę?

Gość moja ciotka w wakacje
dostałam w prezencie, ale ciotka mówiła że kosztuja 40 zł za paczkę- 10 sztuk. Przy obfitym okresie to mozna zbankrutowac

Pospaski nie kosztują 40zł tylko 20zł. W jednym opakowaniu podpasek dziennych jest 10szt., a nocnych 8szt. Są jeszcze wkładki po 30zł, ale tych w opakowaniu jest 30. Jakieś pytania? Chętnie odpowiem:)

Gość scania81
No właśnie przy obfitym okresie to jeszcze zaoszczędzisz, bo normalnych podpasek zużyjesz o wiele więcej, a te można nosić nawet do 20 GODZIN!!! Bo są antybakteryjne o i przede wszystkim są i wiele chłonniejsze niż najbardziej znane, drogie, markowe podpaski na rynku! scania81, gg7272355

Gość SERIO PYTAM
nie dajcie sie nabrac na te oszustwo

Gość no nie wiem nie wiem
Antybakteryjne powiadasz, to powachaj ja po 20 godzinach :D jak nie bedzie bakteri to nie bedzie zapachu. Powodzenia.

Gość chude łydki??
hehehe 20 godzin podpaskę nosić, a fuj

Gość minibit
Witam. Używam podpaski i wkładki od tygodnia. Mam problemy ginekologiczne, miałam 4 operacje (torbiele na jajnikach) zawsze mam jakieś zapalenie itp. Jak tylko zaczełam używać tych wkładek to już drugiego dnia poczułam różnicę. Czuję się o wiele lepiej, nie muszę brać tabletek przeciw bólowych. Czuję że nie mam zapalenia jest super, i wiem że nie zamienię tych wkładek i podpasek na inne. I naprawdę można je nosić nawet 20 godzin. Warto spróbować. JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. Pozdrawiam.

Gość minibit
Was też bardzo zachęcam do wyboru tych właśnie podpasek i wkładek. Nie muszę wspominać,że bardzo mnie ucieszy wysoka sprzedaż tych produktów, gdyż będę mogla wyjechać dzięki wam na wymarzone wakacje . Jeszcze raz bardzo was pozdrawiam i życzę udanych zakupów.

Gość minibit
Noszę podpaski 20 godzin, czuję się świetnie, nie muszę ich wymieniać, są bardzo chłonne, cały czas czuję niesamowitą świeżość, polecam każdej kobiecie, która chce się czuć właśnie tak świetnie czysto i pachnąco jak ja;)zero bakterii zero stresu z powodu częstego podmywania się w tych trudnych dniach.Pozdrawiam cieplutko

Gość margiś
Ja od kilku miesięcy używam podpasek i wkładek z potrójną technologią (aniony, aktywny tlen i Far-IR), co do chłonności jak się tu kilka osób wypowiadało to faktycznie można je bardzo długo nosić, na 20 h bym się chyba nie odważyła ale 10 to spokojnie i przy dużym krwawieniu ;) Miałam też straszne problemy z bólami miesiączkowymi a teraz się trochę poprawiło i już nie łykam tylu tabletek, także na plus ;)

Gość danp
Potwierdzono naukowo ze placebo działa , a pasek to sobie mozna zrobic markerem gratis, jeden marker wystarczy na rok 🖐️

Gość zebym maila 20h nosic
jedna podpaske :D :d :D maz by mnie z domu wygonil za ten smrod. Po wypowiedziach widac, ze sa to osoby ktorym sie placi za pozytywne komentarze na tym forum sa to m.in minibit, margiś i pewnie tez autorka.

Gość margiś
To każda z nas sama może stwierdzić ile czasu będzie nosić podpaskę, ja z własnego doświadczenia wiem, że alwaysy itp. muszę zmieniać co 2-3 h bo denerwuje mnie ten nieprzyjemny zapach a przy anionowych tak nie mam, więc piszę tylko tak jak jest a z bólami mi pomogło i nie uważam tego za efekt placebo a z markerem bym uważała bo możesz sobie zaszkodzić...no ale każdy ma swój rozum i wolną wolę ;)

Mi tam nikt nic nie reklamował, kumpela dała mi na spróbowanie i sama stwierdziłam, że są lepsze niż inne, odkąd używam nie miałam żadnej infekcji, które zdarzały mi się bardzo często no i naprawdę paczka starcza na długo.

Gość Ewcikson
Nie lubię jak wypowiadają się osoby, które nigdy czegoś nie spróbowały a od razu są przeciwne, ja zaczęłam je kupować od niedawna, tak żeby wypróbować ale już widzę poprawę i nie jest to żadne placebo, poza tym są wygodne i na serio nie czuję nieprzyjemnego zapachu po kilku godzinach :D

Gość levvvka jalka
Ludzie cud!! Nosiłam podpaskę anionową przez 40 godzin. Wkoło mnie zdechło parę kwiatków doniczkowych i pies zwymiotował od tego zapachu, ale podpaska jest rzeczywiście chłonna :D

No jak levvka chcesz psa 40-godzinną podpaską wykończyć to proszę bardzo, Twój problem! Najczęściej kpią osoby, które nie używały i to jest fakt :) Ja jak kupowałam always to myślałam, że są to najbardziej chłonne podpaski, wszystko pięknie w żel się zamienia i jest spoko no ale jak użyłam anionowych to zobaczyłam, że jest coś lepszego niż alwaysy i zdania nie zmienię nawet jak 20 osób (które nigdy nie kupiły) mi tu zakpi z mojej wypowiedzi! Bo używam i widzę różnicę:) dziękuję, dobranoc!

Gość żelkowiec
Popieram Paulinkacola, mądrze gadasz:D Też używam anionowych dokładnie Shuya Health i jestem bardzo zadowolona:) i niech przestaną komentować wreszcie osoby, które nie spróbowały nawet!

Gość żelkowiec
Popieram Paulinkacola, mądrze gadasz:D Też używam anionowych dokładnie Shuya Health i jestem bardzo zadowolona:) i niech przestaną komentować wreszcie osoby, które nie spróbowały nawet!

Gość żelkowiec