Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oko_liscia

Nic już nie mogę zmienić...

Polecane posty

Gość Oko_liscia

Kilka dni temu zawalił się mój świat.Okazało się, że przegrałam w czymś, do czego dolożyłam tyle starań, że ludzie mnie skreślili... Chciałabym umrzeć, moje plany legły w gruzach i nic już nie będzie takie samo :(

Gość Oko_liscia
Tylko jak to zrobić? Co byś powiedział o 21-latce, która ma wadę wymowy, cierpi na depresję, jest nieśmiała, i choć się stara, nic nie jest w stanie zmienić?

Gość Oko_liscia
Tak, jakbys miala do czynienia z ruska mafia ktora pozyczyla ci pieniadze w kasynie to ciekawe czy tez bylabys tak optymistyczna?

Gość Oko_liscia
Wiem, nie jestem pierwsza, która to pisze.I to nie jest kwestia, że dziś mam doła, to napisze...Ja już od roku choruję.Mam problemy z ludźmi, na studiach, w domu...

Gość Ogladaj BrzydUle
i poszukaj Pszemko. I zacznij od okularow i grzywki

Przed 21-latką jest jeszcze całe dorosłe życie, więc nie tragizuj. Małe niepowodzenia nie powinny Cię załamywać, tylko mobilizować do dalszego działania. Jak się poddasz, to już przegrałaś. :( No i co z tego, że masz wadę wymowy? Na spikera do radia czy TV Cię nie wezmą, ale wielu przypadkach to w niczym nie będzie przeszkadzać. Na depresję sugeruję znaleźć sobie jakieś ciekawe i pasjonujące Cię zajęcie (hobby), jak będziesz odnosiła tam sukcesy, Twoja samoocena automatycznie wzrośnie. No i będziesz podziwiania przez innych. :) No chyba, że chcesz być mistrzynią marudzenia na Kafeterii. :P