Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoophyle

Sąsiedzi podali mnie na policje bo bije swojego psa... nienormalne.

Polecane posty

Gość zoophyle

Mój pies to agresywny bydlak, dlatego dostaje lanie kiedy jest niegrzeczny. Moi sąsiedzi uznali że znęcam się nad psem - a przecież ciężko inaczej zapanować nad taką bestią. Myślę, że muszę się pozbyć tego psa bo nie może on rządzić moim życiem. Poradzcie mi jak się go pozbyć

Gość a czy on nie jest agresywny
bo go bijesz? innych metod próbowałaś?

Gość zoophyle
Ale ten pies to agresywne bydle, dlatego dostaje pasem 20 razy to się uspokaja... jezu czy wy nie wiecie że nie można pozwolić zwierzęciu przejąć kontroli??

Widocznie tak go wychowales jezeli pies jest agresywny nie radzisz sobie z nim to albo jakies szkolenie dla psa albo uspac sory,ale nikt takiej besti nie bedzie chcial przygarnac Przemysl to bo pies moze zrobic krzywde innym pies jest taki jakim go wychowales sory,ale nie mozesz go bic :O

Gość zoophyle
myslałam juz zeby przywiązac go w lesie drzewa..ale nie wiem..moze lepiej oddac go do schroniska?

Gość kariiiiiiiiina
moim zdaniem to wlasciciel moze decydowac czy bije zwierze czy nie

Gość rooster
0/10 😴

przeczytałaś co powyżej napisałam? pozwól się psu wyszaleć, zabierz go na spacer, pobaw się z nim, to zejdzie mu agresja i powtórzę raz jeszcze - biciem psa niczego nie nauczysz, odniesiesz odwrotny skutek, bedzie sie ciebie bał, a to chyba nie o to chodzi, prawda...?

Gość kariiiiiiiiiiiiiiiina a rodzic
e mogą decydować czy biją dziecko czy nie? tak samo człowiek może decydować czy bije drugiego czy nie? wiesz co, to ja sobie teraz zadecyduje, ze codziennie będę ci zasadzała kopniaka w ryj 15 razy razy rano i 20 wieczorem, co ty na to?. przecież mogę zadecydować...

Gość bijąc go
tylko potegujesz jego zle zachowanie, a pamietaj ze pies nie rozumie ZA CO GO BIJESZ. to wzbudza w nim tylko agresje. I OCZYWISCIE ZE TO JEST ZNECANIE IDIOTO. ALE WIDAC ZE MADRZEJSZY OD PSA, A NAWET OD MYSZY POLNEJ NIE JESTES, I OBY CZESCIEJ PODAWALI CIE NA POLICJĘ- DO SKUTKU!!!!

Gość niektorzy to idioci
w tym autor na 1 miejscu. PIES ZADEN, NAWET TZW "GROZNE BESTIE" NI RODZA SIE OD RAZU AGRESYWNE, ALE STAJA SIE AGRESYWNE PRZEZ TAKICH WLASCICIELI DEBILI JAK AUTOR KTORZY GO BIJĄ ZAMIAST UCZUC I WYCHOWYWAC. ODDAJ GO ZAMIAST MALTRETOWAĆ. BOZE WIDZISZ I NIE GRZMISZ NAD TAKA GŁUPOTĄ LUDZKA.

Gość niektorzy to idioci
w tym autor na 1 miejscu. PIES ZADEN, NAWET TZW "GROZNE BESTIE" NI RODZA SIE OD RAZU AGRESYWNE, ALE STAJA SIE AGRESYWNE PRZEZ TAKICH WLASCICIELI DEBILI JAK AUTOR KTORZY GO BIJĄ ZAMIAST UCZUC I WYCHOWYWAC. ODDAJ GO ZAMIAST MALTRETOWAĆ. BOZE WIDZISZ I NIE GRZMISZ NAD TAKA GŁUPOTĄ LUDZKA.

Gość zoophyle
Jedna głupia baba podała mnie też do towarzystwa opieki nad zwierzętami, i chuj, pójdę do sądu, nie sądzce żeby mnie skazali za głupie zwierze.

nie wiem czy wież ale żaden pies z natury nie jest zły, to czlowiek jest potworem i wyrabia w Nim agresję... wydaje mi się że zmyslasz... Pewnie jest taką bestia jak ten okolo 3miesieczny szczeniak którego dziś widziałam.... dostał po dupie za to że inne psy za nim leciały a On chciał sie popbawić tylko.... myślalam że nawyklinam tą głupią babę...:( a nawet jeśli mówisz prawdę że jest taki agresywny to może bedzie lepiej jak go uspisz bo może zagrażać życiu człowieka. A jeśli nie to ciągle kaganiec... a na przyszłość polecam nie sprowadzać psa do domu tylko po to żeby mieć na kim się wyżyć., bo to właśnie jest wyrabianie w psie agresji...

szczerze? I tu się mylisz że nie pójdziesz siedzieć:) pies to nie zabawka i zabawka za którą się nie odpowiada... To istota żywa, ona odczuwa ból... żal mi tego psa... nawet nie ma do kogo się ,,przytulić'':(

Gość KarolinaIpaulina
Traktujesz swojego psa jak nic nie warte gówno , po co w ogóle go brałeś jak teraz on przez ciebie cierpi ! zwierze to nie zabawka ! jeżeli chcesz go oddać to poszukaj chętnego . Ten biedny pies potrzebuje kochającego , NORMALNEGO właściciela anie taką BESTIE jak ty !!!!!!!! A jak już go oddasz to nie bierz już żadnego innego zwierzaka , i jak chcesz sie wyżyć to wal głową o ścianę anie bijesz bezbronnego psa !!! A co on ci niby robi ze go tak nazywasz i traktujesz ?!! Powiedz , czy to dobre rozwiązanie przywiązanie psa do drzewa ?!

jaki pan, taki kram głupi, agresywny, prosty pan, to jaki ma byc jego pies - w końcu przykład idzie z góry pies powinien przejśc dobre szkolenie i znaleźć dobrych, porządnych opiekunów, a Ty powinieneś spędzić ze 2 lata za kratkami (jakby to ode mnie zależało, to jeszcze dostałbyś ze 20 batów na gołą d...)

Gość mam nadzieje ze to prowokacja
Człowieku chociaz nie obraza człowieka, besti bezmózgowy, możesz bic kiedy chcesz swojego podopiecznego, pies jak dziecko jestes odpowiedzialny za nie, żałosny jestes mam nadzieje ze to prowokacja, juz bym Cię do paki wsadziła za to....

Gość no żesz koofa
mają tupet, wolnoć tomku w swoim domku

Gość KarolinaIpaulina
"no żesz koofa mają tupet, wolnoć tomku w swoim domku" TEN CO ?!?!! Sam masz tupet ! to biedne zwierze przez niego cierpi !!!! A ty chcesz mu na to pozwalać ??!!! " WOLNOŚĆ TOMKU W SWOIM DOMKU " ok ale on nie ma prawa znęcać sie nad zwierzetami , bo to jest nie zgodne z prawami zwierząt !!!!!! Chcesz to możesz z nim pójść za kratki , wtedy bedziecie mieli oboje WOLNOŚĆ ....

Gość gość
JA TEŻ MOJEGO PSA LEJĘ PASEM !!! Z tym, że Ja stosuję co najmniej 100 pasów dziennie. Wtedy pies rozumie i chodzi jak szwajcarski zegarek. Psiarz

Gość gość joł
Bardzo dobrze że Cię podali :) jak go wychowałeś takiego go masz :) liczę że któregoś dnia Ci łapę up******i, Chciałeś agresora teraz ponosisz konsekwencje :)

Gość policjapolicja
Pracuje w policji - zajmę się tobą osobiście - juz sprawdzamy IP komputera z którego to napisałeś.

Gość gość
zoophyle mam nadzieję, że jeszcze siedzisz w kiciu