Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYyyyyyyyyy

MAŻ ZDRADZIŁ MNIE Z MOIM KUZYNEM CHCE UMRZEĆ

Polecane posty

Gość POMOCYyyyyyyyyy
Mam was gdzieś człowiek nigdy tu pomocy nie uzyczy od innych Polacy to wredny narod

Gość tam uj a łoj a łoj
co Ty chcesz Andersena z cokołu zrzucić?

Gość nie podcinać skrzydeł
autorce ciekawe jakby pociągnęła wątek :d

do prowokacji nalezy sie przygotowac a nie na valeta napisac temat a pozniej improwizowac ....tak koncza prowokacje nieprzygotowane :) gora 2/3 strony :) ...ta nawet do trzeciej nie pociagnela :classic_cool:

słuchaj po co te wszystkie wielkie słowa, lepiej ci jak na niego nawrzeszczysz...porozmawiaj z nim, olej tego calego kuzyna co cie on obchodzi, i nie mow na wstepie o rozwodzie, po co?? skoro nie jest gejem, a sytuacja byla po alkoholu i w dodatku to tylko jeden incydent, to moze wartoby wybaczyc,sprobowac zrozumiec, a nie tylko oskarzac?? gdzie twoja milosc do niego? w ostatecznosci mozesz wziac rozwod, najlepiej bez orzekania o winie i prania brudów, zawsze mozna sie dogadac, zyjemy w koncu w XXI wieku do cholery!!!!!!!!

Gość Eustach
oby się tylko nic nie urodziło po tej ujmującej miłości bo kto będzie płacił alimenty, znowu podatnicy ?

posłuchaj, ludzie różnie reaguję po alkoholu; jedni są agresywni, drudzy idą spać, a jeszcze innym urywa się film, nie panują nad sobą... nie wiem, mże twój mąz zalicza się do trzeciej grupy? Nie szkoda Ci małżeństwa?

Gość może on się zwyczajnie
zakochał?