Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I AM ONLY HUMAN

PRZED CHWILA W WIADOMOSCIACH... SZOK..!!!!

Polecane posty

Gość I AM ONLY HUMAN

to, co wyrabiaja "ludzie" przechodzi wszelkie granice!!!! przed chwila w wiadomosciach mowiono o jakiejs, pozal sie boze, 29- letniej nauczycielce, ktora zaglodzila na smierc suczke :-( :-( znaleziono to biedne zwierze w stanie agonalnym, na krotkim lancuchu, przy rozwalajacej sie budzie..!!!!! :-( :-( :-( :-( na jej konajacym ciele byly jej szczeniaki, jakby wtulone w nia...!!!!! tej matki weterynarze nie zdolali uratowac... :-( :-( :-( NIE MAM SLOW...!!! CO ZA SZMATA Z TEJ "NAUCZYCIELKI"..!!! pisze w cudzyslowiu, BO sama jestem nauczycielka z zawodu, choc w tym przypadku nie fakt, ze nia jestem sprawia, ze czuje sie tak zbulwersowana i roztrzesiona, ale fakt, ZE JESTEM CZLOWIEKIEM..!!! i kazdy czlowiek powinien byc poruszony, gdy widzi lub slyszy o maltretowaniu, znecaniu sie nad jakakolwiek istota..!!! i powinien reagowac..!!! ludzie...!!! GDZIE WASZE CZLOWIECZENSTWO..???!!!

Gość bo teraz mamy takich
"wyksztalconych" nauczycieli strach sie bac...

Gość Kobieta Iddealna
spuśąć się z tego wzruszenia nad tym ochydnym zwierzeciem. jakos nad głodnymi dziećmi nkt nie rozpacza

Gość ej ty tam
tu nie chodzi o to ze mamy takich nauczycieli tylko ze mamy takie spoleczensto, takich ludzi wsrod nas, to moglabyc rownie dobrze prawniczka albo sprzedawczyni

Gość ludzie sa obrzydliwi
nie lubie ludzi, boje sie ich, skurwysyny, mordercy, pedofile, gwalciciele, znecaja sie nad zwierzetami:O az brak slow

Gość I AM ONLY HUMAN
i znowu kolejny, szokujacy przyklad z dzisiejszych wiadomosci na onecie: matka glodzi na smierc swoje malenkie dziecko...!!!! :-( :-( :-( jakim bydleciem trzeba byc, by zaglodzic, z pelna swiadomoscia, malutkie dziecko..!!!! ludzie sa gorsi niz zwierzeta!!!!!!! zwierzeta dbaja o swoje potomstwo, tak jak ta suczka, ktora do konca wykarmila swe szczenieta, by potem skonac z glodu..!!! :-0 :-0 :-0 apeluje do was wszystkich: jesli gdziekolwiek widzicie tego typu przypadki, zawiadamiajcie o tym kogo trzeba!!! nie mozemy obojetnie przechodzic nad czyims nieszczesciem...!!! niewazne, czy to bedzie szcenię psa, czy ludzkie "szczenię"...czy tez bezdomny glodny i stary..!!! KTOS KIEDYS POWIEDZIAL, ZE "CZLOWIEK TO BRZMI DUMNIE"..! LUDZIE..!!! BADZCIE LUDZMI..!!!

Gość oczywiscie ze nie chodzi
o zawod, ale niektore zawody, do czegos zobowiazuja... jest roznica miedzy "nauczyciel zaglodzil psa" a " mieszkaniec pipidowki malej na szarym koncu wschodniej Polski, mogacy poszczycic sie co najwyzej ukonczeniem podstawowki -zaglodzil psa"

Gość bez nicka i podszywów
smutne i straszne a pomyśl o lekarzach wykonujących czarne zabiegi za pieniądze ... etyka lekarska .... brak słów

Gość sammyyyyy
:-(n :-( :-( :-(

Gość Okulary
a te kurwiszcza , ktore wyrzucaja noworodki na śmietnik

Gość no co co co no
dlatego nie nawidze swiata i chce w koncu zdechnac:/ po prostu jak mysle o tym wszystkim złym co sie dzieje na swiecie dopada mnie szał zaczynam płakać nad tym ze i tak nic z tym nie moge zrobic!!! kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam nadzieje ze koniec bedzie w 2012 a jak nie to niech w koncu bóg ruszy łaskawie dupsko i cos z tym wszystkim zrobi!!!

Ludzie są okrutni... nie pasuje tu bo jestem za wrażliwa i wszystko bardzo mnie rani, trafia w sam srodek serca:(

Gość buuuuuuuuuuu
mam nadzieje ze ta szmata bedzie sie smażyc w piekle ;/ pierdolona kupa gowna :o nie zasłyguje by zyc śmieć jeden!!!!

Gość tam uj a łoj a łoj
nie każdy ma zamiar iść do nieba. ale i oni coś dobrego robią. zostawiają więcej miejsca tym kandydatom jak Wy na świętych

Gość buuuuuuuuuuu
dokładnie mam tak samo :O kiedy widze starego dziadzia sprzedajacego na targu śliwki bo nie ma na chleb, nawet kiedy widze zula pijacego pod sklepem, bezdomnego, pieska na ulicy czy kotka :( kieyc ogladam tv i jest reportaz o dzieciach głodnych czy z bidula czy z afryki czy wojach czy nawrt wypadkach .... wszystkich mi szkoda chcialabym kazdemu pomoc... ale nie moge i pozostaje tylko płacz :(

Gość I AM ONLY HUMAN
tez tak mam.... :-0 :-0 :-0 wymiekam, jak widze starych ludzi, podobnie, jak ktos wczesniej napisal o tym dziadku, co sprzedaje sliwki, by miec na chleb... :-( pamietam, gdy chodzilam do szkoly, czasem przechodzilam wsrod straganow. ludzie sprzedawali to i owo, najczesciej warzywa.. i ja kupowalam od takiej staruszki bukiecik kwiatkow, takich zwyklych, skromnych z laki, czy ogrodka. kupowalam sobie te kwiatki dajac czasem wiecej niz byly one warte ;-) a innym razem kupowalam peczki rzodkiewek, od starszego pana.. te rzodkiewki to zadna rewelacja byla, mieli ladniejsze na straganach, ale ja bralam od tego pana, bo wydawal mi sie taki biedny ;-) i uczciwy byl, bo zawsze przypominal mi, zebym reszte wziela.. :-)

Gość a juz malutkie dzieci
jak one moga sie bronic??? :-( :-( sa skazane na laske i nielaske tych ktorzy je wychowuja :-0

biedny piesio :( :( :( 😭 a co z jej małymi ? :( ale kurva z tej właścicielki normalnie oby zdechła z głodu i żarła tynk ze ściany 😡 😠 i też mi żal tych biednych staruszków :( a oni nie mogą dostać jakichś pieniędzy z opieki społecznej ? mój znajomy z kupą kasy ma jeszcze "kieszonkowe" z ZUSU, okrada państwo i oszukuje, a oczywiście potrzebujący nie mają :(

Jejku, kobieto, kazdy z nas wie, do jakich potwornych rzeczy zdolny jest człowiek. Ameryki nie odkryłaś. Nie dołuj ludzi jeszcze bardziej bo zaraz tu wszyscy bedziemy płakać.

mam nadzieę,ta kupa gowna ,ktora doprowadzila tego psa do smierci sama będzie kiedys prosic o chleb a nikt jej nawet kromki nie uzyczy....CO ZA K...A ,zdzira pieprzona.

Gość tymi psiakami
zajeli sie weterynarze. Tez to widzialem. Te bude straszna i lancuch krotki. i te psiaki wtulone w umierajace cialo matki. :-( W wiadomosciach bylo.

szczerze? z jednej strony to dobrze ze nie widzialam bo zaraz bym ryczala:(

Gość brak mi słów więc nic nie
powiem

Gość do kobiety pseudoidealnej
co tam na gorze ten beznadziejny komentarz napisala: p i e r d o l sie,ciezka kretynkooooooo!!!! ten kto sie przejmuje maltretowaniem zwierzecia,myslisz ze nie bedzie obchodzil go los malego dziecka,ktore ktos glodzi??? pierdolnij sie w ten pusty leb, debilkooooo!!!!!!!

Gość tyb to masz rzeczywiscie
zaburzenia, lecz to, bo moze sie rozwinac w jakiegos schiza :-p :-p kolejna "pani znieczulica"!!!! to co?? lepiej nie wiedziec,udawac,ze cie to nie obchodzi???? :-0 wlasnie przez takich oportunistow pieprzonych jak ty,dzieja sie tragedie, bo lepiej dla takich nie widziec i nie slyszec!!!!!! :-0 :-0

Uwielbiam, jak ktoś w tematach o zwierzętach wciska swoje 3 grosze o dzieciach, w tematach o dziecku - o dzieciach z Afryki, itp. Ta kobieta była ODPOWIEDZIALNA za to zwierzę w dodatku dopuściła do rozmnażania się. Tak sama ta matka, która zagłodziła dziecko. BYŁA ODPOWIEDZIALNA. BEZPOŚREDNIO. A nauczycielka powinna być osobą o trochę szerszych horyzontach, bardziej świadomą niż babinka żyjąca na wsi, nadal w XX wieku, gdzie była zupełnie inna... mm... kultura? posiadania zwierzęcia.

Gość hsjak
to straszne co się stało z tą suczką , myślę że takich przypadków jest więcej tylko nie wypłynęły na światło dzienne , trzeba obserwować miejsca gdzie są pieski i w jakich warunkach żyją , może ich właściciele nie będą się czuć bezkarni jak będą czuć że mozna im zrobić koło tyłka, ktoś napisał o głodnych dzieciach , owszem głodne dzieci są na świecie z czyjej winy ?

Czy zawsze jest ktoś winny? Po prostu są na świecie miejsca, gdzie trudno przeżyć... i gdyby nie były miejscem "ocieplania wizerunku", to by Ci ludzie dawno umarli zgodnie z prawem natury. Tu nie chodzi o to, aby im pomóc....

Gość I dlategoooo
jak widzicie,ze ktos zle traktuje zwiarzeta,np na wsiach,gdzie maja budy z dwoch desek i metrowy lancuch, czy tez widzicie,ze dziecko jest niedozywione,lub stary czlowiek poniewierany, ZGLOSCIE TO! Przeciez mozna to zrobic anonimowo!! Ja z pewnoscia zareaguje!

Gość jhsdfkjhd
Etiopia i Korea Pn głoduje bo to miejsce trudne do przeżycia czy polityka rządu macza w tym palce