Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo62067

soczewki

Polecane posty

Gość lolo62067

WITAM!Chce kupić sobie soczewki na allegro-czy to dobry pomysł??? Jak to jest czy uda mi sie to samej założyć czy muszę iść do okulisty?

Gość soczewka kakakakak
zakladanie nie jest trudne i na pewno sobie poradzisz z tym ze polecam Ci isc do okulisty on Ci zrobi przeszkolenie powie jak sciagac jak zakladac i przebada Ci oczy. ja tak robilam i od razu dostajesz taka karteczke z uwaga ze w razie wypadku nosisz soczewki i prosisz o fachowe sciagniecie. wybor nalezy do Ciebie ale o zakladanie sie nie martw. na pewno sama dasz rade:)

nie kupuj na allegro jesli wczesniej nie nosiłaś nigdy soczewek! musisz isć do okulisty aby dobral Ci odpowiedni rozmiar soczewek, odpowiedni rodzaj a przede wszystkim zbadał Cię pod katem ich noszenia bo może okazac się,że nie możesz nosić soczewek... po drugie zakładanie i ściaganie soczewek to nie jest takie hop siup, wczesniej lekarz musi Cię tego nauczyć i jeszcze długo potrwa zanim sama będziesz potrafiła szybko dobrze i z wprawą je założyć i zdjąć ;) także jesli to ma być Twój pierwszy kontakt to odradzam, idź do okulisty :)

Gość lolo62067
a ile kosztują?

po drugie zakładanie i ściaganie soczewek to nie jest takie hop siup nie przesadzaj niektorzy ucza sie dlugo, inni krotko ja np nauczylam sie w... 5 min? :D babka w gabinecie byla zdziwiona :P

Gość soczewka kakakakak
zalezy jekie chcesz czy miesieczne czy na 3 miesiace. i dotego jeszcze musisz miec specjalny plyn ktory za kazdym razem zmieniasz.

Gość lolo62067
na 3 miesiące

Gość soczewka kakakakak
mi z koleji lepiej szlo w domu na spokojnie bo przy okuliscie strasznie mi sie rece trzesly:D na 3 m-ce ja kupuje za 80zl a pierwsze miesieczne kupilam za 40zl wie bardziej sie oplacaja na 3m-ce.

ja nie mialam z tym problemu w domu :P zreszta, teraz wizyta w okulisty czesto w promocji z soczewkami kosztuje 50zl, zal ci tyle wydac?