Gość mordor86 Napisano Listopad 26, 2009 sory wszystkim.Wybaczycie mi ;) Czytałem obszerny artukuł odnośnie daty 2012 to kolejna mystyfikacja(pewne źródło),ale przyznam wręcz idealnie przygotowana.Jeżeli,już jakimś niewiarygodnym cudem miało by dojść do przemagnesowania biegunów w 2012(prawdopodobieństwo trafienia 6 w totka "a chciałbym tak a propo";) to nie nastąpiłoby w dobę czy miesiąć mogłby trwać i kilka lat jednak napewno uprę się,że takie przemagnesowania i zmiany klimatyczne miały miejsce na ziemi kilkukrotnie i niema dowodów czy wpłyneły na istoty żyjące o czym nie będę przynudzał ;).Jak ktoś chce sam poczyta.Pomyliłem się także odnośnie grypy AH1N1 żeczywyście był to i jest jeden wielki.... " nie kończe bo mnie jeszcze prokurator dorwie za fałszywe i bezpodstawne... ;) żeczywiście nie ma co się bać oczywiście zachowując garnice rozsądku.Także sorki wielkie.Dla sprostowania nie ma fobi nie jestem jakiś psychiczny czy coś ehhh ;) co do 2012 i innych takich tajemniczych tematów PO PROSTU są to dla mnie ciekawostki i źle opisałem swój ostatni temat co do świńskiej grypy to trochę się przestraszyłem i spanikowałem,ale co jest ktoś idealny.Czy ktoś nie pepełnia błędów NIE niema takich osób.strach i manipulacja mediów troszkę mnie otumaniła(z regóły się nie wkręcam) ;) Przeprosiny tyczą się osób,które nie pisały spierdalaj do przedszkola itp bo raczej wolę pokaleczyć pisownie(i tylko to mi troszkę nie wychodzi ;) matematyka,fizyka i nne mniej lub bardziej ciekawe dziedziny mam wysoko) niż besztać kogoś kogo wogóle nie znam.Poziom kultury takich osób jest... i tu nie skończę Jeszcze raz sorry Panowie i Panie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach