Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mordor86

Przeprosiny dla was

Polecane posty

Gość mordor86

sory wszystkim.Wybaczycie mi ;) Czytałem obszerny artukuł odnośnie daty 2012 to kolejna mystyfikacja(pewne źródło),ale przyznam wręcz idealnie przygotowana.Jeżeli,już jakimś niewiarygodnym cudem miało by dojść do przemagnesowania biegunów w 2012(prawdopodobieństwo trafienia 6 w totka "a chciałbym tak a propo";) to nie nastąpiłoby w dobę czy miesiąć mogłby trwać i kilka lat jednak napewno uprę się,że takie przemagnesowania i zmiany klimatyczne miały miejsce na ziemi kilkukrotnie i niema dowodów czy wpłyneły na istoty żyjące o czym nie będę przynudzał ;).Jak ktoś chce sam poczyta.Pomyliłem się także odnośnie grypy AH1N1 żeczywyście był to i jest jeden wielki.... " nie kończe bo mnie jeszcze prokurator dorwie za fałszywe i bezpodstawne... ;) żeczywiście nie ma co się bać oczywiście zachowując garnice rozsądku.Także sorki wielkie.Dla sprostowania nie ma fobi nie jestem jakiś psychiczny czy coś ehhh ;) co do 2012 i innych takich tajemniczych tematów PO PROSTU są to dla mnie ciekawostki i źle opisałem swój ostatni temat co do świńskiej grypy to trochę się przestraszyłem i spanikowałem,ale co jest ktoś idealny.Czy ktoś nie pepełnia błędów NIE niema takich osób.strach i manipulacja mediów troszkę mnie otumaniła(z regóły się nie wkręcam) ;) Przeprosiny tyczą się osób,które nie pisały spierdalaj do przedszkola itp bo raczej wolę pokaleczyć pisownie(i tylko to mi troszkę nie wychodzi ;) matematyka,fizyka i nne mniej lub bardziej ciekawe dziedziny mam wysoko) niż besztać kogoś kogo wogóle nie znam.Poziom kultury takich osób jest... i tu nie skończę Jeszcze raz sorry Panowie i Panie ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować