Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie za nia i boje sie

MOJA PRZYJACIOLKA MILCZY

Polecane posty

nie wiem co mam robic, moja przyjaciolka mieszka setki km ode mnie, ale mialysmy kontakt przez neta i gg. ostatnio troche mnie zaczela wkurzac, ciezko bylo sie do niej dodzwonic itp, ale wyjasnilysmy sobie co nieco i bylo juz ok, szybko oddzwaniala itp. a od paru dni w ogole nie moge sie z nia skontaktowac, pisze do niej, dzwonie... I nic. Ona napisala mi wczoraj i przedwczoraj smsa, ze czemu nie odpisuje jej, czy sie obrazilam itp. od razu jej odpisywalam, ale nic zero odzewu. napisalam jej tez na gg ze nie wiem czemu, ale moje wiadomosci do niej nie dochodza... ale na gg nie byla dostepna ani razu od tych paru dni, wiec nie wiem czy przeczytala. 0.o nie wiem kompletnie o co chodzi, na moje telefony tez nie odpowiada -_- niech ona sie wreszcie odezwie;(

Gość moze napisz do niej maila i w
ten sposob ci odpisze?

Gość ma cie zwyczajnie
w dupie, daj sobie spokoj pare dni to zobaczysz ze sama sie odezwie

Wreszcie sie odezwala. Napisala mi ze znalazla sobie chlopaka, i to takiego co mieszka w jej miescie, tak ze od tej pory nie chce juz ze mna pisac tak czesto jak dawniej. Co ja teraz zrobie, z kim bede pisac na gg? Ja sie chyba zalamie

Gość wejdz na jakies forum tematycz
ne zalezy czym sie interesujesz.zarejestruj sie tam i z pewnoscia znajdziesz tam sporo przyjaciol.powodzenia

nie nie odezwala sie to byl podszyw;/;/;/

ja nie mam problemow z nawiazywaniem kontaktow, ale chodzi mi O NIA znam ja juz tyle czasu, ciezko mi sie z tym pogodzic, ze ma mnie w dupie....

:( dlaczego ona ma mnie w dupie...

Gość nie martw sie
na pewno nie ma Cie w dupie 🌼 moze chwilowe problemy, musi poukladac sprawy, ale na pewno tez oTobie mysli !! ja to samo niedanwo przechodzilam z moja przyjaciolka, ktora siedzi w anglii. Prawie 2 m-ce bez kontaktu, pisalam nie odzywala sie, dzwonilam nie odbierala, pozniej nr caly czas wylaczony.. a ja zachodzilam w glowe :( tzn wiedzialam ze to nie o mnie chodzi, tylko strasznie martwilam sie o nia .... no ale tez wszystko juz ok, faktycznia miala nie za ciekawy okres i tyle :) teraz wszystko wrocilo do normy 3maj sie !! prawdziwa przyjazn przetrwa !!

Gość Nie boj sie
To ja, twoja kolezanka. To ja bylam autorka ostatniego podszywu. Prawda jest taka ze nic mi nie jest ale znalazlam fajnego chlopaka i wole spedzac czas z nim niz z Toba. Wez sobie moze rzeczywiscie poszukaj jakiegos forum tematycznego. I trzymaj sie cieplutko. Nasza przyjaźń przetrwa mimo wszystko (przyślę Ci e-kartkę na święta w dowód że o Tobie nie zapomniałam). Papapa

ja juz sama nie wiem, ostatnio sie w koncu do niej dodzwonilam, miala oddzwonic pozniej i tego juz nie zrobila:( chyba jednakcos jest nie tak, postanowilam ze juz nie bede do niej dzwonila, nie mam juz sily:(