Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maławariatka

Zwariowałam!!!!!!!!!!!Pomocy

Polecane posty

Gość kenia_lenia
ja wam mowie jak facetowi zalezy to na poczatku znajomosci zwyczajnie ciagle klika ja nie mialam zdaarzenia ze jak zaiskrzylo na spotkaniu zeby nie odezwal sie do mnie nawet tego samego dnia ;) wiem co mowie liczy na romans a nie na zwiazek :)

Gość maławariatka
Normalna kobieta ok 30 no to mnie teraz pocieszyłaś :( kenia w sensie ze chodzi mu tylko o sex :/?

Gość Normalna kobieta ok 30
No tak... ale nawet jak chce poromansować to wykazuje jakąś inicjatywę... Przeciez od razu nie zdradzi czego oczekuje po znajomości ;)

Gość kenia_lenia
albo o seks albo zwyczajnie nie zaiskrzylo i sie facet chce delikatnie wycofac. Nie wierz w bujdy ze zapracowany ;) w kazdej pracy dla tej wspanialej ponetnej facet znajdzie chwilke na smska

Autorko... Poważnie, chyba odebrał to jako presję :( Czy jesteś w stanie mniej więcej przytoczyć przebieg tej sms-owej korespondencji?

Gość aaaaaaaaale
Normalna kobieta ok 30 czekaj, czekaj... z przemyśleniami jak to naprawić? No.. jeśli z czymś takim wyskoczyłaś to normalne, że się nie odezwał, bo go przestraszyłaś... NO.. TEZ MI SIE TO NATYCHMIAST RZYUCILO W OCZY...

Gość każda z nas
kenia... Naprawdę nie zawsze tak jest. Słuchaj, kiedyś miałam taką sytuację-też z facetem pracującym w szpitalu. też czekałam, bo miał się odezwać. Milczał. Okazało się, że miał traumatyczne przezycia, bo był jakiś wypadek i musiał się pozbierać ;O

Gość maławariatka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zaraz sobie w łeb strzelę ;( Jak się okaże, że spierdoliłam coś... No ale z drugiej strony, skoro on ma mnie Dziewczyny w dupie, to jakbym ...ehh nie wiem :/ rozmowę esemesową...ale to był żart, ja żartowałam!!!!! przeciez to miało byc dowcipne i na luzie ;(

Gość kenia_lenia
kazda z nas wierz mi znalam ciezko pracujących facetow ale zawsze rzucil nawet smsa ze ma jazde i jak skonczy to sie odezwie ;) abym tylko nie myslala ze nie mysli skoro milczy :)

Gość maławariatka
ja nikomu nie chciałam robić pretensji czy wyrzutów :(...to miało być dowcipne i takie droczenie się, myślałam, że On też tak to odebrał :(

Gość każda z nas
kenia Faceci myślą trochę inaczej. Na zasadzie odezwę się jak będę miał czas. to popaprane, ale serio-nie zawsze milczenie oznacza, że nie myśli. Trudno to zrozumieć nam, kobietom :O

Gość aaaaaaaaale
Swinarstki mawial, ze "w kazdym zarcie jest jakies zarcie".to, ze powiedzialas to w konwencji zartu moglo byc ciezsze nawet niz gdybys powiedziala na serio. Wiesz, takie rzeczy sie "czyta" natychmiast. Mysle, ze takie zarty, po 3 czy 5 spotkaniach, obnazaja tragicznie twoj glod zwiazku i to przeraza. Ale ja nie mam patentu na nieomylnosc, wiec moge nie miec racji.

przepraszam za powyższe-mały wypadek :D Wiem autorko, że tak to miało wyjść. Nie zmienia to faktu, że na takie żarty jest grubo za wcześnie :o Nie ten etap znajomości. Wręcz powinnaś udawać, że masz kompletnie gdzieś czy on się odzywa czy nie, a nie dawać mu do zrozumienia, że czekasz... :(

Gość kenia_lenia
kazda z nas po co dziewczynie robicie nadzeije :D ja bym dala na luz i wywalila z konytaktow ;) albo mu zalezy albo niech spada mozna znalezc innego

Gość maławariatka
ehhh no to bomba :(

w pełni zgadzam się z aaaaaaaaale

Gość maławariatka
czyli według Was mówiąc wprost i brutalnie -spierdoliłam sprawę???

Gość każda z nas
Alez ja nie chcę jej robić nadziei, bo moim zdaniem ten przypadek jest beznadziejny :( Piszę tylko tak ogólnie, że nie zawsze tak jest. Muszę wracać do pracy ;O Pozdrawiam dziewczyny. Powodzenia malawariatko :)

niestety tak myślę... Ale spoko, ważne to uczyć się na własnych błędach. Głowa do góry :)

Gość kenia_lenia
wedlug mnie spierdolilas to sobie tym ze pierwsza piszesz. kobiety bez ambicji to jak drugi gatunek:O

Tak, tak - nakręcajcie dziewczynę, że ten jest zły, tylko sex, romans itd, itp. Napewno macie racje - jak zawsze - doświadczone życiowe i takie tam pierdoły. Aha, ma zdobywać - to zdobywca bo się zniechęci - to jeden z moich ulubionych tekstów na kafie; drugim jest - jestem nieśmiała, wstydzę się, uciekam. Powodzenia w szukaniu swoich wymażonych idoli! Autorko - facet ile czasu się nie odzywa? Co za problem napisać sms i zaproponować wspólną - ponowną kawe lub zapytać się co robi na "Andrzejki". Po odpowiedzi lub jej braku- wtedy będziesz już wiedziała o co chodzi. A na razie to daj na wstrzymanie. Bo za wielu rozsądnych rad tu nie usłyszysz. Powodzenia

Gość maławariatka
ok. W takim razie chcę To jakoś wyprostować, skorygować.Co radzicie? Co mam zrobić?

Gość widzisz autorko
teraz bedziesz siedziec na formum i przekonywać nas ze zartowałas ?? proszę Cie... olej, po prostu. Jak zateskni to przyleci jak piesek. Mówię Ci!! ja tam w zyciu szczeście miałam , bo raczej faceci za mna sie uganiali niż uciekali , i nie ma ta nic wspolnego z narcyzmem (ani ja piekna ani zgrabna). idz na spacer, zlap troche slonca przed zima,posprzataj mieszkanie, ugotuj obiad, zrob COKOLWIEK zamiast siedziec i sie dolować !! musisz miec swoje zycie i pasje, bo uzna ze jestes nudna. A jak dziewczyna dzwoni, pisze non stoper po 3 randce to dla niego sygnal , ze nie ma zycia przywatnego, i ze bedzie bluszczem . Pomijajac juz desperacje. Przykre ale prawdziwe

Gość aaaaaaaaale
dziekuje, mila dziewczyno okolo 30, mamy chyba podobny oglad spraw. Nieee, autorko..... dlaczego zaraz spierniczylas. Pewnie, ze mogl sie wycofac, bo sie przerazil. Zostaw sprawy jak sa, moze sie jeszcze odezwie za jakis czas, a wtedy ty na spokojnie ciesz sie znajomoscia. No a jesli nie, to panuj nad soba przy nastepnym ciekawym facecie, ktorego poznasz. A, i jeszcze jedno. Glod zwiazku nie jest ani grzecham ani przestepstwem, jest naturalny. Chyba kazdy z nas tego pragnie. Tylko to nie moze przeslaniac zwyklej radosci i lekkosci w poznawaniu nowych osob- Ciesz sie tym, co zycie przyniesie do twego brzegu, wybieraj rozsadnie i z usmiechem. Nie znaczy to, ze musisz cos udawac - tylko potraktuj to jak radosc a nie jak poczatek nowego zycia.

Gość maławariatka
quaz -no wczoraj pisaliśmy ok. 17 miał się odezwać wieczorem i jak na razie cisza...

Gość maławariatka
qaz123 -przepraszam za literówkę

Gość kenia_lenia
zgadzam sie z widzisz autorko. Jak zateskni to przyleci a jak nie to wont :D i nie sluchaj powiedzonek ze do facetow trzeba pisac oni by tego chcieli podnosi ich samoocene jak sie baby uganiaja :)

To nie twoja wina kochaniutka, po prostu facetom wspólczesnym się w główkach poprzewracało - modelek z fotoshopu sie naoglądali i mają Bóg wie jakie wymagania:), w końcu spotkasz normalnego faceta, co prawda tyle ich co dziewic ale jednak są...

Gość maławariatka
zatem zostawić to jak jest???....już nic nie mogę zdziałać w temacie :/?