Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mamaaa

pomozcie mamy prosze

Polecane posty

Gość przyszla mamaaa

dziewczyny dzis rano troske sie zdenerwowalam, teraz jstem w pracy. Od dwoch godzin czuje ze piersi mniej mnie bola, skurcze w podbrzuszu tez za bardziej delikatne, nie mam krwawien. Czy to moze zagrazac dziecku??? Moj gin przyjmuje dzis po poludniu.

Wiesz, ciężko mi coś doradzić :( W którym tygodniu jesteś? Jeżeli nie krwawisz to myślę, że dziecku nic nie będzie ale idź do lekarza napewno. Ja mam ciążę zagrożoną, więc moje odczucia mogą być inne...

Gość przyszla mmaaama
jestemw 4 tyg, nie plamie, nie boli mnie w krzyzu, jedynie to bol podbrzusza jest mniejszy i piersi mniej bola

to normalne ze z zcasem piersi mniej bolą, nie sądze aby chwilowe zdenerwowanie mogło wywołać poronienie. Jak ja byłam w ciąży gdzies ok. 7 tygodnia, widziałam jak facet włamuje sie do mieszkania mojego w nocy przez balkon. To był dopiero stres!!! :) Ale nic się nie stało z dzieckiem. Głowa do góry :) Wszystko jest ok :)

Ból piersi jest raczej normalny... Szkoda, że tylko ja się wypowiadam, bo jestem w pierwszej ciąży i nie mam ani doświadczenia, ani zbyt wielkiej wiedzy na ten temat :( Ale wybierasz się oczywiście do lekarza?? Będzie dobrze :)

Gość do pearlinee
walnelas go czyms?

O sorki, nie tylko ja się wypowiedziałam :) pearlineee dobrze mówi :)

tak, wdałam się w walke z rosłym facetem majac 160 cm wzrostu :):):) coś ty, wydarłam się jak tylko, mąż się zerwał i delikfet zwiał. Ale zawał był bliski :)

dziecko w tych początkowych tygodniach jest naprawde dobrze chronione :) Autorko nie zamartwiaj się i ciesz z ciąży :) Bo jak przyjdą mdłości już tak wesoło Ci nie będzie ;) Pozdrawiam serdecznie :)