Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne przypadki

Bierze mnie na przetrzymanie czy co ...

Polecane posty

Gość dziwne przypadki

od niedawna spotykam sie z facetem, mniej wiecej 2 razy w tygodniu. Super spedza nam sie czas, podobam mu sie, on mi tez, zreszta mowimy sobie o tym. Ogolnie jest niesmialy, a raczej jakis oniesmielony, nawet z buziakami ma problem... Ostatni raz widzielismy sie w niedziele, bylismy w kinie, bylo ogolnie przyjemnie. Zazwyczaj na drugi dzien ustalamy termin kolejnego spotkania. Ale wlasnie teraz on jest jakis inny, niby odzywa sie do mnie, moze ciut rzadziej ale i tak milo sie zachowuje, jednak nic nie proponuje... Pisze ze chcialby sie do mnie przytulic i w ogole, pozniej pol dnia sie nie odzywa :o nie wiem o co mu chodzi ? a mi tez glupio pytac, bo nie znamy sie dlugo i nie chce wyjsc na jakas desperatke :o

Gość hahahehe
to moze ty sie doniego odezwij ksiezniczko...

Gość aleo
ile sie znacie ?

Gość dziwne przypadki
nie jestem ksiezniczka i sie tez do niego odzywam .... jednak jak wyczuwam ze cos jest nie tak, to tez stwierdzam ze po co sie narzucac :o o i bledne kolo :o zawsze pisze do mnie od rana jak jest w pracy, dzisiaj cisza :(

Gość ile macie lat
?

Gość dziwne przypadki
ma taka prace ze moze, moze nie wisiec na telefonie non stop ale z smsami nie ma problemu, no i jakos codziennie to robil... znamy sie ponad 2 miesiace, ale spotykamy od jakis 3 tygodni

Gość dziwne przypadki
ale wiem, ze jakbym napisala do niego teraz to w niedlugim czasie by sie odezwal faceci zawsze musza wszystko spierdzielic :( a bylo tak fajnie

ale wiem, ze jakbym napisala do niego teraz to w niedlugim czasie by sie odezwal faceci zawsze musza wszystko spierdzielic " ale że co ? Mamy mu wysłac zbiorczego smsa z poleceniem zwiększenia dawki przytulania do twojej osoby ?

Gość dziwne przypadki
tak wlasnie :D:D

sluchaj zaproponuj mu spotkanie.wcale nie wyjdziesz na desperatke.moze wydasz sie dziwna jak napiszesz ze co sie dzieje ze sie nie odzywa ale jak o spotkanie to spoko

fajnie ;) nie ma to jak wymuszanie gestów ;) już to widze ... ej no przytul mnie ... on ...nie ona ....no przytul mnie , bo tak powinno być on ...nie, co powinno być ? ona....no mizianie i kizianie on ....ale jak to ? ona ....no ba tak wszyscy robią .... :P

Gość AA0077
ile macie lat ?

Gość dziwne przypadki
mysle ze zgodzi sie na spotkanie, ale ja juz mam wizje ze zrobi to z grzecznosci :o ogolnie wiem, ze za duzo mysle i analizuje... Mialam plany na dzis z nim zwiazane, jednak on o tym nie wie buuu Regres no nie trafiles ;)

Gość AA0077
na chuj zakladasz temat skoro nie chcesz odpowiedziec na pytania ?

Gość dziwne przypadki
a co zmieni fakt po ile mamy lat ? jestesmy sporo po 20tce :P

Gość AA0077
bo masz problemy jak glupia malolata... pracujesz w ogole zajmujesz sie czyms ? bo sadzac po problemach to siedzisz na dupie i nic nie robisz...

jak jestes z poznania, to dzis gra kolejorz, wiec zapomnij o spotkaniu. mowilas mu, ze chcesz sie dzis spotkac? moze ona ma inne plany? to ze spotykacie sie, nie znaczy, ze on juz nie ma swojego zycia.

mysle ze zgodzi sie na spotkanie, ale ja juz mam wizje ze zrobi to z grzecznosci " a jak dojdzie do sexu , to pewnie pomyślisz że to z obowiązku :P

dziwne przypadki ale wiem, ze jakbym napisala do niego teraz to w niedlugim czasie by sie odezwal faceci zawsze musza wszystko spierdzielic a bylo tak fajnie ---- zamiast smęcić na forum, zapytala bys go prosto z mostu - o co mu chodzi? co robi wieczorem? i tyle. najprosciej jest zwalic na faceta. ---- Mialam plany na dzis z nim zwiazane, jednak on o tym nie wie buuu --- moze czapke ma ciasna i gruba i przeszkadza mu ona odebrac Twoje mysli..

Dziewczyno, nie przejmuj się! Ja spotykam się z dziewczyną już kilka mies. (i to "wszedłem" II raz do tej rzeki) i nie wiem na czym stoje. A spotkanie mogę ustaklać w ostatniej niemal chwili, bo wcześniej mówi że nie wie