Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina36890-0

Prostownica!!

Polecane posty

Gość ewelina36890-0

Mam problem w wyborze prosownicy do włosów ponieważ mam kręcone włosy... a nie każda chce mi wyprostować włosy : // jaka prostownica jest lepsza szeroka czy wąska ile mocy i jakich firm.... macie jakieś typy?

Gość najlepiej idz
do fryzjerki i sie spytaj najlepiej jak masz jakas znajoma fryzjerke wtedy zalatwi ci profesjonalna za takie pieniadze jak one kupuja

Gość aja niedawno kupilam sleekcur
z REMINGTONA i jestem zachwycona

Gość aja niedawno kupilam
sorry dokladnie SLEEK&curl model S1051

Gość a jaaaaaaaa
kupiłam prostownicę remongtona. I nie wiem na ile stopni nastawić temperaturę, żeby mi się włosy nie zniszczyły> tam jest chyba od 150-230 st. Jest 5 punktów temperatury. Powiedzcie na ile stopni wy macie ustawione?

Gość a jaaaaaaaaa
????? czy ktoś mi powie ???

Gość alamakota987
Hej forumowiczki! Ja dostałam na gwiazdkę prostownicę marki Fhi Heat model Platform i jestem nią zachwycona! Zawsze miałam trudności z prostowaniem włosów; mam ich sporo i są dość grube. Mój facet w końcu poczytał jakieś zagraniczne fora z USA i tam wyglądało na to, że ta Fhi najlepiej sobie radzi. No i prawda! Poradziła sobie! Ma jedyny minus - cenę :( No ale z drugiej strony, jak moja koleżanka Kupiła w tamtym roku 3 szt i każda albo ciągnęła włosy, albo nie chciała się porządnie nagrzać to wychodzi że moja była tańsza - na zł ok 45o. PS Okazało się, że to ulubiona prostownica Evy Longorii!!!!!!!!!!!

Gość anialolita2
ja też mam Fhi, tylko Runway, daje radę. ma ceramikę pełna, turmaliny i tytan. Pytałam koleżankę po chemii, czy to ma znaczenie i ma! Powoduje generację jonów i te działają na włosy wygladzająco i rzeczywiście włosy są jakby bardziej lśniące. Tylko kiedy bedzie w Polsce...

tez mam baardzzo krecone wlosy, jestem pol polka mama jest fryzjerka, mialam z 10 prostownic i wszystkie do du... ale kupilam mpm taka z regulacja temp do ponad 200st i jest super kostowala cos ponad 100 zł :) polecam

Ja używam prostownicę firmy ZELMER visage effect z czerwonymi płytkami ( powinnyście ją znaleźć w sieci sklepów media expert) ma kilku stopniową regulację temperatury, zaokrąglone płytki i o dziwo nie niszczy mi włosów, są miękkie i błyszczące. Zapłaciłam za nią 70zł polecam :)

Gość RudaHera
Moim zdaniem odpowiednie byłoby coś takiego: http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=661 Kuszącym wydaje się to, że można popuścić wodze fantazji, przez to, że ma ona 7 nasadek do stylizowania. Myślę, że to fajna bajerka, bo można sobie wymyślać różne cuda na głowie :-)

RudaHera.. Fakt bajery fajne, ale moim zdaniem jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.. Dobra prostownica musi być tylko prostownicą, a dobra lokówka tylko lokówką... Wyobraźcie sobie, że 4,5 roku temu kupiłam prostownice z MPM Product dopiero kilka dni temu przestała działać./ tzn działa, ale płytka odpada. Dodam, ze to przez upadek z mojej winy. Aktualnie czekam na przesyłkę. Zamówiłam na allegro REMINGTONA. Są boskie i polecam je każdej kobiecie. Wiem, bo używałam.

Gość czarnamamba24
Ja kupiłam tą Platform na allegro i jest zarąbista! temperatura do 230 - wiem że to trochę niezdrowe, ale raz na jakiś czas, jak się śpieszysz - robi różnicę :) Po prostu prostuje w tak rewelacyjnym czasie, że hej. Wcześniej używałam Babylisa Pro, niewiele tańszej a włosy nie miały nawet połowy blasku co po Fhi. Warto

Ta prostownica jest bardzo dobra: http://www.kalamis.pl/product-pol-3524-Prostownica-Hair-Goddess-Special-Edition-Black-elegancka-torebka.html To już jest sprzęt profesjonalny, a takiego niestety trzeba używać jeśli się ma włosy ciężkie i sprawiające problem przy układaniu. Zwykłe prostownice z marketu za 30 zł rzadko kiedy sobie radzą

Gość asiek19888
hej dziewczyny, ja slyszalam ze FHI i GHD są najlepsze, drogie ale warte ceny! pochodza z tej samej rodziny, ghd jest drozsza firmą FHI tansza i na dokladke dostepna w Polsce, W USA wszystkie gwiazdy uzywaja tych firm, ja zamowilam wlasnie takie cacko na allegro za 430zl, najtaniej w Pl bo generalnie za FHi placi sie jakies 600zl :) w poniedzialek ma przyjsc wiec zdam relacje, pozdrawiam!

Gość alicia998
Polecam bardzo Fhi Heat prostownicę G2 Techinique!!! Niewiarygodne prostowawanie ciężkich włosów! Prostownica się sama nagrzewa do temperatury właściawej dla włosa! Prostuje idealnie! Nie jest tania ale warta ceny. I taniej w Polsce niz w USA POLECAM

prostownica GHD ale to tylko z salonu kupisz, mam ja 2 lata i wlosy trzymaja sie proste caly dzien, ja jakbym miala kiedys mozliwosc to bym nawet nie zaczela prostowania wlosow bo kiedys mialam o wiele ladniejsze wiec radze ci nie zaczynac wogole

Gość lula1222222
Kupiłam tą FHI najwyższy model czyli EPS, super to za mało powiedziane! Czy prostuje? Zawsze i wszystko! NIe jestem fryzjerem, ale następny raz poradze mojej fryzjerce ten zakup. Jeden raz przejedziesz po włosach i sa super proste! Czad!

Gość minia999
Kupiłam na allegro Platform z firmy Fhi. Nic dodać. Zarąbista. POLECAM. Po prostowaniu włosy 3 dni się utrzymują proste jakby codziennie je prostować! Super!

Gość agusiamalusia
A gdzie najlepiej kupić tą prostownicę Fhi! Please napiszcie! W Polsce czy na jakimś zagranicznym portalu?

Gość katarzyna.wku
widziałam na allegro. wpisz fhi i ci wyjdzie. sprzedawca ma same pozytywy od ludzi którzy kupili ten sprzet, więc chyba ok. Szkoda ze cena wysoka :(

Gość piotrfryzjer
Drogie Forumowiczki! Jeśli macie okazję kupić Fhi Heat to jest to najlepszy wybór! Sam nie do końca wierzyłem w tą firmę, bo na polskim rynku nie jest znana. Ale zapewniam, że dla nas, w salonie, nie miałem nic lepszego w rękach!!!!!! Prostuje szybko, nagrzewa się w mgnieniu oka i daje efekt najlepszy! niech się schowa babyliss i tondeo!!!

Ja mam jakąś zwykła prostownice a wcale nie mam zniszconych włosów. Po każdym myciu wcieram w końcówki piankę Panthenol, która świetnie nawilża. Więc nawet po prostowaniu włosy są dobrze nawilżone;) Moim zdaniem grunt to odpowiednia pielęgnacja włosów;)

Moja siostra ma prostownicę Bosha :D taką http://tnij.org/hy0z , trochę się z niej śmieje, że Boshem to mogę jej ścianę rozwalić. Ale jest zadowolona, bo to był prezent ode mnie i rodziców, zapłaciłem 90 złotych, więc chyba nie tak dużo nie?

ja posiadam tonedeo eco cerion kosztowala 300zl teraz mozna pewnie kupic za 250zl ,mam ja juz 3 lata i nic zlego sie z nia nie dzieje ,temp.max.220 :) polecam najlepesz ponoc sa prostownice Farouk ale to juz cos kolo 500-600zl