Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina36890-0

Prostownica!!

Polecane posty

Gość eliza9997
Polecam firmę Fhi heat - model EPS - coś wspaniałego! Prostuję włosy od wielu lat, używałam chyba wszystkich żelazek na świecie, od Babylissa po GHD, ale ta prostownica to cudeńko masakryczne :) Laski, jeśli macie trochę pieniędzy do wydania na prostownicę, to tylko ta.

kupiłam prostownice fhi platorm, jest zabójcza!!!włoski sa sypkie,lśniące, i odżywione, a dodam że mam suche, kręcące się włosy.Kupiłam na allegro od meblefryzjerskie, ale widzę,ze jakaś dziewczyna tez ja kupiła od nich i wystawiła taniej na aukcje allegro, bo dostała taka sama w prezencie, więc troszkę przepłaciłam,ale cóż.

Gość alamakotaczarnego
Hej, widzę , że licytujemy się tutaj jaka prostownica najlepsza :) Miałam już babylissa pro i tondeo i czytając to forum kupiłam polecaną tu i ówdzie Fhi. No ci co powiedzieć? Najlepsza rzecz jaką kiedykolwiek kupiłam!!! Bez ściemy po prostu daje radę! A mam włosy nielekkie do prostowania... Kto kupi nie pożałuje :) Wybrałam Platform :)

Gość alciaww147
Prostownica Platform jest po prostu idealna! Firma Fhi po prostu wie o co chodzi w prostowaniu! Szybkie nagrzewanie; wystarczy też jedno pociągnięcie po włosach żeby wyprostować dane pasmo włosów - dzięki temu moej włosy są wyprostowane chyba w 5 minut. I rzeczywiście eliminuje dym papierosowy - ciekawe, ale wcześniej chyba tego żadna firma nie miała. POLECAM w 100% Alina

Gość martta2
Poelcam prostownicę platform wszystkim na kafeterii, bo to cacuszko nie z tej ziemi! Jakie by nie były te płytki, to po prostu ideał!!!! Wcześniej zawsze miałam problemy z prostowaniem, bo urządzenia albo były za gorące i paliły włosy, albo po prostu prostowanie było długie i nie dawało efektu. Z tą prostownicą jest inaczej, za każdym razem szybko prostuje i włosy są idealnie gładkie i błyszczące.

Gość mikuswawa
Polecam Fhi Platform! Dostałam pod choinkę taką przecudną prostownicę od męża i od razu tu piszę dla nowych użytkowniczek. Jest super idealna! Polecam wszystkim fankom prostowania! CUDO!

Gość jestemSamotna
Żelazkiem je!

rowenta respect !!!! ok 200 na alegro :) polecam jest boskaa tez mam krecone wlosy i jest genialana pozniej tylko psikne lakierem i trzyma sie

Gość kompli
czy o ten model chodzi z ta fhi ? http://netan.pl/pl,product,1361589,profesjonalna,prostownica,fhi,heat,profi,ceramic,tourmaline,27mm.html

Gość www.hairworld.pl
Ja prostuję włosy przy użyciu środków do prostowania i powiem szczerze że mam bardzo dobrą prostownice. kupiłam ją na hairworld.pl. Fantastyczny sklep gdzie znalazłam tez wiele innych ciekawych produktów fryzjerskich i kosmetycznych.

Gość malutka2781
czy wszystkie te PROSTOWNICA PLATFORM FHI HEAT są wyprodukowane w Korei?? Bo piszą USA a producent to Korea!

Sorry, ale czytając ten wątek mam wrażenie, że jedna i ta sama osoba co pewien czas podszywając się pod różnymi nickami poleca jedną i tą samą prostownicę i przy okazji poleca sprzedawcę na allegro (pewnie sama je sprzedaje) .... ale to tylko moje wrażenie po jego przeczytaniu ;)

Gość alicja_melody
Polecam tak jak moje poprzedniczki ten model Platform od Fhi. Dostałam ją na Gwiazdkę, kupiona przez męża w profesjonalnym sklepie fryzjerskim fryzomania Jestem bardzo zadowolona, prostownica grzeje słusznie :) dzięki czemu mam szybko wyprostowane włosy i trzymają się proste bardzo długo, nawet wilgoć ich nie rusza :) Warta swojej ceny.

Ja mam Babyliss Pro 230 i jestem bardzo zadowolona. Super prostuje i nie niszy włosów. Wcześniej miałam Remingtona, nie pamiętam modelu ale ma powłokę turmalinową i wiele osób mi polecało, a jak przyszło co do czego, to nie dość, że słabo wyprostował, to na dodatek zniszczył mi końce.

Gość ja mam ghd gold
kosztowala 135 euro, ale ja chyba nie umiem prostowac wlosow bo jakos ciezko mi to idzie

Gość iga123123
ja mam GA.MA CP1 Ceramic, jestem bardzo zadowolona. Jest dużo lepsza, niż zakupiona poprzednio w necie Farouka, i Wahl Cutek. Zamówiłam ja u znajomej fryzjerki, i jak na razie rok służy . Włoski mam długie, używam codziennie, mimo to zawsze są mięciutkie i lśniące i nie zniszczone.

Gość Fratka

Mam od tygodnia prostownicę babyliss z serii sensitive i nie uważam, żeby ona jakoś niszczyła mi włosy. Wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że są bardzo lśniące i nawilżone, więc to pewnie też kwestia sprzętu.