Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musiałam się w końcu wyżalić

Już chyba nie wytrzymam dłużej

Polecane posty

Mam teraz tyle problemów na głowie, że aż się to w niej wszystko nie mieści... W życiu bym nie pomyślała, że może mnie tyle rzeczy spotkać w ciągu tygodnia. Nie napiszę o tym, bo i tak by mi nikt nie uwierzył. Nawet w filmach nie wymyślają tyle akcji i problemów, bo byłoby to za bardzo niedorzeczne. A mnie to spotyka naprawdę. W rzeczywistości również nie mogę z nikim o tym wszystkim porozmawiać. Z mojej sytuacji nie ma wyjścia. Zaczęłam cierpieć na bezsenność, nie dam rady zasnąć, a kiedy już śpię to mam mnóstwo koszmarów. Ostatnio się przeraziłam, bo zdałam sobie sprawę, że ciągle myślę o samobójstwie, ale nie chcę się zabić. Chcę żyć, ale nie mam jak.... Ps. Musiałam w końcu się wyżalić, bo to mnie już przytłacza.

Sama nie wiem, chyba po prostu nie dam rady już w tym wszystkim trwać sama. Zresztą chyba dostałam już rozstroju nerwowego :O

Gość chociaż się wygadasz tutaj
jesteś anonimowa, musisz liczyć się z tym, że niektórzy Ciebie zjadą, ale są tu tez normalni ludzie

Gość io87oi76u6565u
mam identycznie, kazdy mysli ze jestem szczesliwa a ja tylko udaje przed znajomymi a tak naprawde mam tyle problemów ktorych az sie wstdze :/ nikt o nich nie wie. w nocy nie moge znasnac caly czas mysle i mysle i płacze i placze :( co noc snia mi sie koszmary budze sie zalana potem potem nie moge znasnac :/ raz sie probowalam sie zabic niestety nie wyszlo :( boje sie drugi raz bo przeciez nie mam pewnosci ze mi sie uda :/ zycie jst bez sensu nie nawidze siebie i zycia chce zdechnac:/ nawet teraz mam łzy w oczach .. nie wiem za co bog mnie tak karze ja nigdy nikomu krzywdy nie zrobilam, jestem uczciwa wrazliwa, pomagam komu moge ... za co za co :(:(:(

Gość Jake
Po pierwsze zmień styl życia, odżywiaj się regularnie, uprawiaj sport i nie męcz się zbytnio. Po drugie zadbaj o swoją sypialnię. Kup dobre łóżko, a przede wszystkim zainwestuj w materac. Ja kupiłam swój w sklepie http://www.jmbnet.pl i od tamtego czasu śpię naprawdę spokojnie.

Gość Myszorekds
Firma JBM produkuje bardzo dobre materace. Warto skorzystać z ich oferty, tym bardziej że proponują naprawdę sporo: darmową dostawę, 10 lat gwarancji, a i ceny mają bardzo fajne.

Gość napoczatekdnia
czy wyzalenie Ci ulzylo i pomoglo?