Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggfdsggdgd

czemu osoby które skasowały konto z nk myślą że sa takie fajne?

Polecane posty

Gość gggfdsggdgd

:classic_cool:

Gość vcxvxc
ja nigdy nie miałem konta na n-k , bo to jest jak fotka.pl

Gość w temacie
ja też nie miałam, bo dla mnie to jest po prostu idiotyczne. Wcale nie chodzi o szukanie znajomych, a o pochwalenie się co kto ma. Żenada.

Gość
Fajne są tylko te które nie zakładały w ogóle :classic_cool:

Gość bo nk to syf i przejrzały na
oczy i sie radują :)

Gość raaaaaaacjaaaaa
hahaha racja, a np. takie 12 czy 13 nastolatki wklejaja zdjecia w bikini albo pusz-apami ściskają biust, którego nie mają i zakladaja bluzki z wielkimi dekoltami buahahahahaha i na dodatek wypinają się do zdjęcia haha zauważyliście to? to jest chore, skoro taka małolata tak się zachowuje to wole nie myśleć co będzie dalej i jeszcze do znajomych dodaja tych, którym w realnym życiu nawet nie powiedzą ''cześć'' bauahahaha normalnie demoralizacja, dla nich nie liczy się nic poza debilnym lansowaniem się chore pokolenie

Gość stopegiptlans
a ja mam konto i jedno zdjęcie nawet, sama nie wiem po co bo rzadko tam wchodze... rzeczywiscie nk schodzi na psy, zal mi ludzi ktorzy co kilka dni wstawiaja coraz to nowe zdjęcia w wc lub egiptu :O przeciez już nikt tego wszystkiego nie ogląda :O ale do nielansujących się mających konta na nk nic nie mam.

Gość podniecajcie hahah
podniecajcie się dalej bzdetem :classic_cool: Ale jesteście fajni, co? :classic_cool:

Gość akjfnd
nk to idealny swiat dla zakompleksionych którzy myślą ze ich foty z lazienki powodują naszą zazdrośc :classic_cool:

Gość Sylwka-__-
xazui Fajne są tylko te które nie zakładały w ogóle Całkowicie popieram :classic_cool:

Gość Maleńka_Oups
ech .. ja mam, ciekawi mnie to .. tyle, że wku****jące są opłaty ;//

Gość płacisz za naszą klasę
???? ile Ci z wypłaty pobierają? :P :classic_cool: 🖐️

Gość mowcie w swoim imieniu
ja wlasnie zmalazlam znajomych sprzed 30lat i jestem zadowolona

Gość asdsm
Nasza klasa służy odświeżaniu znajomości, na odnajdowaniu kontaktu z znajomymi których nie widzieliśmy od lat. Jak ktoś nie rozumie idei nk to lepiej konta niech nie zakłada. Argument "jest cool bo nie mam konta" jest najłagodniej określając śmieszny.

Gość asdsm
raaaaaaacjaaaaa hahaha racja, a np. takie 12 czy 13 nastolatki wklejaja zdjecia w bikini albo pusz-apami ściskają biust, którego nie mają i zakladaja bluzki z wielkimi dekoltami buahahahahaha i na dodatek wypinają się do zdjęcia haha zauważyliście to? to jest chore, skoro taka małolata tak się zachowuje to wole nie myśleć co będzie dalej i jeszcze do znajomych dodaja tych, którym w realnym życiu nawet nie powiedzą ''cześć'' bauahahaha normalnie demoralizacja, dla nich nie liczy się nic poza debilnym lansowaniem się chore pokolenie 17:08 To nie jest portal dla dwunastolatków, choć takie dzieciaki konta zakładają. Portal ten skierowany jest do starszych osób, którzy nie widzieli się od wielu lat. Taka nastolatka ma kontakt ze swoimi rówieśnikami, co więcej nie ma ukończonej nawet podstawówki, więc nie wiem po co ma tam konto. Jak jestem zadowolona, odnalazłam znajomych których nie widziałam od lat. Gdyby nie nk, na pewno by ich nie odnalazła w tak łatwy sposób.