Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna dziewica

MAMMAM 19 LAT JESTEM DZIEWICA A MOJ FACET MIAL JUZ 5 PARTNEREK

Polecane posty

Gość biedna dziewica

Kocham go a on mnie,ale przeraża że aż tyle. Nie wiem co on mógł z nimi robic:O na mnie nie bedzie naciskał bo mowi ze kocha.Uwierzyć? wygląda na zakochanego

Gość biedna dziewica
ma 25 lat

Gość biedna dziewica
ale aż 5? :(

Gość
no dziewczyny wypowiadajcie się na ten temat bo ja mam podobny przypadek ...moja dziewczyna tez jest dziewicą a ja miałem parę partnerek....

Gość szybko to nadrób
abyście byli na jednym poziomie i gadali jak równy z równym.

Gość biedna dziewica
4 w ciągu 3 lat bo zerwała z nim dziewczyna

Gość biedna dziewica
nie,jedna z nim zerwała a tamte on bo pocieszał się to krótkie związki były.nasz trwa od roku

Gość jesteś głupia
co chcesz robić z takim wycieruchem, zużytym, zasyfiałym fiute!! pogoń go, niech sobie zbnajdzie jakąś puszczalską sukę, która też miała 5. Poczekaj na porządnego mężczyzne, prawiczka, stracisz to co najcenniejsze z męską szmatą?? Nie rozmieniaj się na drobne dziewczyno!

Gość
Ale wy poj.ebane jesteście .... a to że wy macie od groma partnerów to dobrze feministki

Gość biedna dziewica
nie chce innego dobrze mi z nim prawiczka nie chce woe kogos kto mnie czegos nauczy i jakies doswiadczenie ma tylko czasem nachodza takie mysli czy nie znudze sie mu:(

Gość
A nalega ? Na stosunek ?

Gość biedna dziewica
nie nalega. ale czsem widze jak gapi sie na inne na ulicy

Gość
Ja tez moją kocham ...fakt nie powiedziałem jej tego ale tak jest ....ale powiem ci że tez patrze na inne ale tacy już są faceci :) jak nie nalega od roku to normalny koleś ....któremu nie zależy na sexie

Gość
Ale faceci potrzebują sexu więc zacznij się zastanawiać nad tym bo związek może się z czasem rozpaść ....

Gość biedna dziewica
pieścimy się ale seksu jeszcze nie było

Gość ewrwerre
Wolałabyś jakiegoś zakompleksionego frustrata, o zasadach które go zaślepiają tak że nie widzi osobowości tylko błonkę i po tym ocenia kobiety, jednocześnie boi się ich i nie ma u nich powodzenia???! Daj spokój! Nie ma to jak facet bez kompleksów, pewny siebie przyciągający kobiety, który gdy trafi na tą właściwą - potrafi ją docenić bo już z niejedną miał do czynienia. Wiem co mówię bo od wielu lat jestem w związku z takim doświadczonym a sama byłam dziewicą gdy się poznaliśmy i dotąd jest moim jedynym. )

Gość
jakaś normalna dziewczyna 5 dla ewrwerre ;)

Gość biedna dziewica
dziękuję

Gość ja mam większy problem
bo mam 25 lat i nadal jestem dziewicą:O Męczy mnie to, ale w tym wieku nie chcę się już puszczać z byle kim, skoro tyle wytrzymałam. Ale jest coraz ciężej. Ale gdybym miała 19 lat, nie związałabym się z kimś, kto w ciągu kilku lat miał 5 partnerek. To nie rokuje dobrze. Serio. Ostatnio rozmawiałam ze znajomym i mówił o jakiejś dziewczynie, że był z nią 2,5 roku. Powiedział: tylko 2,5 roku. W wieku 19 lat to się może wydawać dużo, ale potem widzisz, że tak nie jest. Jeśli się naprawdę kochacie to nie powinnaś mieć wątpliwości, ale czasami lepiej czegoś NIE robić i potem nie żałować. Weź też pod uwagę fakt, że facet, który sypia z wieloma osobami może być nosicielem różnych wirusów itd. Np. hsv, czy hpv, który powoduje raka szyjki macicy u kobiet. U mężczyzn te wirusy nie dają żadnych objawów. A nosicielem jest się przez całe życie.

Gość
możesz podać mi jakąś stronkę na temat tej choroby którą mogą przenosić faceci ? z tym rakiem szyjki macicy ?

Gość
dobrze ...że to zrobił masz jakieś info na ten temat madziu? jak kobieta jest chora na można się zarazić tym facet ?

Tu np. jest strona kampanii o tym: http://www.hpv.pl/ Ja się w sumie też zaszczepiłam, ale są jeszcze inne choroby... Oczywiście choroby są zawsze, ale o tym też wypada pomyśleć. Poza tym nie wiadomo, czy facet na serio czeka przez ten rok, czy nie do końca... W sumie trudno mi sobie wyobrazić, żeby ktoś, kto ma 25 lat i sypiał z wieloma kobietami, nagle postanowił się oddać celibatowi. Dlatego ja nie poznaję żadnych mężczyzn, nie spotykam się z nimi, bo uważam, ż eto bez sensu. Każdy ma już za sobą różne rzeczy, nie ma sensu liczyć na to, że zdobędzie się na wstrzemięźliwość w niewiadomym celu.

Gość
ale mi chodzi czy jeśli kobieta jest chora a facet z nią ten tego może byc potem nosicielem ?

NI etylko może, ale na 95% jest. Wiesz, nosicielem tego wirusa jest w Europie ponad połowa wszystkich ludzi. Te szczepy, które powodują raka przenoszą się tylko przez kontakty seksualne, na basenie się tym np. nie zarazisz. Ale nie przenoszą się przez wydzieliny ciała, np. przez spermę, sa na skórze, we włosach, w okolicach odbytu. W sumie nie trzeba nawet uprawiać seksu, żeby się tym zarazić. Wirus brodawczaka ludzkiego atakuje nie tylko narządy płciowe, ale też ogólnie - błony śluzowe. Można np. dostać raka jamy ustnej, bo zarazisz się nim poprzez seks oralny. Ale to są bardzo rzadkie przypadki i w ogóle tego typu nowotwory sa rzadkie:) Gorzej z rakiem szyjki macicy...

Gość nie da się wyleczyć z
nosicielstwa wirusa. Na pewno wiecie, co to opryszczka. Czy któraś z Was się jej pozbyła? Nie. Bo nosicielem wirusów jest się przez całe życie. I opryszczki wargowej, i płciowej, i tego hpv też. Leczysz się z objawów. Nie z wirusa. Jeśli nie rak, to wygooglaj sobie kłykciny kończyste:D

Gość
czyli facet może stać sie nosicielem po przez stosunek z chorą osobą ?

Gość tak może