Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

jestem , soonia , pewne sprawy będziesz musiała wyjaśnić ...., tak naprawdę do końca

panno M :D :) :D psychoterapia motywująca - dobra rzecz , ale ja mam ambitniejsze plany dotyczące Ciebie :)

Gość her komendante
wyssany5 nie podrywaj samotnych panien w necie tylko wyjdź na imprezę i się zabaw

już Cię tulę - jesteś moim przypadkiem i jakby moją młodszą siostrą - cieplutko , cieplutko :) :) :)

Gość Soonia
:-(

no nie mowie ze akurat ty,ale nie ty ,nie ten i nie tamten..:(chyba cos ze mna nie tak.:( czy znacie przypadki ze mezczyzna lezy z kobieta w jednym lozku i nie probuje przelamac bariery bliskosci...?biorac pod uwage ze w czysta przyjazn damsko-meska nie wierze...

Gość Soonia
Tak sie zastanawiam... Czy to tak dużo chcieć być czyimś oczkiem w głowie? Utkwic tej drugiej osobie tak głeboko w sercu,że nie wyobraża sobie dnia bez naszej obecności? Hmm brzmi to tandetnie..wiem wiem . Może idealna miłość nie istnieje? W końcu życie to nie bajka ani nie film.. Chyba żyje złudzeniami, że znajde osobe która równo mocno jak ja będzie sie starać..myśleć, angażować..

Bo ta choroba wyssała z Ciebie tą naturalną spontaniczność i "przytłumia " Cię . soonia - 😭 niestety

Gość Soonia
Niby jaka znów choroba

Gość Soonia
W takim razie nie rozumiem.

to do mnie sie tyczylo? no tak -wszystko co zlego to u mnie...:( ale w zasadzie na co ja choruje??bo juz si pogubilam

no, teraz mi się zbierze . Panno M - na to na co ja chorowałem , i z czego wydaje mi się ,że wyszedłem :)

Cześć wszystkim Widzę, że jakieś przytulanie tu się odbywało. Ja też chcę, ja też!* (* - Przytulenie damskie jest wielce pożądane. Męskie niekoniecznie :P)

tak właśnie , z większymi objawami fobi ( nieuzasadnione lęki ) , powstałe w dzieciństwie ( mało czułośc ze strony rodzicówi ) i być może troszkę " w spadku po ... "